απο: www.barracudamoto.it
Προσωπικα παντως την βρισκω πολυ ομορφη...ιδανικη θα ελεγα!...Αλλα για να δουμε,
θα την εισαγει ποτε κανεις η θα πρεπει να μπουμε στην διαδικασια να την αγορασουμε μεσω internet?
![]()
Προσωπικα παντως την βρισκω πολυ ομορφη...ιδανικη θα ελεγα!...Αλλα για να δουμε,
θα την εισαγει ποτε κανεις η θα πρεπει να μπουμε στην διαδικασια να την αγορασουμε μεσω internet?
![]()
σορρυ αλλα δεν μου αρεσει καθολου!!
το κανει να φαινετε πολυ αδειο πισω!
Και εγώ έτσι νομίζω..Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
σορρυ αλλα δεν μου αρεσει καθολου!!
το κανει να φαινετε πολυ αδειο πισω!
Και η πινακίδα.. σκέτη στον αέρα;.. λες και την έχεις κολλήσει με πινέζα μου φαίνεται πως θα δείχνει..![]()
Να πω την αληθεια, ουτε και μενα μου πολυαρεσει...![]()
Αμα μπει και το ταψακι πισω, μια χαρα θα γεμισειΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το κανει να φαινετε πολυ αδειο πισω!![]()
![]()
wasting space via Architecture
Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά (kakofonixx,Respect,Costas 81) πως δε τρελαίνομαι..Η δική μου ερώτηση είναι εάν τα φλασάκια εμπεριέχονται διότι αυτά είναι πραγματικά όμορφα..![]()
Εμένα μου φαίνεται και γαμώ!
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
ζελατινα και καρινα ειναι επισης κατι που δεν μου αρεσουν!
φανταστειτε την ουρα οταν θα λερωσει πως θα φαινετε απο μεσα το φτερο η εξατμιση......
μια μ@λ@και θα ναι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Eγω θα προχωρησω ακομη πιο μακρυα.Σε περιπτωση πτωσης (χτυπα ξυλο) αυτο το "κατασκευασμα" με την πινακιδα θα ειναι σαν λαιμητομος. Αλιμονο αν σε χτυπησει αυτο το πραμα.......
δεν είναι κακό αλλα νομίζω οτι σε 1000 με διπλες αφτερ μαρκετ εξατμίσεις θα ταιριαζει καλύτερα..... το όλο σύστημα μου φαίνεται οτι διπλώνει για τους ινδιάνουςΑρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
ΝΑ ΔΩΣΩ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΣΧΗΜΗ ??Αρχικά δημιουργήθηκε από nikostz9
ωραια ειναι αλλα τσουζει η τιμη........190 ευρω...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ?
![]()
ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ .ΕΧΟΥΝ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ.
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
kalimeraΑρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
iparxei sti ellada se magazi sti mihalakopoulou.
to diafimize se periodiko ton augousto.tha to bro kai tha sou po
Στις ωραιες βολτες.