Δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελετε να κανουμε hat και οποτε μπαινω δεν βρισκω κανεναν...
ΤΕΣΠΑ οποιος μπορει να μου βρει καποιο λογο ας τον ριξει!!!
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελετε να κανουμε hat και οποτε μπαινω δεν βρισκω κανεναν...
ΤΕΣΠΑ οποιος μπορει να μου βρει καποιο λογο ας τον ριξει!!!
φίλε μου το αστείο είναι ότι όλος ο κόσμος φώναζε και έβριζε τους αλήτες.. ε χχμμμ τα καλά αυτά παιδιά τους αντμινς-μοντερατορες που αργούσαν να το φτιάξουν κλπ κλπ κλπ επι αρκετό καιρό..
και τώρα που μετά απο μήνες δουλειάς παραδόθηκε στην ιντερνετική κυκλοφορία.... δεν μπαίνει κανείς ή μόνο περιστασιακά κάποιοι!!
α ρε ΕΛΛΗΝΑ πολύ σε πάω που για να φωνάζεις είσαι πρώτος λέμε!!!
άντε γεια μας![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Φωναζω φωναζεις αλλα δεν μπαινεις να φωναξουμε μαζι και να εκτονωθουμε???
eiste 500 kai ego milao mono me ton paladin...ti tha ginei tha mpei kanenas mesa sto chat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το link για το chat ειναι στην κεντρικη δεξια!!!
http://www.moto.gr/chat/
και πως δουλεβη αυτο το πραγμα ρε παιδια?
εγω πατισα στο λινκ και μου εβγαλε μια οθωνη που εγραφε μοτοgr.
και κατω .. πες.... -----
γιασου
απο που εισαι?
εβαλα και της 3 επιλογες και τιποτα. προσπαθησα να γραψω.... παλι τιποτα τι σκ...α πρεπει να κανω?
γιωργος
υγ. μηπως να χωσο κανενα μπουκετο στην οθωνη? η θελει κερμα στο συρταρακι που βγενει?
εγω παντος εβαλα ενα πιατακη του γληκου με σικαλακι να το γλυκανω μηπως παιξη αλλα μπαααααα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
γιασου
απο που εισαι?
εβαλα και της 3 επιλογες και τιποτα. προσπαθησα να γραψω.... παλι τιποτα τι σκ...α πρεπει να κανω?
γιωργος
υγ. μηπως να χωσο κανενα μπουκετο στην οθωνη? η θελει κερμα στο συρταρακι που βγενει?
εγω παντος εβαλα ενα πιατακη του γληκου με σικαλακι να το γλυκανω μηπως παιξη αλλα μπαααααα...
όταν βλέπεις αυτή την οθόνη ............ μαύρη και το πες.....
περιμένεις και φορτώνει το πρόγραμμα και σε βγάζει στην περτικαλή σελίδα όπου αρχίζεις...............
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli
όταν βλέπεις αυτή την οθόνη ............ μαύρη και το πες.....
περιμένεις και φορτώνει το πρόγραμμα και σε βγάζει στην περτικαλή σελίδα όπου αρχίζεις...............
Κι εδω περτικαλια ???
Δεν μπορω αλλο περτικαλια πραματα!:rotflmao:
![]()
Δοκίμασε να το λαδώσεις αντί να το γλυκάνεις, θα συνιστούσα το παλιό κάλο φακελάκι. Λίγο πιο σοβαρά όμως, το chat είναι ένα java applet που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τη java virtual machine. Σε περίπτωση που ο browser σου είναι ο Internet Explorer μετά την έκδοση 6 δεν την έχει (νομικοί λόγοι) και θα πρέπει να την κατεβάσεις από http://java.sun.com/webapps/download...?BundleId=9724 , η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Από εκεί και έπειτα κλείσε τον browser και πήγαινε στο chat το οποίο λογικά θα λειτουργεί. Αν πάλι είσαι σε εταιρία υπάρχει η πιθανότητα να είσαι πίσω από firewall πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσεις με τον οποιοδήποτε διαχειρίζεται το δίκτυο. Καλή τύχη....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
γιασου
απο που εισαι?
γιωργος
Ναι, ναι, για κανε μια ερωτηση στον Network Administrator αν θα ηθελεΑρχικά δημιουργήθηκε από mbouclas
...Αν πάλι είσαι σε εταιρία υπάρχει η πιθανότητα να είσαι πίσω από firewall πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσεις με τον οποιοδήποτε διαχειρίζεται το δίκτυο...
να σου ανοιξει το Firewall για να μπορεις να κανεις Chat στο Μοτο...![]()
(Το μονο που θα παρακαλουσα ειναι να "ποσταρεις" την ακριβη απαντηση... :rotflmao: )
Παντως καλη τυχη οντως![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EXETE AYTHN THN YΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ?????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ....!!
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Ρε Θαναση...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
EXETE AYTHN THN YΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ?????????????
...![]()
Το δοκιμασες το link http://www.moto.gr/chat/![]()
Καντο κι αν σου παει θα το καταλαβεις, αν παλι δεν σε παει,
αστο το ρημαδι, μην το ζοριζεις...![]()
(Καλα δεν περναγες μεχρι τωρα, σαμπως ειχες και chat απο πριν
)
![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"