Γεια σε ολους σας...Ειμαι σχετικα νεος μοτοσυκλετηστης..Εδω και 3 περιπου χρονια εχω ενα Suzuki gs500f και αυτα που εχω ζησει μαζι του,δεν τα εχω ζησει στα 10 χρονια που οδηγω αυτοκινητο..Ειμαι 25 χρονον και οδηγω απο τα 15 μου αυτοκινητο μεχρι που καβαλησα μηχανη!Παπια παντα οδηγουσα αλλα η μηχανη ειναι αλλο πραγμα!!!Εχω φαει τουμπες εχω παει στο νοσοκομιο αλλα δεν το παραταω το αθλημα με τιποτα..Ευχομαι σε ολους εσας που σιγουρα με καταλαβενετε να ειστε παντα καλα και στον δρομο..Παρεπιμπτοντος αμα δειτε κανα gs 500 στον δρομο μην γελιεστε απο το μικρο του λαστιχο και τα κυβικα του..2 Τυποι με ενα KTM ADVENTURE και ενα FAZER 600 θα με θυμουνται για πολυ καιρο με το κυνηγη που τους ειχα ριξει στην διαδρομη προς τον Αγιο Γιαννη τον Ροσσο.Στην Εθνικη εγω με το Suzuki και ενας φιλος με ενα ΧΤ SM βαριομασταν ελεεινα αλλα στις στροφες.....Αυτο που θελω να πω δεν ειναι οτι ειμαι καμια οδηγαρα αλλα συνηδητοποιησα οτι οποιο μοντελο μηχανης και να εχεις,αμα εξεικιωθεις μαζι του πας πραγματικα παρα πολυ γρηγορα και δεν το καταλαβενεις μεχρι να ερθει η στιγμη που θα βρεθεις αναμεσα σε μηχανες πολυ πιο ακριβες και ΙΚΑΝΕΣ και θα απολαμβανεις την προσπαθεια σου να ζησεις για λιγο ενα αγωνα με τον εαυτο σου και τα ορια του...ΟΙ ΒΟΛΙΔΟΒΟΛΤΕΣ στην Αθηνα πραγματικα ειναι για γελια παντου γλιστραει και παντου σου πεταγονται..![]()