Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Μετά την αναβάθμιση της adsl...prob...

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

Μετά την αναβάθμιση της adsl...prob...

Μέρα καλή σε όλους!

'Οσοι ασχολούνται με peer to peer εφαρμογές (όπως πχ το Limewire) έχουν παρατηρήσει/αντιμετωπίσει μετά την αναβάθμιση της adsl γραμμής τους - μειωμένη ταχύτητα στο download?
    Πχ τώρα με 8 παροχούς έχω ανώτερη 12-15 kb.Ενω έχω ρυθμίσει σωστά την ταχύτητα στην εφαρμογή (cable/dsl) και έχω κάνει disable το firewall των xp.Δέν βλέπω προκοπή.Μήπως το router (fritzbox) κάνει την δουλειά?
    Να σημειώσω ότι σε άλλες online εφαρμογές (πχ παιχνίδι) έχω πολύ καλή σύνδεση χωρίς να έχω πειράξει τπτ.
    Help ρε παιδιααααά
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    εισαι πάντα online ή σβηνεις τον υπολογιστη-router οταν δεν δουλευεις ?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Το pc σβήνει όταν είμαι εκτός.το router είναι ανοικτό πάντα.Με 512 κατέβαζα με 30+ τώρα με 1024 με 12.....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: Μετά την αναβάθμιση της adsl...prob...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Μέρα καλή σε όλους!

'Οσοι ασχολούνται με peer to peer εφαρμογές (όπως πχ το Limewire) έχουν παρατηρήσει/αντιμετωπίσει μετά την αναβάθμιση της adsl γραμμής τους - μειωμένη ταχύτητα στο download?
    Πχ τώρα με 8 παροχούς έχω ανώτερη 12-15 kb.Ενω έχω ρυθμίσει σωστά την ταχύτητα στην εφαρμογή (cable/dsl) και έχω κάνει disable το firewall των xp.Δέν βλέπω προκοπή.Μήπως το router (fritzbox) κάνει την δουλειά?
    Να σημειώσω ότι σε άλλες online εφαρμογές (πχ παιχνίδι) έχω πολύ καλή σύνδεση χωρίς να έχω πειράξει τπτ.
    Help ρε παιδιααααά
    αν το πρόβλημα το έχεις μόνο στο Limewire...

μήπως οι πάροχοι των αρχείων που κατεβάζεις έχουν χαμηλή γραμμή? εγώ προτιμώ τα download από Τ3 ή Τ1 γραμμές...

επίσης σε peak times συνήθως η ταχύτητα επηρεάζεται έιδικά αν τα simultaneous uploads που έχει ρυθμίσει ο "sender" είναι πολλά...

για να μιλάς για fritzbox έχεις ALtecnet... το ίδιο κι εγώ αλλά δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα ...

ΥΓ: σε ποια περιοχή μένεις και πότε σου έγινε το upgrade ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι μεγάλο από αξιόπιστη πηγή, με όλα τα υπόλοιπα κλειστά (p2p, άλλα downloads κλπ).
    Κάπου θα σταθεροποιηθεί...
    Για πες μας πού

π.χ.

ftp://ftp.ntua.gr/pub/FreeBSD/ISO-IM...i386-disc1.iso

Re: Re: Μετά την αναβάθμιση της adsl...prob...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    αν το πρόβλημα το έχεις μόνο στο Limewire...

μήπως οι πάροχοι των αρχείων που κατεβάζεις έχουν χαμηλή γραμμή? εγώ προτιμώ τα download από Τ3 ή Τ1 γραμμές...

επίσης σε peak times συνήθως η ταχύτητα επηρεάζεται έιδικά αν τα simultaneous uploads που έχει ρυθμίσει ο "sender" είναι πολλά...

για να μιλάς για fritzbox έχεις ALtecnet... το ίδιο κι εγώ αλλά δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα ...

ΥΓ: σε ποια περιοχή μένεις και πότε σου έγινε το upgrade ?
    ΗOL η σύνδεση στην περιοχή κάντζας/παλλήνης έγινε upgrade πρίν 1+ μήνα
    απο Τ3/Τ1 κατεβάζω συνήθως και μόνο απο 5+ παροχούς.
    Έχεις δίκιο για το peak time, και κατεβάζω συνήθως βράδυ (απο 11-7 το πρωί)
    Συκριτικά με την παλιά μικρότερη σύνδεση τώρα είμαι λές και έχω 384....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι μεγάλο από αξιόπιστη πηγή, με όλα τα υπόλοιπα κλειστά (p2p, άλλα downloads κλπ).
    Για πες μας πού

π.χ.

οκ Λεωνίδα μόλις πάω σπίτι το απόγευμα θα κατεβάσω και θα ποστάρω άυριο απο το γραφείο.
    thx

ΥΓ. Όταν κατέβασα το LiveForRacing demo μέσω του firefox downloader - είχα πολύ καλές ταχύτητες (όχι σταθερές αφού στο τέλος έπεσε αρκετά) αλλά γρήγορες.Για αυτό την ψιλιάζομαι με το limewire και το γεγονός ότι βγάζει μύνημα firewall detected (το router?) και στα patches του warcraft πάλι τα ίδια (το router?)

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Sabre, λυπαμαι αλλα...
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=48797
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Aπό ότι μπόρεσα να καταλάβω η HOL κόβει υπηρεσίες p2p....
    Το θέμα έχει ψωμί πάντως.....
    Θα ενημερώσω μόλις μάθω και διαβάσω περισσότερα.
    Thx nero για το link θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες μόλις είμαι 100% σίγουρος για το τι γίνεται.
    Ευτηχώς η σύνδεση τελειώνει σε 1+ μήνα και θα αλλαχτεί πάρα ταυτα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Για πες μας πού

π.χ.

αυτο ειναι ασχετο με το θεμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Aπό ότι μπόρεσα να καταλάβω η HOL κόβει υπηρεσίες p2p....
    AN οντως κανει κατι η HOL, τοτε περιοριζει την κινηση που προερχεται απο P2P applications, δεν την κοβει.
    Ευτηχώς η σύνδεση τελειώνει σε 1+ μήνα και θα αλλαχτεί πάρα ταυτα....
    δεν ειμαι σιγουρος οτι θα λυσεις το προβλημα σου ετσι... Κοιτα, το rate limiting/traffic shaping ειναι κοινη πρακτικη σε ISP παγκοσμιως αρκετο καιρο τωρα. Ε, καποια στιγμη θα ρχοταν και στην Ελλαδα.. Τωρα ΑΝ σημερα ειναι η HOL, αυριο θα ναι και η Forthnet και η Otenet.

Τωρα, λυσεις για το προβλημα σου υπαρχουν γενικα . Καποιες απ αυτες αναφερονται και στα threads του adslgr.com που παρατεθηκαν

Ρίξτε μια ματιά και εδώ (αν είστε από τους άτυχους)

Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
    Ρίξτε μια ματιά και εδώ (αν είστε από τους άτυχους)
    σηλαδη, αν σε ρωτησω ποιο ειναι το θεμα του συγκεκριμενου thread θα μου απαντησεις?

Τελοσπαντων, στο παραπανω thread εχει μπει ο καθε πικραμενος και εχει πει τον πονο του. Αν υποθεσουμε οτι καπως μπορουμε να συνοψισουμε το θεμα σε: "μικρα UDP packets με σταθερο ρυθμο (π.χ voip)", τοτε δεν εχει σχεση με το προβλημα του sabre

οδηγώ ΚΤΜ αναπνέω ΚΤΜ Το avatar του/της atom7ktm
    είναι γνωστό το "πρόβλημα" με HOL και P2P εφαρμογές. δυστυχώς!

αλλά και γενικά δεν πάνε καλά τα πράγματα... πρόσφατα αναβάθμισα την γραμμή/σύνδεσή μου σε 2048kbps και είναι ακριβώς σαν την 768 που είχα πριν. ΚΑΜΙΑ διαφορά... και απ'ότι διαβάζω στα σχετικά φόρουμ, σχεδόν όλοι έχουν αυτό το πρόβλημα.

δυστυχώς άλλαξαν μόνο τις ονομαστικές ταχύτητες (2048) αλλά όχι το bandwidth... με τις υγείες μας!
    Orange blood runs in my veins...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    σηλαδη, αν σε ρωτησω ποιο ειναι το θεμα του συγκεκριμενου thread θα μου απαντησεις?

Τελοσπαντων, στο παραπανω thread εχει μπει ο καθε πικραμενος και εχει πει τον πονο του. Αν υποθεσουμε οτι καπως μπορουμε να συνοψισουμε το θεμα σε: "μικρα UDP packets με σταθερο ρυθμο (π.χ voip)", τοτε δεν εχει σχεση με το προβλημα του sabre
    Όντως ο κάθε πικραμένος λέει τον πόνο του εκεί, για τον ίδιο ίσως λόγο που τον λέει και ο sabre εδώ.
    Το μουλάρει χρησιμοποιεί πολύ μικρά πακέτα με αποτέλεσμα να "μπουκώνει" η γραμμή. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με όλους αυτούς εκεί (που κάποιοι δεν είναι τυχαίοι, αλλά άριστοι γνώστες των WAN) και δεν έχω HOL. Το πρόβλημα εστειάζεται στην υποδομή του OTE σε κάποιες περιοχές.
    ΔΕΝ λέω ότι αυτό είναι το πρόβλημα του, απλά μήπως πρέπει τουλάχιστον να ρίξει μια ματιά στον αριθμό των UDP πακέτων του μήπως και έκανε κάποια αλλαγή ο ΟΤΕ στη περιοχή του.

Ετσι για τη συζήτηση να σου πω ότι χωρίς HOL (αν και έχω περάσει και από εκεί) έχω άριστο download από http/ftp αλλά 2κ σε μουλάρι, 20K σε torrents και όλα αυτά σε 1ΜΒιτ γραμμή.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF