Ύστερα από πολύ καιρό ξαναμπαίνω στο forum, δυστυχώς όχι για καλό. Έχω το 1000άρι Κ5 και εδώ και λίγες ημέρες μου κάνει το εξής: όταν γυρνάω το κλειδί στο on, κάποιες φορές μηδενίζεται το ρολόι (το μηδενίζεται είναι λίγο σχετικό γιατί δείχνει 1:00, αλλά τέλος πάντων). Το κακό, όμως, δεν σταματάει εδώ. Μερικές φορές, και ενώ βρίσκομαι εν κινήσει, κάνει μόνο του self check (ξέρετε, αυτό που αναβοσβήνουν όλα τα φωτάκια και οι δείκτες ταχυμέτρου και στροφομέτρου κάνουν όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος και επανέρχονται). Επισημαίνω ότι αυτό γίνεται στιγμιαία και το μοτέρ δεν σβήνει ή τουλάχιστον δεν το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Ο μηχανικός μου (που κινδυνεύει να γίνει πρώην μηχανικός μου) δηλώνει άγνοια και ότι θα το ψάξει. Αν κάποιος από τους φίλους μπορεί να βοηθήσει με τη γνώση ή την εμπειρία του θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, γιατί αυτό το πράγμα είναι πολύ εκνευριστικό, άσε που όντας άγνωστης προέλευσης είναι και ανησυχητικό. Ο μόνος έλεγχος που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι της μπαταρίας, η οποία είναι σε καλή κατάσταση. Ομολογώ ότι η ιδέα να λυθεί όλο και να αρχίσει κάποιος να ψάχνει όλες τις φίσες μία προς μία δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική, γι' αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορούσε να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος. Το μηχανάκι αγοράστηκε τον Νοέμβριο του 2005, έχει κάνει 25.000 χλμ και είναι απολύτως μαμά. Ευχαριστώ πολύ.