Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ-help

Exclamation ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ-help

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ F650GS ME ABS,ΜΟΝΤΕΛΟ 2006 ,ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ Η ΔΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΔΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΩ?ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ WD40 ΚΑΙ ΤΡΙΨΙΜΟ Μ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc 001.jpg 
Προβολές:	556 
Μέγεθος:	36,4 KB 
ID:	78016

ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ

Όνομα:	dsc 003.jpg 
Προβολές:	561 
Μέγεθος:	25,6 KB 
ID:	78017

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    καλωσόριζες

και εγω ασχετος ειμαι αλλα δεν θα εβαζα ποτε WD40 στα φρενα... παραειναι γλιστερο...
    μαλλον φυσιολογικη ειναι η σκουρια αμα δεν την κινεις πολυ αλλα για να δοθμε τι θα πουν οι πιο εμπειροι
    ασχετος...

ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ

Όνομα:	dsc 005.jpg 
Προβολές:	567 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	78018

ΦΙΛΕ MRKLYK ΤΗΝ ΚΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ...ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ΤΟ WD40 ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΛΑΜΠΕΙ ΤΩΡΑ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ O-RINGS.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George_bmw
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.
    Γι αυτό σκούριασε !!!
    (δεν φεύγει η υγρασία...)

ΜΗΝ ρίξεις WD40 (ή κάτι παρόμοιο) γιατί θα πρέπει μετά να πετάξεις τον δίσκο σου !!
    (η πορώδης επιφάνεια θα το ρουφήξει και ΔΕΝ θα έχεις φρένα διά βίου του δίσκου...)

................. (edited by the local moderator)

Υ.Γ.
    Μαντεμένιες δισκόπλακες έχουν τα BMW ??

edit: ΑΚΥΡΟΝ !! (νόμιζα ότι μιλάμε για τον δίσκο...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    επειδη εχεις επικεντρωσει τις φωτο στα τακακια, οταν με το καλο τα αλλαξεις, φευγει και η σκουρια των τακακιων. δεν ξερω αν επιτρεπεται (λογω πορωδους επιφανειας, οπως προειπωθηκε απο γνωστο και μη εξαιρετεο μελος) με γυαλοχαρτο πολυ ψιλο, να παρεις τη σκουρια...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    δεν ξερω αν επιτρεπεται (λογω πορωδους επιφανειας, οπως προειπωθηκε απο γνωστο και μη εξαιρετεο μελος) με γυαλοχαρτο πολυ ψιλο, να παρεις τη σκουρια...
    Επιτρέπεται !!

(αν δεν είναι δικό σου το μηχανάκι...)

Πέρα από πλάκα (λείπει και ο Πακετάνιος...), το μόνο (θεωρητικό) πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι να "ξεκολλήσουν" τα φερμουίτ από την πλάκα του τακακιού !!
    (όοοοοοταν προχωρήσει τόσο πολύ η σκουριά...)

ΤΡΙΨ'ΤΟ ΜΕ ΨΙΛΟ ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ!
    www.caferacers.gr

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ...ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΛΙΣΕ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ WD-40 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ LORD_DIMOS ΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟ ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ LORD_DIMOS ΜΟΝΟ ΣΚΕΤΟ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ Ε?ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Η ΣΚΟΥΡΙΑ?

ΣΚΕΤΟ ΣΥΡΜΑ.ΤΟ'ΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ 650 ΠΟΥ ΕΙΧΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο OLDMAN.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    www.caferacers.gr

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ-help

Αρχικά δημιουργήθηκε από gemara
    Να την λιπαίνεις με τα ειδικά σπρέυ που υπάρχουν γι' αυτό το λόγο(ένα "φσσσστ" το πολύ 1''), ή να της ρίχνεις 3-4 σταγόνες από το λαδάκι που βάζεις στην μηχανή κάθε φορά που φουλάρεις βενζίνη.
    Captain καλά κάνεις και καθαρίζεις, αλλά τα ποστ που καθάρισες δεν είναι σπαμ. Από την στιγμή που κάποιος δίνει συμβουλές, πρέπει να ξέρει τι λέει.

Φσστ για 1΄΄ ή 3-4 σταγόνες λάδι κάθε φορά που φουλάρεις, με κόμμα ή χωρίς, είναι λάθος.

Γνώμη μου και αν θέλεις διέγραψε το ποστ. (και αν φάει την αλυσίδα στην πλάτη κάποιος, πες του ότι έλειπε το κόμμα)

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Όντως ρε Ηλία, πολύ "άτσαλα" καθαρίζεις...

Τεσπα, μπορείς να editάρεις το 1ο μου post (εκτός από την 1η παράγραφο) και όλο το ποστ του gemara γιατί είναι off topic (και τα δύο αναφέρονται στον δίσκο, ενω μιλάμε για την δαγκάνα..)

Υ.Γ.
    Laxatol δοκίμασες ??

Ρε σεις...

Δεν καθάρισα επειδή ήταν σπαμ αλλα επειδή ήταν οφ τοπικ το θέμα της αλυσίδας

Για να δείτε τι καλό παιδί είμαι τα αφήνω αυτά

υ.γ. οκ αντουάν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ LORD_DIMOS.OTAN ME TO ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οταν βρίσκουν τα τακάκια στο δισκόφρενό....
    από free rider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2005, 15:45
  2. πως μπαινω στο chat???????????help!!!
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 01:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF