Από ebay κοίταξες (Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία);
Εδώ για το LC4 που είχα ρωτήσει μου είχαν πέσει τα μαλλιά (320ε)
Υ.Γ: Τσέκαρε και αυτό: http://stores.ebay.co.uk/MX-TEC_Brem...QQftidZ2QQtZkm
Έχω σχηματίσει την εντύπωση πως τις κατασκευάζει ο ίδιος, οπότε μπορεί να του κάνεις παραγγελιά :wacko:
Galfer και Βraking είναι το ίδιο πράγμα, οπότε ψάχνεις και για την πρώτη εταιρία.
Σε τι διάσταση ψάχνεις ;
Ρώτησα έναν ιταλό που ψωνίζω, αν τις έχει. Αυτός φέρνει braking, αλλά δεν τις έχει τις συγκεκριμένες στο site του!
Μόλις μου απαντήσει, θα σε ενημερώσω!
x2 FRONT 300mm 10.8 inchesΑρχικά δημιουργήθηκε από Ασωτος
Galfer και Βraking είναι το ίδιο πράγμα, οπότε ψάχνεις και για την πρώτη εταιρία.
Σε τι διάσταση ψάχνεις ;
x1 BACK 240mm 9.5 inches
Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
Από ebay κοίταξες (Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία);
Εδώ για το LC4 που είχα ρωτήσει μου είχαν πέσει τα μαλλιά (320ε)
Υ.Γ: Τσέκαρε και αυτό: http://stores.ebay.co.uk/MX-TEC_Brem...QQftidZ2QQtZkm
Έχω σχηματίσει την εντύπωση πως τις κατασκευάζει ο ίδιος, οπότε μπορεί να του κάνεις παραγγελιά :wacko:
τελικα βρηκα τον αντιπροσωπο ελλαδος ο οποιος εχει χονδρικη και με παρεμπεψε για λιανικη στιο brake shop
στο τηλεφωνο ψαρωτικος ο τυπος
"φιλε δεν θα εχει καμια σχεση με τα φρενα που εχεις τώρα ...θα δεις τεραστια διαφορά αποδοσης και κρατηματος και τα σχετικά..!!!"
και ποσο το μαλλι..?
"κοιτα το πισω στα 160 τα μπροστινα στα 230 το ενα αλλα ελα απο έδω να το συζητησουμε να σου κανω καλητερη τιμουλα.." (ενοούσε πακετο)
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ 420 ΔΟΛΛΑΡΙΑ
Παντως στη σελίδα της η braking δηλώνει τιμές για τον πίσω 119 και για τον μπροστά 150 ευρά, οπότε μίλα και μαζί τους, μπορεί να σε συμφέρει.
Διαφορά στην απόδοση δεν νομίζω να δεις από τη μαργαρίτα. Μόνο εμφάνιση είναι, θα τρώει και τα τακάνια γρηγορότερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
Παντως στη σελίδα της η braking δηλώνει τιμές για τον πίσω 119 και για τον μπροστά 150 ευρά, οπότε μίλα και μαζί τους, μπορεί να σε συμφέρει.
τις τιμες που τις ειδες στην ιστοσελιδα??? εγω βλεπω μονο τις φωτο και κωδικους
τελικα οι τιμες του ΒRAKE SHOP EINAI
FRONT 212.50 Ο ΕΝΑΣ ME ΦΠΑ
ΒΑCK 128.50 ME ΦΠΑ
553.50 ΕΥΡΩ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
Διαφορά στην απόδοση δεν νομίζω να δεις από τη μαργαρίτα. Μόνο εμφάνιση είναι, θα τρώει και τα τακάνια γρηγορότερα
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ?
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΗΣΕΙΣ ΜΑΜΙΣΙΕΣ συμφερει
οι ΟΕΜ ΚΤΜ ειναι πιασεκολαδικες...!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
οι τιμες αυτές που λες ειναι σχεδον ιδιες με αυτές που ποσταρε σε φορουμ ο αμερικανος και προφανως ειναι οι σωστες
ΤΩΡΑ Ο ΒRAKE SHOP μας δουλευει? γιατι δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να πουλα πανω απο την SUGGESTED RETAIL PRICE
SOSTOS?????