Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

ταξιδιαρικο μελος Το avatar του/της XR_125L

ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 18 Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΙΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΟΜΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΕΝΑ 250 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ HONDA MAGNA 250, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ CUSTOM. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIRAGO 250 Κ ΤΟ KLE 250. ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ 2000-2500 ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ????
    Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!

Re: ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XR_125L
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 18 Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΙΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΟΜΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΕΝΑ 250 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ HONDA MAGNA 250, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ CUSTOM. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIRAGO 250 Κ ΤΟ KLE 250. ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ 2000-2500 ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ????
    καλωστον...

το xrακι δεν σου αρεσει? ή το εχεις αυτο και θες κατι μεγαλυτερο?

δεν τα ξερω τα μηχανακια που αναφερεις, καλη επιλογη παντος...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    magna και virago...............

oxi ρε φιλε τι να τα κανεις αυτα τα χρεπια?καποτε ηταν στην μοδα οι καστομ και τα ψευτοτσοπερ και αυτα ηταν οι οικονομικες λυσεις για οσους δε μπορουσαν να παρουν χαρλευ

ξεκολα

δεν ειναι για τους ελληνικους δρομους αυτα καθε λακουβιτσα θα σου φαινετε σαν να επεσες σε γκρεμο

δεν θα μπορεις να αναιβεις σε πεζοδρομιο ουτε για πλακα

δεν μπορεις να πας αναμεσα ευκολα απο τα αμαξια -που θα σου χρειαστει εκτος και αν πηγαινεις σαν αμαξι-

αστο

κοιτα να παρεις κατι εντουροιδες μεχρι να πας 21 που να σε καλυπτει το διπλομα το ANHELO ειναι το μικρο ΚΛΕ αυτο που λες και εσυ δε ξερω αν σε καλυπτει το διπλωμα αν ναι δες το οπως το SERROW220(225?δε θυμαμαι) που ειναι το μικρο ΧΤ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΤΟ XR MOΥ ΑΡΕΣΕ ΟΣΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ Κ Μ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ... ΤΟ MIKRO KLE ΤΟ ΚΑΛΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 250, ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..
    Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Το βιραγκο ξεχνα το,το ιδιο και την αλλη βαρκα το μαγκνα.Νεο παιδι εισαι,δε βραζει λιγο το αιμα σου?Παρε το XR,μαθε πανω του,ξεπατωσε το,(αντεχει) και οταν παρεις μεγαλυτερη αυτο να το κρατησεις για παντα σαν ενα τιμιο μεταφορικο μεσο.Απο τα ωραιοτερα μικρα που ειδα τελευταια ειναι το 125 RAPTOR της GAGIVA.Δες ποσο κανει η ανοιχτη εκδοση με τους 30 ιππους.
    Το διπλωμα που εχεις για ποσα κυβικα σε καλυπτει? Απο τιμη,μεχρι ποσα εισαι διατεθειμενος να δωσεις?Δωσε μας λεπτομερειες ωστε να μπορεσουμε να σε μπερδ.. Εεεε βοηθησουμε οσο το δυνατον πιο πολυ

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Κοιτα φιλε εγω οδηγω τη virago 250 του πατερα μου.Παραπονο δεν μπορω να πω οτι εχω.Καιει ελαχιστα και ειναι πολυ ανετη στην οδηγηση.Επισης να πω πως στη κινηση δεν εχω προβλημα και κανω σφηνες ολη την ωρα.Εμενα προσωπικα δε με καλυπτει ομως.Η virago ειναι μια χαλαρη μηχανη για βολτες και μονο γι αυτο.Δε λεω εχει στυλ και κανει μπαμ αλλα δε μπορει να σου δωσει κατι παραπανω(κανει ωραια μπαντιλικια παντως ).Αν θες αυτα στη συστηνω ανεπιφυλαχτα.Αλλα αν θες κατι παραπανω καλυτερα οχι.Απο φρεναρισμα πρεπει να προσεχεις γιατι εχει περιεργο κεντρο βαρος και μπορει να φυγει η μπροστινη ροδα με μια αποτομη κινηση του δεξιου χεριου(οπως και με τις περισσοτερες τσοπερ).

το διπλομα καλυπτει 34 γαιδουρια! απο λεφτα μπορω να δωσω μεχρι 2000 μετρητα κ αν αξιζει τον κοπο βαζω κ κανα χιλιαρικο σε δωσεις. απο τη μηχανη αφου ειναι η πρωτη δεν εχω πολλεσ απαιτησεισ αλλα θελω να μπορει να κανει ταξιδακια σχετικα ανετα!!

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    κοιτα εγω εχω το ιδιο διπλωμα με το δικο σου.Μαζευω λεφτα για κανα 600 ss αλλα ενδιαμεσα σκεφτομαι να χτυπησω κανα zxr400.Ειναι πολυ καλο σκεψου το.

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    το AX-1 το ειδες καθολου?το εχει ενας φιλος και για την πολη ειναι απο τα πολυ καλα και ειναι στα λεφτα που διαθετεις,ειναι απο τα καλυτερα 250 που εχω οδηγησει,μπορεις να βαλεις και μπαγαζιερα και με 100-110 κανεις ανετα και κανα ταξιδακι,το μονο - ειναι η υπερβολικα μαλακη,κατα την γνωμη μου,πισω αναρτηση.
    Τωρα για τα ψευτοτσοπεροϊδη που αναφερεις....δεν νομιζω να σε βολεψουν εκτος και αμα Θες αργοτερα να ακολουθησεις εκεινο το μονοπατι στις μηχανες και να την παρεις για να εξοικιοθεις,παντως κατα την γνωμη μου ειναι οι πιο αχρηστες(οσον αφορα την χρηστικοτητα μεσα στην πολη παντα)μηχανες
    Οτι και να παρεις παντως καλοταξιδο να ειναι
    Ο πυργος της Βαβελ

αx 1 καλο ειναι αλλα δεν μου αρεσει η σχεδιαση του. ειναι παντως μια πιθανη επιλογη

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Γεια σου συντεκνε.
    Παιδια το zxr 400 τη λέει ? αν γνωριζει κανενας?
    ποσα αλόγατα έχει?
    τετρακιλινδρο?

κοιτα μεχρι το σαβατοκυριακο θα εχουμε μονταρει το ΑΧ-1 του φιλου μου που το καναμε βιδες,καναμε ηλεκτροστατικη το σασι,γιαλισαμε τις μανες απο το τιμονι και κατι αλλα ψιλα και το βαψαμε απο την αρχη,θα σου ποσταρω μια φωτο να το δεις και μετα μου λες,παντως οντως αυτο το πρασινομαυρο με λευκες ζαντες ειναι αθλιο,το μπλε-λευκο κατι λεει,το μαυρο ανθρακι κοκκινο που το καναμε εμεις παντως...στασου να το μονταρουμε και θα δεις
    Ο πυργος της Βαβελ

warlord εισαι ωραίος ρε! αντε postare την εικόνα μόλις μπορέσεις, αλλα από επιδώσεις πώς πάει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
    Γεια σου συντεκνε.
    Παιδια το zxr 400 τη λέει ? αν γνωριζει κανενας?
    ποσα αλόγατα έχει?
    τετρακιλινδρο?
    Τα ιδια προβληματα με το Bandit βγαζει πανω κατω και ειναι κατα την γνωμη μου πολυ παλιομοδιτικο και ασχημο πια
    Ο πυργος της Βαβελ

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Εγω παντος μονο που το ιδα τρομαξα !!!!!
    τεραστιο ρε παιδι μου.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρώτη μοτοσικλέτα, 250cc
    από Nismo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2008, 14:17
  2. πρωτη μου φορα!!!
    από energizer6666 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 09:33
  3. Πρώτη επαφή με πίστα.......?
    από polste στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 15:32
  4. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 13:30