Όχι δεν έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί. Παρακαλώ το βιολογικό καθαρισμό να πάρει θέση.
ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ
αλλά δεν είναι ψέματα η φωτό είναι πραγματική!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Παντως αν τους ειδε κανας τσοπανος με τα μαλλακια , τα χαϊμαλια , τα στενα πεντελονια και τα νεανικα προσωπα........θα ειχαμε θεμα......
βρε καμμενε/πορωμενε, εκτος moto Link? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Όχι δεν έχει ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ
αλλά δεν είναι ψέματα η φωτό είναι πραγματική!![]()
Αυτός αριστερά με το μουστάκι.... και τα γυαλιά... είναι ο BART με μαλλιά; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
nai εγω ειμαι. ειχα τυλιχτει με το σεμεδακι της μανας μου, πηρα κρυφα και την σακουλα με τα φασολια και τα εκανα κολιε, και πηγα για ξεσκι στην αραχωβα. εκει συναντησα κατι τελειωμενους και ειπαμε να φτιαξουμε 1 συγκροτημα να τζαμαρουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτός αριστερά με το μουστάκι.... και τα γυαλιά... είναι ο BART με μαλλιά; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
είπα ΔΕΝ έχει ΞΑΝΑ ΜΠΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
βρε καμμενε/πορωμενε, εκτος moto Link? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ααα...ωστέ έτσι εξηγούνται ΟΛΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
nai εγω ειμαι. ειχα τυλιχτει με το σεμεδακι της μανας μου, πηρα κρυφα και την σακουλα με τα φασολια και τα εκανα κολιε, και πηγα για ξεσκι στην αραχωβα. εκει συναντησα κατι τελειωμενους και ειπαμε να φτιαξουμε 1 συγκροτημα να τζαμαρουμε!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
(να 'σαι καλά ρε Γιώργη! )
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αυτός που είναι δίπλα σου τι κρύβει κάτω απ΄τη φουστανέλα ρε ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
nai εγω ειμαι. ειχα τυλιχτει με το σεμεδακι της μανας μου, πηρα κρυφα και την σακουλα με τα φασολια και τα εκανα κολιε, και πηγα για ξεσκι στην αραχωβα. εκει συναντησα κατι τελειωμενους και ειπαμε να φτιαξουμε 1 συγκροτημα να τζαμαρουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έπρεπε να είχε έρθει και στα Μάταλα. Θα είχε κάνει ΘΡΑΥΣΗ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτός που είναι δίπλα σου τι κρύβει κάτω απ΄τη φουστανέλα ρε ;;
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Κι όμως η φώτο είναι αλήθεια!!!Για συναυλία δεν είχαν έρθει ποτέ γιατί η χούντα "προβληματιζόταν" για την επιρροή στη νεολαια του "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια", κι ύστερα μάλιστα απ'οτι είχε γίνει στη συναυλία των Rolling stones!!! Ηρθαν όμως για διακοπές στην Ελλάδα μετά από προσκληση του Αλέξη Μαρδα που εκείνη την εποχή έκανε δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικό, management, και οργάνωνε συναυλίες εντός και εκτός!!!
.....you may say i'm a dreamer......
....but i'm not the only one....
....i hope some day you'll join us...
....and the world will live as one....
Άψογη ενημέρωση!Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
Κι όμως η φώτο είναι αλήθεια!!!Για συναυλία δεν είχαν έρθει ποτέ γιατί η χούντα "προβληματιζόταν" για την επιρροή στη νεολαια του "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια", κι ύστερα μάλιστα απ'οτι είχε γίνει στη συναυλία των Rolling stones!!! Ηρθαν όμως για διακοπές στην Ελλάδα μετά από προσκληση του Αλέξη Μαρδα που εκείνη την εποχή έκανε δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικό, management, και οργάνωνε συναυλίες εντός και εκτός!!!![]()
![]()
Για την ηλικία μου και την εποχή μου μια χαρά...
![]()
.....you may say i'm a dreamer......
....but i'm not the only one....
....i hope some day you'll join us...
....and the world will live as one....