Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Τέτοια απογοήτευση γ@μwτο??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure

Unhappy GSX-R K6 Τέτοια απογοήτευση γ@μwτο??

Γεια χαρα παιδια,ενω ειμαι ετοιμος να παρω το GSX-R Κ6 (600 μαλλον),και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη(9300 καινουριο),ενω αλλη εικονα ειχα για το μηχανακι και πετουσα απο τη χαρα μου που θα το αποκτησω ,δυστυχως εχω αρχισει να πεφτω απο τα συννεφα.Εχω ακουσει (και εχω διαβασει και 2-3 περιπτωσεις στο forum) για ψευτικα πλαισια που κοβονται σα βουτυρο αδικαιολογητα ευκολα.Καπου διαβασα οτι ενας φιλος απο εδω πηγαινε με 290 και τον περασε σα σταματημενο ενα R6 του 2002 που στο κοντερ του εβλεπε 260!!!

Δηλαδη ενταξει ρε παιδια το μηχανακι ειναι πανεμορφο,αλλα η ομορφια απο μονη τησ δε λεει τιποτα αν δωσεισ 9-10 χιλιαρικα και στην πρωτη μικροπτωση (χτυπα ξυλο),κοψει πλαισιο και μεινεις με τα ποδια και 10 χιλιαρικα ελαφρυτερος...

Και ρωταω:ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;
    Αποφασισαν να φτιαχνουν μηχανες μιας χρησης,τι νομιζουν οτι ειμαστε Ωνασηδες και εχουμε ολοκληρη αγωνιστικη ομαδα απο πισω που θα μας κανει κομπλε το μηχανακι;
    Και λες και δεν εφτανε αυτο πανε και χειροτερα απο 600αρια του 2002 και κλεβουν τοσο πολυ σε τελικη???
    Επισης εχω βρει μια ευκαιρια ενα ZX-R 636 το 05 μεσω γνωστου μπλε με acrapovic και του το παιρνω 7300!Το μηχανακι αυτο δε θα με περιμενει,θα φυγει,και ενω ειχα κατασταλαξει στο Κ6 αυτη τη στιγμη μου εχει γαμηθει η ψυχολογια και δεν ξερω τι να κανω...
    Δηλαδη αν ολα αυτα ειναι αληθεια,το Κ6 ειναι μια μηχανη που ειναι ψευτοκατασκευη,δεν παει και τι μενει στα υπερ;;;Απλα ειναι μουν@ρ@ δηλαδη;
    Κριμα γιατι το γουσταρα φανταστα αθτο το μηχανακι...

Αυτο που ζηταω ειναι γνωμες και προσωπικες αποψεις,εμπειριες και ελπιζω να μην ειναι ετσι τα πραγματα..
    Να παρω δηλαδη το 636 που θα μου περισεψουν και 2 χιλιαδες η το Κ6;Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.

Φιλικα,απογοητευμενος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    εχουν κοψει πλαισιο ορισμενα αλλα μετα απο τρακαρισμα,πτωση με πολλα κλπ, δν θα δινα πολυ σημασια αμα γουσταρα τοσο πολυ το μηχανακι..ουτε κ αν το περνανε σαν σταματημενο τα ρ6 που χλωμο το κοβω.αμα σ αρεσει τοσο παρτο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Τέτοια απογοήτευση γ@μwτο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Καπου διαβασα οτι ενας φιλος απο εδω πηγαινε με 290 και τον περασε σα σταματημενο ενα R6 του 2002 που στο κοντερ του εβλεπε 260!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δλδ τα 1000 την 400αρα στο κοντέρ πρέπει να την έχουν για πλάκα έτσι;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ο φιλος που τον περασε το r6 εχει κανει προφανως χοντρη μαλακια και εχει αλλαξει το γραναζωμα του σε μικροτερο γραναζι και διαβαζει το κοντερ οτι θελει απο χιλιομετρα.Το μηχανακι του ειναι καινουργιο και καλα καλα δεν εχει ανοιξει το μοτερακι του ακομα!Με λιγα λογια....φιλε μου μην αγχωνεσαι το εργαλειο ειναι κουκλα οπως αλλωστε ολα στην κατηγορια του,ειναι τελικα θεμα γουστου και τι θελεις ο καθενας μας απο την μοτοσυκλετα του!!Σου ευχομαι καλες βολτες με οποια μηχανη διαλεξεις γιατι ολες ειναι συναρπαστικα μηχανηματα που σε στελνουν στον παραδεισο οταν τις καβαλας με συνεση και αμυνα στην οδηγηση τους!!

Παντα μα παντα κρανος!

Φιλε srx6 το δικο μου 600 Κ4 στο κοντερ μου εχει δωσει απειρες φορες 282χιλ τελικης σε ευθεια μαμα ολο οπως το παιρνεις απο αντιπροσωπεια
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Φιλε srx6 το δικο μου 600 Κ4 στο κοντερ μου εχει δωσει απειρες φορες 282χιλ τελικης σε ευθεια μαμα ολο οπως το παιρνεις απο αντιπροσωπεια
    Έτσι από περιέργεια ρε παιδιά, πόσο βγάζει μαμά το 1000 (Κ4 Κ5). Με 60 άλογα διαφορά που έχουν το 1000 απ΄το 600 φαντάζομαι πολύ περισσότερα. Ή όχι;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    καλά ναι..και τα ζ750 στο κοντερ δείχνουν οτι εχουνε τελικη 270!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Έτσι από περιέργεια ρε παιδιά, πόσο βγάζει μαμά το 1000 (Κ4 Κ5). Με 60 άλογα διαφορά που έχουν το 1000 απ΄το 600 φαντάζομαι πολύ περισσότερα. Ή όχι;
    Παιδακια εχετε λαθος αποψη στο θεμα γιατι το κοντερ ειναι κοντερ και δειχνει παπατζες συνηθως!Το ειπα οτι τα ειδα στο κοντερ ετσι δεν ειναι ?αντα να ειχα 265 πραγματικα εκει.Τα χιλαρια δεν σημαινει οτι επειδη ειναι πιο δυνατα πιανουν και πιο πολλα χιλιομετρα,απλα τα πιανουν με τεραστια ευκολια λογω υπερτερουν σεδυναμη απο τα 600 και τα 750.Αν εχω δηλαδη το αμαξι μου και μου δινει με 100 αλογα 210 στο κοντερ και το τουρμπισω(ειναι μεσα στα σχεδια μου ) δεν σημαινει οτι θα δω 300 χιλ τελικης απλα θα πιαζω την τελικη του (οσα δηλ μπορει να μου δωσει το σασμαν εργοστασιακο) πολυ μα πολυ πιο γρηγορα.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    GSXR 1000 K5 mod'06=299km/h

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	343.jpg 
Προβολές:	518 
Μέγεθος:	5,1 KB 
ID:	71539
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    GSXR 1000 K5 mod'06=299km/h
    Ελαααα.... Νταξ ρε παιδιά το έχω δεί το 1000. Δεν δείχνουν πάνω από 299. Αλλο όμως τα 299 του 1000 και άλλο τα 285 του 600.

Πραγματικά εντυπωσιακό πάντως τα 265 καθαρά από 100 άλογα τροχό του 600.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλά ναι..και τα ζ750 στο κοντερ δείχνουν οτι εχουνε τελικη 270!!!!

μαμα!

γιατι αμα αλλαξεις εξατμιση ανεβαζουν καλυτερα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    παρτε κι ενα dyno test...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsxr600vsyzfr6.jpg 
Προβολές:	473 
Μέγεθος:	46,1 KB 
ID:	71547

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,σκεφτειτε οτι μεχρι πριν δυο μερες,ουτε στα ονειρα μου το Κ6
    Αλλα τελικα προεκυψαν καποια extra γιουρια και με ολα αυτα που διαβασα εδω+ τη φημη που κυκλοφορει,μου κοψανε τη χαρα,πραγματικα δεν ξερω τι να κανω

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,σκεφτειτε οτι μεχρι πριν δυο μερες,ουτε στα ονειρα μου το Κ6
    Αλλα τελικα προεκυψαν καποια extra γιουρια και με ολα αυτα που διαβασα εδω+ τη φημη που κυκλοφορει,μου κοψανε τη χαρα,πραγματικα δεν ξερω τι να κανω
    ρεεεεεεεε

μη κολλας στο αλλαγμενο γραναζι που ακουσες !!!!

ρ6 και κ6 εχουν ελαχιστες διαφορες στην ταχυτητα,

οι σημαντικες διαφορες που θα επρεπε να σε ενδιαφερουν ειναι αλλες!!!

οι λεξεις θεση οδηγησης-γεωμετρια-στρουψιμο-αξιοπιστια

δεν σου λενε τπτ???

οχι πως ξερω να σου απαντησω αλλα θελω να σου πω πως αυτα θα πρεπε να κοιτας κι οχι ποτε θα τελικιασεις στην εθινκη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    ρεεεεεεεε

μη κολλας στο αλλαγμενο γραναζι που ακουσες !!!!

ρ6 και κ6 εχουν ελαχιστες διαφορες στην ταχυτητα,

οι σημαντικες διαφορες που θα επρεπε να σε ενδιαφερουν ειναι αλλες!!!

οι λεξεις θεση οδηγησης-γεωμετρια-στρουψιμο-αξιοπιστια

δεν σου λενε τπτ???

οχι πως ξερω να σου απαντησω αλλα θελω να σου πω πως αυτα θα πρεπε να κοιτας κι οχι ποτε θα τελικιασεις στην εθινκη....
    +1000000

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Το 50% από την ιπποδύναμη μετά τα 240 καταναλώνεται από την αντίσταση του αέρα. Οπότε μην περιμένετε τρομερές διαφορές σε τελική αλλά όμως έρχοντα τα χιλιόμετρα πιο εύκολα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. άμα έχεις τέτοια συνοδηγό...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 14:54
  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!!
    από zoropatra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 20:02
  3. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί