Ο πρωτοεμφανιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, Max Biaggi, έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία δηλώνοντας πως έχασε χρόνο στα Moto GP. Ο Ιταλός κέρδισε τον πρώτο του στο Losail την προηγούμενη εβδομάδα και ευχήθηκε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που τρέχω στα WSBK. Πραγματικά χαρούμενος. Έπρεπε να είχα ανακαλύψει το πρωτάθλημα νωρίτερα. Τρία χρόνια νωρίτερα θα ήταν ό,τι καλύτερο." Δήλωσε ο ιταλός οδηγός της Alstare Suzuki Corona Extra.
"Είναι δύσκολο, γιατί όταν έτρεχα στα Moto GP πίστευα σε πράγματα που ποτέ δε γίνονταν. Πιστεύω πως μετά τη Yamaha που ήμουν τόσα χρόνια, έπρεπε να μεταβώ κατευθείαν στο WSBK, αντί να χάνω το χρόνο μου μένοντας εκεί ..."
Ο Max Biaggi, είναι πρώην κάτοχος παγκοσμίου πρωταθλήματος στα 250 κ. εκ. και ο μόνιμος αντίπαλος του Valentino Rossi, όμως δε κατάφερε ποτέ να κατακτήσει κάποιο τίτλο στην κατηγορία των Moto GP.
"Όταν δεν έχεις τρέξει σε αυτό το πρωτάθλημα ποτέ δεν είναι εύκολο να τα βάλεις με αυτούς τους αναβάτες που αγωνίζονται στα Superbikes μια ζωή. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σίγουρα ένα μεγάλο βήμα στη καριέρα μου."
Με λίγα λόγια: ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: