Όλο με μένα ασχολούμε και πρήζω και τους λοιπούς forum-ίτες!
Λοιπόν, κατ' αρχήν καλή μέρα σε όλους. Θα ήθελα μια γνώμη από άτομα που πιοθανώς να γνωρίζουν το αντικείμενο του προβλήματός μου και πιθανώς εδώ να είναι πολλοί.
Αποφάσισα να πάρω το Ζ750. Καλό, ωραίο, αλλά... όχι μαύρο! Πήγα και ρώτησα και μου είπαν ότι δεν εισάγανε μαύρα! Άντε λέω, κόκκινο να μην χάσουμε και όλο το καλοκαίρι (δεν θα το αποφύγω τελικά). Πάω στον τύπο που είχαμε πει δυο κουβέντες για ανταλλαγή και μου τα αλλάζει! (παρεπιπτώντος έχω ένα ΚΤΜ 620 και δύσκολο για ανταλλαγή σε καταστήματα με Ιαπωνικά) Πάω σε ένα φίλο που θα ανοίξει κατάστημα (έχει μόνο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Kawa) και μου λέει καλύτερα ψάξε να το δώσεις σε ιδιώτη.
Εδώ αρχίζουν και οι προβληματισμοί μου:
1) Βρίσκω τη μηχανή μου σε αγγελίες από 3500- 5100 (ω, ναι) ευρώ! Συζυτάω για ανταλλαγή στα 3000-3100 και δεν...
2) Μάυρο θα ξαναέρθει, ξέρει κανείς; Περιμένω που περιμένω, ε, λίγη υπομονή παραπάνω. Εξάλλου το αξίζει για μαύρο.
3)Μου είπαν για εισαγωγή από Ολλανδίατο Φθινόπωρο. Αυτά έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας; Δεν είναι παραεισαγωγές αγνώστης κατάστασης της μηχανής ή κάνω λάθος; Και υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν είναι το "ελληνικό" μοντέλο;
Να μην σας κουράζω άλλο μιας και αυτά με απασχολούν άμεσα για την αγορά της νέας αγαπημένης.![]()
Και αν κανείς ξέρει κανένα "σοβαρό" κατάστημα εντός Αθηνών που μπορώ να μιλήσω σοβαρά για ανταλλαγή.
(αν ενδιαφέρεται και κανείς ας στείλει Π.Μ.)
Ευχαριστώ πολύ και.... sorry για τη ζαλάδα πρωί πρωί!!
![]()