Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: Συμπλέκτης lc8

Συμπλέκτης lc8

Δεν διάβασα τίποτα για συπλέκτες lc8!! Δεν έχει κανείς σας πρόβλημα; Δεν τραβάει το μηχανάκι σας στα φανάρια με πατημένο συμπλέκτη και ταχύτητα στο κιβώτιο; Δεν σας βγάζει το λάδι να το σπρώξετε προς τα πίσω, όταν έχετε ταχύτητα στο κιβώτιο και προσπαθείτε να το μανουβράρετε, σπρώχνοντας προς τα πίσω; Δέν σας δυσκολεύει η εύρεση νεκράς στο φανάρι; Τo ανέβασμα δευτέρας; Έχω ένα 950 Αdv του 12-03 και ο συμπλέκτης είναι μόνιμη πηγή προβλημάτων!! Και θα προσθέσω και την συχνή αστοχία του κυλίνδρου του υδραυλικού συμπλέκτη!
    Μήπως είμαι μόνο εγώ;; μήπως φταίνε τα λάδια που χρησιμοποιώ; Shell Advance full synthetic 17€/lt; Προηγουμένως χρησιμοποιούσα τα semisynthetic και είχα τα ίδια προβλήματα!!

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY

Re: Συμπλέκτης lc8

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Δεν διάβασα τίποτα για συπλέκτες lc8!! Δεν έχει κανείς σας πρόβλημα; Δεν τραβάει το μηχανάκι σας στα φανάρια με πατημένο συμπλέκτη και ταχύτητα στο κιβώτιο; Δεν σας βγάζει το λάδι να το σπρώξετε προς τα πίσω, όταν έχετε ταχύτητα στο κιβώτιο και προσπαθείτε να το μανουβράρετε, σπρώχνοντας προς τα πίσω; Δέν σας δυσκολεύει η εύρεση νεκράς στο φανάρι; Τo ανέβασμα δευτέρας; Έχω ένα 950 Αdv του 12-03 και ο συμπλέκτης είναι μόνιμη πηγή προβλημάτων!! Και θα προσθέσω και την συχνή αστοχία του κυλίνδρου του υδραυλικού συμπλέκτη!
    Μήπως είμαι μόνο εγώ;; μήπως φταίνε τα λάδια που χρησιμοποιώ; Shell Advance full synthetic 17€/lt; Προηγουμένως χρησιμοποιούσα τα semisynthetic και είχα τα ίδια προβλήματα!!
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop

Re: Συμπλέκτης lc8

...μήπως φταίνε τα λάδια που χρησιμοποιώ...
    Το τι λάδι βάζεις στη μηχανή σου δεν παίζει ρόλο. Έχει πρόβλημα η τρόμπα του συμπλέκτη σου. Η magura παρέδωσε μια παρτίδα με ελατωματικούς στην ΚΤΜ. Λογικά πρέπει να στο αλλάξουν αν πας στην αντιπροσωπεία και να στο περάσουν στην εγγύηση.

Αλλιώς πρέπει να ψάξεις στο ebay να βρεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    Δεν τραβάει το μηχανάκι σας στα φανάρια με πατημένο συμπλέκτη και ταχύτητα στο κιβώτιο
    Στα φαναρια δεν πρεπει να εχεις ταχυτητα στο κιβωτιο αλλα νεκρα
    Ανεξαρτητου τι μηχανη εχεις

Δεν σας βγάζει το λάδι να το σπρώξετε προς τα πίσω, όταν έχετε ταχύτητα στο κιβώτιο και προσπαθείτε να το μανουβράρετε, σπρώχνοντας προς τα πίσω;
    Σε αυτή την περιπτωση καλυτερα να εισαι κατω από το μηχανακι
    Το “κουμανταρεις” καλυτερα

Δέν σας δυσκολεύει η εύρεση νεκράς στο φανάρι; Τo ανέβασμα δευτέρας;

Νεκρα βαζεις εν κινησει
    Ή αμα εισαι σταματημενος βαρα μια κουφια ή εναλλακτικα κανε λιγο μπρος – πισω το μηχανακι

Έχω ένα 950 Αdv του 12-03 και ο συμπλέκτης είναι μόνιμη πηγή προβλημάτων!! Και θα προσθέσω και την συχνή αστοχία του κυλίνδρου του υδραυλικού συμπλέκτη!
    Δεν ειναι μονο στο δικο σου μηχανακι
    Ολα τα lc8 εχουν προβλημα στον συμπλεκτη
    Δεν υπαρχει συχνη αστοχια του κυλινδρου, σε ολους θα βγει αργα ή γρηγορα, εξαρταται από την χρηση

Μήπως είμαι μόνο εγώ;;
    Όχι
    Εχει αναφερθει πολλες φορες σε thread

μήπως φταίνε τα λάδια που χρησιμοποιώ; Shell Advance full synthetic 17€/lt; Προηγουμένως χρησιμοποιούσα τα semisynthetic και είχα τα ίδια προβλήματα!!
    Δεν φταινε τα λαδια που χρησιμοποιεις
    Αλλα το ποσο συχνα τα αλλαζεις
    Αμα αλλαζεις λαδια κάθε 7000χλμ πχ και κινησαι μονιμα κεντρο
    Τα λαδια στις 7000χλμ εχουν χασει τις λιπαντικες – αντιτριβηκες τους ιδιότητες

Και το ποσο συχνα ελενχεις την σταθμη λαδιου
    Αμα το λαδι είναι κατω από το minimum είναι φυσιολογικο
    Ανεξαρτητου τι μηχανη εχεις(εκτος από τα τετρακυλινδρα τα οποια δεν πρεπει να καινε λαδια. Στα μονοκυλινδρα δικυλυνδρα μοτερ οι κατασκευαστες επιτιδες αφηνουν ανοχες)

Re: Re: Συμπλέκτης lc8

Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Το τι λάδι βάζεις στη μηχανή σου δεν παίζει ρόλο. Έχει πρόβλημα η τρόμπα του συμπλέκτη σου. Η magura παρέδωσε μια παρτίδα με ελατωματικούς στην ΚΤΜ. Λογικά πρέπει να στο αλλάξουν αν πας στην αντιπροσωπεία και να στο περάσουν στην εγγύηση.

Αλλιώς πρέπει να ψάξεις στο ebay να βρεις.

εχει προβλημα η τρομπα συμπλεκτη εαν εχει παρατηρησει διαροη σε αυτη
    και εχει "πεσεi" η λειτουργια του

η magura δεν εχει σκαρτη παρτιδα, ειναι ολοι ελατωματικοι

εγω θα προτεινα στον φιλο να παει να κοιταξει την σταθμη του λαδιου

Τα λάδια μου είναι σε φυσιολογικό επίπεδο!!

Όταν τα αλλάζω, δηλαδή την πρώτη-δεύτερη μέρα που είναι καινούργια, δεν έχω βελτίωση!! Αντίθετα βρίσκω να υπάρχει μεγάλη διαφορά αν έχει ζεστή ή κρύα μέρα!! Όταν είναι ζεστή, και στην πυκνή κυκλοφορία όπου ζεσταίνεται πολύ ο κινητήρας, οι αλλαγές γίνονται πολύ δύσκολες, δηλαδή με τέσσερις με πέντε κούφιες!! Ο κύλινδρος του συμπλέκτη μου είναι αλλαγμένος ήδη τέσσερις φορές στην εγγύηση, και δεν έχει να κάνει με την κακή λειτουργία του συμπλέκτη! Αναρωτιέμαι αν φταίνε τα λάδια που δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν τα δισκάκια μέσα στο συμπλέκτη, ή τα δισκάκια σκαλώνουν στο αλουμινένιο "καλάθι" και δεν καταφέρνουν να απεμπλακούν τελείως;; και πώς γίνεται και δεν έχουν πρόβλημα ( τα νεότερα μηχανάκια, έχοντας τα ίδια εξαρτήματα;
    Αλλά δεν μου απαντήσατε! Εσείς είχατε πρόβλημα με τον συμπλέκτη σας να τραβάει;; Έχετε; Το λύσατε μήπως και πώς;;

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY

Re: Τα λάδια μου είναι σε φυσιολογικό επίπεδο!!

...Αλλά δεν μου απαντήσατε!...
    Εγω απαντησα πρωτος αλλα
    να απαντησω και αναλυτικα γιατι δεν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα στο ποστ σου.
    -Και βεβαια δεν τραβαει με πρωτη και συμπλεκτη
    οταν ειναι σταματημενο.
    -Ειναι ευκολο το μανουβραρισμα με ταχυτητα στο σασμαν.
    -Το σασμαν ειναι βουτηρο σε ολες τις ταχυτητες και στην νεκρα.
    -Δεν εχω(προς το παρων) προβλημα με τρομπα η' σασμαν.
    -Λαδι υμισυνθετικο ΣΕΛ 15-50 αλλαγη καθε 5000χλμ.
    ΤΟ προβλημα σου ειναι ενα και το λαδι δεν παιζει ρολο.
    ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΜΠΛΕΚΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ LC8 ΣΟΥ.
    Ψαχτο
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Ευχαριστώ!!

Το ξέρω οτι δεν αποσυμπλέκει!! Το ψάχνω εδώ και δύο χρόνια!!

αν εξαιρεσουμε την προβληματικη τροπμα που αλλαξα στα 7000χλμ στην εγγυηση, το σασμαν του 950 ηταν πολυ ωραιο σε αισθηση, και ποτε δεν ειχα προβλημα να βρω τη νεκρα σταματημενος!!! τωρα για το αν τραβαει με πρωτη και πατημενο συμπλεκτη, ομολογω πως δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις, παντως το 950 στα φαναρια ηταν κ@υλ@@@@
    α. και οι μανουβρες με ταχυτητα στο κιβωτιο και συμπλεκτη, κανενα προβλημα!

μαλλον μεμονωμενο προβλημα στη δικια σου μηχανη. ο μηχανικος σου το εκανε βολτα, κι αν ναι, τι σου ειπε???
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

SUPERMARIONATIONjoe90
    ρε συντεκνε...

που το πας?

στον καλο

στον κακο

ή στον ασχημο?

πανε το στον Αυγερη λεω εγώ ......να βρεις την υγεια σου!!!!!

φιλε gefr

την κυριακη που πηγα εκδρομουλα στο Γαλαξίδι ετυχε να κατσουν διπλα μου δυο παλικαρια από την καρδιτσα. Ο ενας ειχε ένα lc8 και ο άλλος ενα lc4. πιασαμε κουβεντα και ο τυπος με το 950 ειχε ακριβως τα ιδια προβληματα με εσενα. Επειδη στην καρδιτσα που μενεi δεν υπaρχεi εξουσιοδοτημενο συνεργειο, το εφερε στην αθηνα στον καριμαλη αν θυμαμαι καλα και του το εφτιαξε. Κατι του ρυθμησε στην καμπανα μου ειπε

παντως και εμενα το μηχανακι εχει καποια παιδικα συμπτοματα της περίπτωσης σου

πχ μερικες φορες καποιες αλλαγες γινονται με δυσκολια. Δεν απομονώνει εντελως, αλλα όχι σε σημειο να μην μπορείς να το κανεις πισω με ταχυτητα ή να θελει να προχωρήσει με πρωτη και πατημενο συμπλεκτη.

Δεν με ειχε απασχολήσει ιδιαιτερως, αλλα μαλλων πρεπει να το κοιταξω

Πρέπει να έχεις σωστή ποσότητα λαδιού στη μηχανή (συμπληρώνεις κάθε 1.000 χλμ ?). Θέλει και σωστή τάση η αλυσίδα. Τέλος, να σφίγγεις που και που τις βίδες του συμπλέκτη (τις κάτω) γιατί από τους κραδασμούς χαλαρώνουν και οδηγεί σε βλάβη. Κατά τ΄ άλλα, ανέβαζε και λίγο γκάζι πριν τις αλλαγές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Barfactor
    να σφίγγεις που και που τις βίδες του συμπλέκτη (τις κάτω) γιατί από τους κραδασμούς χαλαρώνουν και οδηγεί σε βλάβη
    για ποιες βιδες μιλας?

μπορεις να τις βγαλεις μια photo na τις δειξεις και σε μας

Φαίνεται οτι έχουμε νέο ανταλλακτικό!

Το ανταλλακτικό με Νο 600320001144 αντικαταστάθηκε με το 60032001044!! Μπορεί να δίνει οριστική λύση στα προβλήματα αποσύμπλεξης!! Γιά να δούμε!!!

Αναφέρομαι στο 950 Adv για να μην υπάρχουν συγχύσεις!!

τι ακριβως αλλαξες?

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συμπλεκτης
    από vita στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2005, 03:49
  2. Συμπλεκτης
    από tsoukas77 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 19:50