Γεια χαρα παιδια,ενω ειμαι ετοιμος να παρω το GSX-R Κ6 (600 μαλλον),και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη(9300 καινουριο),ενω αλλη εικονα ειχα για το μηχανακι και πετουσα απο τη χαρα μου που θα το αποκτησω ,δυστυχως εχω αρχισει να πεφτω απο τα συννεφα.Εχω ακουσει (και εχω διαβασει και 2-3 περιπτωσεις στο forum) για ψευτικα πλαισια που κοβονται σα βουτυρο αδικαιολογητα ευκολα.Καπου διαβασα οτι ενας φιλος απο εδω πηγαινε με 290 και τον περασε σα σταματημενο ενα R6 του 2002 που στο κοντερ του εβλεπε 260!!!
Δηλαδη ενταξει ρε παιδια το μηχανακι ειναι πανεμορφο,αλλα η ομορφια απο μονη τησ δε λεει τιποτα αν δωσεισ 9-10 χιλιαρικα και στην πρωτη μικροπτωση (χτυπα ξυλο),κοψει πλαισιο και μεινεις με τα ποδια και 10 χιλιαρικα ελαφρυτερος...
Και ρωταω:ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;
Αποφασισαν να φτιαχνουν μηχανες μιας χρησης,τι νομιζουν οτι ειμαστε Ωνασηδες και εχουμε ολοκληρη αγωνιστικη ομαδα απο πισω που θα μας κανει κομπλε το μηχανακι;
Και λες και δεν εφτανε αυτο πανε και χειροτερα απο 600αρια του 2002 και κλεβουν τοσο πολυ σε τελικη???
Επισης εχω βρει μια ευκαιρια ενα ZX-R 636 το 05 μεσω γνωστου μπλε με acrapovic και του το παιρνω 7300!Το μηχανακι αυτο δε θα με περιμενει,θα φυγει,και ενω ειχα κατασταλαξει στο Κ6 αυτη τη στιγμη μου εχει γαμηθει η ψυχολογια και δεν ξερω τι να κανω...
Δηλαδη αν ολα αυτα ειναι αληθεια,το Κ6 ειναι μια μηχανη που ειναι ψευτοκατασκευη,δεν παει και τι μενει στα υπερ;;;Απλα ειναι μουν@ρ@ δηλαδη;
Κριμα γιατι το γουσταρα φανταστα αθτο το μηχανακι...
Αυτο που ζηταω ειναι γνωμες και προσωπικες αποψεις,εμπειριες και ελπιζω να μην ειναι ετσι τα πραγματα..
Να παρω δηλαδη το 636 που θα μου περισεψουν και 2 χιλιαδες η το Κ6;Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.
Φιλικα,απογοητευμενος...