Αγαπημενοι-Φιλοι-Λατρευτοι,
Απο το πρωι σπαμε το κεφαλι μας στην εταιρια που δουλευω πως λεγεται ο τυπος που παρκαρει τα αεροπλανα. ΝΑΙ-ΝΑΙ αυτος που κραταει τους 2 φακους και λεει στον πιλοτο που να παει. Βοηθειιιιαααααα![]()
![]()
![]()
Απο το πρωι σπαμε το κεφαλι μας στην εταιρια που δουλευω πως λεγεται ο τυπος που παρκαρει τα αεροπλανα. ΝΑΙ-ΝΑΙ αυτος που κραταει τους 2 φακους και λεει στον πιλοτο που να παει. Βοηθειιιιαααααα![]()
![]()
![]()
mustili
legete o aftos o malakas pou kounai ta fota stin pista...Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Προσωπικό εδάφους....Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
![]()
![]()
(δεν είναι συγκεκριμένη ειδικότητα το "παρκάρισμα")
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τσιλιαδορος θα ελεγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
ΝΑΙ-ΝΑΙ αυτος που κραταει τους 2 φακους και λεει στον πιλοτο που να παει. Βοηθειιιιαααααα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εμείς στα αρματάκια τον λέγαμε ΟΔΗΓΟ ΕΔΑΦΟΥΣ...τώρα για αεροπλάνα δεν ξέρω αν εχει κάποιο Αγγλικό όρο!
CALCULATOR ISLAND
Χαράλαμπο!Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω φταιω που περιμενα απο εσας τους μηχανοβιους σοβαροτητα και βοηθεια.Αλητες με τις μηχανες:rotflmao: Λοιπον, πηρα στην goldair handling και λεγεται..........................................................."MARSHALER" .![]()
![]()
![]()
mustili
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Λοιπον, πηρα στην goldair handling και λεγεται..........................................................."MARSHALER"
Πως λέγεται?
Μασχάλερ ?![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
επειδή κάνει αέρα με τα προβολάκια ή τις πινακίδες στις μασχάλες του?
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ λέγετε νομίζω........ (semaphore).......![]()
![]()
ελπίζω να βοήθησα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε. Λεγεται marshaler απο το ελληνικοτατο ρημα "μαρσαρω". Αυτο συμβαινει γιατι το αεροπλανο μαρσαρει με νεκρα οταν παρκαρει.:rotflmao:![]()
![]()
![]()
mustili
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Πως λέγεται?
Μασχάλερ ?![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
επειδή κάνει αέρα με τα προβολάκια ή τις πινακίδες στις μασχάλες του?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ti eipe o 8eos pali!!!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αεροπλανοπαρκαδοροκουνολαμπακιας. Δεσε. Κατεβα.
Ρε φουστη μου εχω λιωσει.
Χαραλαμπος ο ενας, μασχαλερ ο αλλος........
ημαρτον ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αεροπλανοπαρκαδοροκουνολαμπακιας. Δεσε. Κατεβα.
Ρε φουστη μου εχω λιωσει.
Χαραλαμπος ο ενας, μασχαλερ ο αλλος........
ημαρτον ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μηπως για συντομια τον φωναζουν Ακη ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..