Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Εργοστασιακα αυτοκολητα Fairing???

Εργοστασιακα αυτοκολητα Fairing???

Παιδες εγδαρα τα αυτοκολητα σε αυτο το σημειο ,Ξερει κανεις που θα βρω εργοστασιακα αυτοκολητα σε αυτο το χρωμα?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsxr750k6.jpg 
Προβολές:	297 
Μέγεθος:	32,5 KB 
ID:	80476

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    στην αντιπροσωπεια.....................

ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Ή ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΙΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΕΝΑ 70-100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ RGSX ΜΟΝΟ 2 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΙΩΣ. 30 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ % ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ,ΓΙΑ ΜΑΜΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
    soraios

Πως το επαθες??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    φιλαρακι ξερω καπιοιν εδω στα χανια (μου ειχε φτιαξει για τα πολυ/ρικα στο παλιο μου 600 ΤΕΛΕΙΑ!)αν θελεις να ρωτησω τιμη στειλε ΠΜ.ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ 140Ε ΤΑ 2(RGSX πλαινα)
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Αυτο τα γδαρσιματα τα ειχε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη (γερμανια) δεν ειχα σκοπο να τα αλλαξω αλλα δεν μαρεσει να την αφησω ετσι .Δεν ρωτησα ακομα αντιπροσωπεια αλλα λογικα επειδη αυτο το χρωμα ΔΕΝ το εισαγει σκεφτομαι οτι δεν θα το εχει και στις αποθηκες τις.Επισης δεν εχω ρωτησει σε καταστηματα που κατασκευαζουν αυτοκολητα αλλα θελω να αλλαξω ΜΟΝΟ την μια πλευρα (δεξια) ...γινεται καποιος να φτιαξει αυτοκολητα ολοιδια με τα εργοστασιακα για να αντικαταστησω μονο μια πλευρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από adrenalin
    Αυτο τα γδαρσιματα τα ειχε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη (γερμανια) δεν ειχα σκοπο να τα αλλαξω αλλα δεν μαρεσει να την αφησω ετσι .Δεν ρωτησα ακομα αντιπροσωπεια αλλα λογικα επειδη αυτο το χρωμα ΔΕΝ το εισαγει σκεφτομαι οτι δεν θα το εχει και στις αποθηκες τις.Επισης δεν εχω ρωτησει σε καταστηματα που κατασκευαζουν αυτοκολητα αλλα θελω να αλλαξω ΜΟΝΟ την μια πλευρα (δεξια) ...γινεται καποιος να φτιαξει αυτοκολητα ολοιδια με τα εργοστασιακα για να αντικαταστησω μονο μια πλευρα?

γινεται. γιατι αυτος οσα του πεις εσυ θα βγαλει ,και ολοιδια με τα εργοστασιακα θα ειναι θα πρεπει να το δεις απο πολυ κοντα και να ξερεις για να καταλαβεις την διαφορα

Και βεβαια πρεπει να ερθω χανια ετσι Μαρινο?Δεν ειναι η αποσταση απλα πρεπει να παω καθημερινη κ να ξαναπαω για να βαλει επανω...Χμμμ Το πιο ευκολο θα ειναι να ρωτησω αντιπροσωπεια κ βλεπουμε ...

Και βεβαια πρεπει να ερθω χανια ετσι Μαρινο?Δεν ειναι η αποσταση απλα πρεπει να παω καθημερινη κ να ξαναπαω για να βαλει επανω...Χμμμ Το πιο ευκολο θα ειναι να ρωτησω αντιπροσωπεια κ βλεπουμε ...

αν εχει καλο καιρο αυριο θα ερθω στο μπαλι οποτε μπορουμε να τα πουμε εκει και θα σου εχω και τη λυση στο προβλημα σου!!!!!δεν χρειαζεται να πληρωσεις τοσα λεφτα !!!!!θα σε φτιαξω φιλε GIXXER!!!!
    τα λεμε

Αν τα καταφερω θα ερθω αλλα σιγουρα οχι πριν τις 5...

Αν τα καταφερω θα ερθω αλλα σιγουρα οχι πριν τις 5...
    εγω το πρωι θα παω οποτε θα σου στειλω ΠΜ τη Δευτερα να σου πω ακριβως τι παιζετε οκ?!!!

dcvr979@hotmail.com
    Egine filaraki na sai kala! ta leme!

Με τα αυτοκόλλητα τι έγινε τελικά ρε παιδιά ?
    Ψάχνω κι εγώ για τα μαμά και η αντιπροσωπεία μου ζητάει 182€
    Γιώργος

Ρίχτε και καμμιά ματιά για τιμές έξω (ebay, κλπ).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pad-αυτοκολητα
    από dvamv στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2005, 09:36
  2. Αυτοκόλητα
    από thewhiteowl στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2004, 22:17
  3. Lower Fairing
    από tamis στο forum Yamaha Fazer