Mήπως γνωρίζει κάποιος συμφορουμίτης, λέω μήπως, κανένα parking για μηχανές στην περιοχή του περιστερίου![]()
Θελω να βάλω κάπου να ξαποσταίνει τα βράδια το μοτοσακό μου![]()
Mήπως γνωρίζει κάποιος συμφορουμίτης, λέω μήπως, κανένα parking για μηχανές στην περιοχή του περιστερίου![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΕΓΩ γνωρίζω!![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
η nimbus ειχε ασχοληθει με το θεμα σε αυτη τη περιοχη αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου, τελικα δεν βρηκε, και αναγκαστηκε να πλερωνει σε γνωστο της προκειμενου να χρησιμοποιει θεση παρκινγκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
![]()
Val, για σιγουρια επικοινωνησε μαζι της, μπορει να μην την βολευε η περιοχη του πιθανα υπαρκτου παρκινγκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Γαμω, τα πιάσαμε τα λεφτά μας δηλαδη![]()
![]()
![]()
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΣ ΑΓΟΡΙΝΑ?Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Εγω ξαναμετακομίζω,
εσυ αλήθεια μετακόμισες ή επιμένεις σαν τον τύπο εκείνης της ταινίας που είδες προχθές![]()
:rotflmao:
Πως την λέγανε την ταινία ειπαμε;;;![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΒΡΕ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΑ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Εγω ξαναμετακομίζω,
εσυ αλήθεια μετακόμισες ή επιμένεις σαν τον τύπο εκείνης της ταινίας που είδες προχθές![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ?ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ?
ΚΑΛΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΑΜΑΤΗ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΤΛΟ!
ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ AND THE CITY!!
ΤΕΣΠΑ ΑΝ ΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑ ΣΙΤΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΜΑΝΑΜ!!:rotflmao:![]()
Παλι με τους γονεις ρε συ Μπαμια;;
Οχι φιλε πάλι μόνος!!!!![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΗΗΗΗ΄ ΜΑΝΟΣ???
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΡΕ!!!ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ!!
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ.....ΑΛΗΘΕΥΕΙ??
![]()
Μολις τυπώσω τα προσκλητηρια θα σου έρθει συστημένο και απο σένα δώρο γάμου δεν θέλω κάτι σημαντικο, ενα home cinema μόνο![]()
Αιντε ενα παρκινκ ψάχνω και στο τέλος θα φυγω παντρεμενος :wacko:
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
η ταινιαΑρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Εγω ξαναμετακομίζω,
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
χχαχαχαχα
κοιτα μην βλεπεις το θεμα αρνητικα ..της παντρειας μπορει να εχει κανα οικοπεδακι και να βαλεις το θηριο μεσα και να εισαι οκ..να μην σου πω το κανεις παρκινγκ και βγαζεις κιολας!!
Ποτε μην λες ποτε
Αν τελικα δεν βρεις πε με αν και σου ειναι μακρυα το δικο μου ρε γαμωτο
Τι έγινε ρε με τον μπαγλαμά τον απέναντι;;;; Σκάλωσε;;![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]