Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: to dirty

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

to dirty

ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΛΑ.... [/B][/QUOTE]

tanasi mpala pou kilai den xortadiazi telika isxioi afto to agklosaksoniko rito
    min tin fovase na kilai
    i alages ine i zoi i ropi ton katastaseon ine metavliti
    ke ksipnas ena oreo proi ke les den mporo alo den 8elo alo
    pos leme elef8eria i 8anatos
    ine ola poli fisiologika
    afto pou xronia mas ma8enan
    sigouria ke sta8erotita itan apla i fovies tous
    niose sigouros ke elef8eros mesa sto efimero to prosorino
    min fovase na pidiksis kato apo to palko pano sto kino
    kanis den 8a se afisi na pesis kato oloi 8a 8eloun na simetexoun stin perifora sou ali kakovoula ali kalovoula ala afti i empiria ine o kosmos ke 8a se xaidepsoun ke 8a sou valoune xeri etsi ine ta pragmata ke tipota xirotero apo afto
    megalono den simeni pe8eno oute oti prepi na analavo rolous kourasmenou simeni orimazo kano pio sofes epiloges tipota perisotero i energia mesa sou parameni ke 8a parameni mexri kapios na katevasi diakoptes
    afougkrasou tin psixi ta 8elo sou ke trexa 8anasi apla ir8e o keros na to kanis me perisoteri pira ke sigouria den ine kako
    episis den ine kaloa na to vazoume sta podia na trexoume na kriftoume apo emas tous idious
    o ponos ine ponos ine mia megali tripa mia xarakia stin psixi ke oloi zoume me afti parea
    ke poles fores mas kani kakous ekdikitikous ales fores mas kani pioites ales fores ine i arxi tou stoxasmou mas ke alon dimiourgikon 8etikon ke arnitikon prakseon
    kamia fora mazevonte giro sou ki ales xarakomenes psixes san adikoxamena atoma san fantasmata ke ipoferoun mprosta sou mesa sou ke prospa8oun na sou megalosoun tin xarakia sou
    ala min mperdevese afto mono esi mporis na to kanis
    i zoi ton alon ine i zoi ton alon.
    min ipodiese ton va8ia ipef8ino epidi ponas
    ase tous alous na xarazoun ton dromo tous ton pono tous ke min analamvanis rolous idika xoris na sto zitane
    simera mpori na vlepis tin zoi mavri ala mporis na tin dis ke aspri i zoi pote den exi xroma esi tis vazis ka8e mera analoga me tin dia8esi sou ine sto xeri sou lipon na ise xaroumenos eno kselaspouriazis ta psalidia kapiou i lipimenos eno kanis to idio
    pare xromata ke vafe oti 8es i zoi apo moni tis den exi kanena dos tis oti ipostasi 8es ala na to kseris esi ise o dimiourgos o kalitexnis ise elef8eros pare pinelo ke vafe oti xroma 8es
    gia aftin tin megali diskolia stin zoi sou vouta to pinelo stin mpogia ke vafe gia tin ali diskolia stin zoi sou vouta to pinelo stin mpogia ke vafe alo provlima ki alo vafe an ta kanis ola se mia apoxrosi tou mavrou den nomizo kanis na 8eli na katsi mazi sou ke na agnantevi to varos to tipota esi to epilegis ine telios diki sou epilogi ke min ksexnas oti oloi mas vafoume olimeris me xromata ke prepi paralila na perasoume o enas apo ton alo na doume tin doulia pou exi gini na vravefsoume ton pio fotino ke ton pio lampero ton pio goiteftiko,to 8ema ine na min skeftis oti kapios soupire ta fotina xromata giati itan eki 8anasi esi den ta evlepes esi 8elises na antidrasis etsi,ke o pio fotinos ke lamperos 8anasi den simeni oti exi ligotera provlimata apo ta dika sou oti i psixi tou exi mikroteri xarakia apla 8elise na niosi pio 8etika sines8imata na anevi pano apo ton pono ke na mirasisan ena omorfo kerasma san oreo gliko ton pono tou stous alous ke na tous afisi na agkiksoun tin pligi tou se antalagma pou toso laxtarane oloi na to kanoun gia na singkrinoun na eksikio8oun me tin diki tous
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τι εγινε ρε ???
    Τι παιζει ???
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ........ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ........

ΑΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ......

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ..........

ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΡΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ......

- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ..
    ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΟΥ..
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ..
    ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ...."

afto egine kirie oreo8orax

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ..!!

ΛΕΩΝΙΔΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Πολύ θετικός
    Σωστός!! Tέτοιες κουβέντες θα ήταν καλό να τις ακούσει πολύς, μα πάρα πολύς κόσμος.
    Γειά σου ρε afro!!
    Μου 'φτιαξες τη μέρα!
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    Πολύ θετικός
    Σωστός!! Tέτοιες κουβέντες θα ήταν καλό να τις ακούσει πολύς, μα πάρα πολύς κόσμος.
    Γειά σου ρε afro!!
    Μου 'φτιαξες τη μέρα!
    Εμενα μου τη χαλασε !

Καλα που ειναι κι ο Βρωμιαρης και με κανα δυο διευκρινισεις "επανηλθα" στα ισα μου ...

Αντε παμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ

ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εμενα μου τη χαλασε !

Καλα που ειναι κι ο Βρωμιαρης και με κανα δυο διευκρινισεις "επανηλθα" στα ισα μου ...

Αντε παμε

Σώπα ρε! Έχεις ακούσει πολλές τόσο αισιόδοξες σκέψεις, τώρα τελευταία;
    Εγώ όχι! Μου την έχουν πέσει άγρια κάτι γκρινιάρηδες, κάτι κινδυνολόγοι, κάτι ανικανοποίητοι... Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου, πως μπορούν;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    Σώπα ρε! Έχεις ακούσει πολλές τόσο αισιόδοξες σκέψεις, τώρα τελευταία;
    Εγώ όχι! Μου την έχουν πέσει άγρια κάτι γκρινιάρηδες, κάτι κινδυνολόγοι, κάτι ανικανοποίητοι... Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου, πως μπορούν;

Οχι !!!
    Δεν εχω ακουσει κι αυτο ειναι που με χαλαει !!!
    Πανω που ειχα συνηθισει στη γενικη απαισιοδοξια ...
    Ερχεται ο Κ_Αφρος και με ξενερωνει εντελως!!!
    Αντε τωρα να ψαχνω για πινελα και μπογιες ...
    Πααααααλιιι βαψιμο ρε πουστη μου ???

Καλα ειμασταν με το μαυρο μας ...
    Δε φαινοταν κι η βρωμα ...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Να δω βρε Αφρό πότε θα γίνει το θαύμα και θα γράφεις Ελληνικά τέλος πάντων.

Αυτό που μου αρέσει στους ανθρώπους είναι να έχουν μέσα τους τη θάλασσα και όχι να έχουν ρίξει άγκυρα σε θολά νερά.

Τη θάλασσα τους, πότε γαλήνια, πότε με λίγα κυματάκια και πότε με πολλά μποφόρ, με τον λαμπερό ή συννεφιασμένο ήλιο, τα γλαροπούλια και τις χίλιες μυρουδιές.

Μέσα εκεί μας καρτερά αυτό που θέλουμε και εμείς το αναζητούμε, το διεκδικούμε, το απαιτούμε.

Με πόνο ναι και με πόνο, με γέλιο, με κλάμα, με αυτούς που επιλέγουμε να μας πιάνουν το χέρι και να μας οδηγούν, με αυτούς που μας πιάνουν τον κ……, με αυτούς που φεύγουν, αυτούς που έρχονται, με όλα τα χρώματα, με όλα τα αγγίγματα και τις μυρουδιές.

Μα πάνω από όλα με εμάς. Εμάς που όλα τα κάνουμε για εμάς, εμάς που αφηνόμαστε να μας ακουμπά το παν γιατί αυτό που θέλουμε τελικά είναι αυτό το παν μας.

Και όταν όλα αυτά τα ζούμε, τα σκεφτόμαστε, τα ζυγιάζουμε, και βρίσκουμε τι παραπάνω πήραμε ή δώσαμε και ποιον αφήσαμε να μας κλέψει στο ζύγι, καταλαβαίνουμε ότι το πιο δύσκολο είναι να βρούμε το πιο απλό.

Άσχετο και σχετικό με τα παρελκυόμενα παρεούλα, πατατάκια, φυστικάκια…………..
    Πάντα υπάρχει χώρος για μια παγωμένη μπύρα.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli

..........
    Αυτό που μου αρέσει στους ανθρώπους είναι να έχουν μέσα τους τη θάλασσα και όχι να έχουν ρίξει άγκυρα σε θολά νερά.

Τη θάλασσα τους, πότε γαλήνια, πότε με λίγα κυματάκια και πότε με πολλά μποφόρ, με τον λαμπερό ή συννεφιασμένο ήλιο, τα γλαροπούλια και τις χίλιες μυρουδιές.
    ..........

Δηλαδη εγω που ΔΕΝ εχω μεσα μου θαλασσα, την εχω κατσει ?

Και μενα δε μ' αρεσουν αυτοι που την εχου αραξει στο ισωμα κατω απο μια τεντα. Που δεν εχουν κανει τον κοπο να παρουν τον ανηφορο, να γνωρισουν το βουνο. Την πραγματικη φυση. Ποτε κατω απο λαμπερο ηλιο. Ποτε με μια Νεφελη, την καλυτερη συντροφια του πεζοπορου! Ποτε με αερα. Ποτε με βροχη. Ποτε μεσα σε μια υπεροχη χιονοθυελλα.
    Κι απο μυρωδιες .... Μυριαδες! Μυρωδιες απο αγριολουλουδα, αγριοβοτανα, δεντρα, ακομα κι απ' το ιδιο το χωμα. Τοσο εντονες που τις κουβαλας μερες μαζι σου. Αλλος παλι τις "κουβανει" μες την ψυχη του...

Εεεε! Οχι λοιπον κυρα μου δεν παω να πνιγω στη θαλασσα σου ...

Εξ αλλου η Ιθακη του καθενος, μπορει να βρισκεται στα πιο απιθανα μερη ...

ΥΓ: Πρεπει να παω καπου ψηλα να φορτωσω μπαταριες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli
    Να δω βρε Αφρό πότε θα γίνει το θαύμα και θα γράφεις Ελληνικά τέλος πάντων.

Μέσα εκεί μας καρτερά αυτό που θέλουμε και εμείς το αναζητούμε, το διεκδικούμε, το απαιτούμε.

Με πόνο ναι και με πόνο, με γέλιο, με κλάμα, με αυτούς που επιλέγουμε να μας πιάνουν το χέρι και να μας οδηγούν, με αυτούς που μας πιάνουν τον κ……, με αυτούς που φεύγουν, αυτούς που έρχονται, με όλα τα χρώματα, με όλα τα αγγίγματα και τις μυρουδιές.

Μα πάνω από όλα με εμάς. Εμάς που όλα τα κάνουμε για εμάς, εμάς που αφηνόμαστε να μας ακουμπά το παν γιατί αυτό που θέλουμε τελικά είναι αυτό το παν μας.

Και όταν όλα αυτά τα ζούμε, τα σκεφτόμαστε, τα ζυγιάζουμε, και βρίσκουμε τι παραπάνω πήραμε ή δώσαμε και ποιον αφήσαμε να μας κλέψει στο ζύγι, καταλαβαίνουμε ότι το πιο δύσκολο είναι να βρούμε το πιο απλό.

Άσχετο και σχετικό με τα παρελκυόμενα παρεούλα, πατατάκια, φυστικάκια…………..
    Πάντα υπάρχει χώρος για μια παγωμένη μπύρα.

agapiti nefelitsa
    i apopsi sou dekti ke sebasti an ke an se mia periptosi pou ixa ena provlima i8ela enan an8ropo na mou milisi ke mou elege afta ta logia 8a ton ekana mavro sto ksilo:rotflmao:

gia mena alou ine to 8ema
    pragmatika epidi grafis me elinika gramata pistevis oti afta pou grafis ine katanoita ektos apo evanagnosta?
    vgazoun kapio noima?

katalaveno tin anagki sou na simetexis stin kinonia ke poli sosta kanis ala nomizo oti ta dika mou greekglish me xoris tonous ke komata vgazoun perisotero noima ke to tonizo afto epidi ksekinises na ekfrazese me ana8ema gia ton diko mou tropo grafis

Δηλαδη εγω που ΔΕΝ εχω μεσα μου θαλασσα, την εχω κατσει ?

Και μενα δε μ' αρεσουν αυτοι που την εχου αραξει στο ισωμα κατω απο μια τεντα. Που δεν εχουν κανει τον κοπο να παρουν τον ανηφορο, να γνωρισουν το βουνο. Την πραγματικη φυση. Ποτε κατω απο λαμπερο ηλιο. Ποτε με μια Νεφελη, την καλυτερη συντροφια του πεζοπορου! Ποτε με αερα. Ποτε με βροχη. Ποτε μεσα σε μια υπεροχη χιονοθυελλα.
    Κι απο μυρωδιες .... Μυριαδες! Μυρωδιες απο αγριολουλουδα, αγριοβοτανα, δεντρα, ακομα κι απ' το ιδιο το χωμα. Τοσο εντονες που τις κουβαλας μερες μαζι σου. Αλλος παλι τις "κουβανει" μες την ψυχη του...

Εεεε! Οχι λοιπον κυρα μου δεν παω να πνιγω στη θαλασσα σου ...

Εξ αλλου η Ιθακη του καθενος, μπορει να βρισκεται στα πιο απιθανα μερη ...

ΥΓ: Πρεπει να παω καπου ψηλα να φορτωσω μπαταριες!!!
    pst pedi gia ela edo stin gonia na sou po kati

ti egine mas aresoun i mirodies apo ta agrioloulouda?
    na sou po mipos sou aresi na skivis na ta mirizis sinexia?
    ti pas ke kanis eki sta vouna agori mou?
    mipos exete ftiaksi kamia klika periergi?
    na sou po o eksoplismos periexi ke kokina dandelota vrakakia?
    :rotflmao:
    kala mori den trepese?
    edo mesa ir8es na vris pezoporous?.......
    ke tin psaxnis kero tin i8aki sou kali mou?:hypnotize
    san den trepomaste leo go:rotflmao: :rotflmao:

Δ

Ποτε με μια Νεφελη, την καλυτερη συντροφια του πεζοπορου!

Τέλειο!!
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    pst pedi gia ela edo stin gonia na sou po kati
    .................
    san den trepomaste leo go

:rotflmao: :rotflmao:

Δε μου λες εσυ ....
    Οταν μαθαινεις κατι, αμεσως να το κανεις βουκινο ???

Εγω καλα το εφερνα καλλιτεχνικα - καλλιτεχνικα ...
    Κι οποιος καταλαβαινε κι ηθελε ερχοταν στο βουνο να του δειξω τις χάρες του ....

Ασε που θα μας βαλει και χερι κι ο Ιουλιος, μπορει κι ο Αυγουστος ... :rotflmao:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. dirty to fosforize aftokolito gia to kranos mou min ksaxasis
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 09:41
  2. dirty to timoni reeeeeeeeee
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 09:51
  3. poulao to kawa mou