Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Συναγερμός Dobermann f-300n

Συναγερμός Dobermann f-300n

Τοποθέτησα το συγκεκριμένο συναγερμό σε v-strom k7 μετά από αρκετό ψάξιμο,είδα ΜΕΤΑ,MICRON,STEEL-MATE,στο μοναδικό που βρήκα να υστερεί είναι η ισόβια εγγύηση,δίνει 3 έτη,αλλά μπορεί να με καλύψει σε ότιδήποτε χρειαστεί,τώρα τα καλά νέα,λοιπόν κάνει μια πατέντα;;;αντί για μια κοινή τηλεειδοποίηση μου συνέδεσε το συναγερμό με κινητό το οποίο βρίσκεται στη μηχανή και με καλεί όποτε χτυπήσει ο συναγερμος.Η τιμή του καλή θα έλεγα 300ευρώ,μόνο που έχω βάλει το φορτιστή να παίρνει ρεύμα συνεχώς απο την μπαταρία και τώρα που ράγισα το χέρι και άφησα το stromi 5 μέρες έμεινε μου έβαλε φύσσα να τον αποσυνδέω,αλλά εγώ αμέλησα και την πάτησα.Αξίζει πάντως μια ματιά και ειλικρινά ούτε που τον ξερω τον άνθρωπο.....Απλά θεωρώ οτι πρέπει να λέγονται κάποια πράγματα που έχουν τουλάχιστον καλό value for money.

Re: Συναγερμός Dobermann f-300n

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCORPIO_PLUS
    Τοποθέτησα το συγκεκριμένο συναγερμό σε v-strom k7 μετά από αρκετό ψάξιμο,είδα ΜΕΤΑ,MICRON,STEEL-MATE,στο μοναδικό που βρήκα να υστερεί είναι η ισόβια εγγύηση,δίνει 3 έτη,αλλά μπορεί να με καλύψει σε ότιδήποτε χρειαστεί,τώρα τα καλά νέα,λοιπόν κάνει μια πατέντα;;;αντί για μια κοινή τηλεειδοποίηση μου συνέδεσε το συναγερμό με κινητό το οποίο βρίσκεται στη μηχανή και με καλεί όποτε χτυπήσει ο συναγερμος.Η τιμή του καλή θα έλεγα 300ευρώ,μόνο που έχω βάλει το φορτιστή να παίρνει ρεύμα συνεχώς απο την μπαταρία και τώρα που ράγισα το χέρι και άφησα το stromi 5 μέρες έμεινε μου έβαλε φύσσα να τον αποσυνδέω,αλλά εγώ αμέλησα και την πάτησα.Αξίζει πάντως μια ματιά και ειλικρινά ούτε που τον ξερω τον άνθρωπο.....Απλά θεωρώ οτι πρέπει να λέγονται κάποια πράγματα που έχουν τουλάχιστον καλό value for money.

πολυ καλο!!!

f 300

Παιδια το ξέρω πως το επαναφέρω μετά από πολύ καιρό, αλλά θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολο να βρούμε κάπού το manual του F 300, γιατι μου έχει ξερυθμιστεί και δεν ξέρω πως να των ρυθμίσω. Τον είχα βάλει κάπου στην Αλεξάνδρας αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενα τον τύπο που μου τον έβαλε. Ρε φιλε costas81 θα ήταν εύκολο να μου το στείλεις με κάποιο τρόπο ή εστω να ρθω να σε βρώ κάπου να τον κάνω μια κόπια????

Ευχαριστώ πολύ

Νέο μέλος
    το έχω στο vstrom αλλα είμαι Χανιά,θα το κοπιάρω και αύριο θα στο στείλω στο πμ σου.

σε ευχαριστώ πολύ ρε φιλαράκι να σαι καλα

Παιδια σας ειναι ευκολο να μου στειλετε και εμενα το manual του συναγερμου. Εχω παθει ακριβως το ιδιο και δεν μπορω να το βρω πουθενα. Θα σας ημουν ευγνωμων.

Παρόμοια θέματα

1. Συναγερμός Dobermann F-300N
    από SCORPIO_PLUS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 17:30
  2. Eφτασε!! Νεος Συναγερμός!
    από meis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 10:41
  3. Συναγερμος & Τηλε-ειδοποιηση
    από RapidShade στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12