Παιδιά καλημέρα!
Είναι η τρίτη φορά που επικοινωνώ με το forum.
Την πρώτη φορά σωστά με {συμβουλέψατε} για την αγορά του f650gs,το οποίο και πράγματικά ευχαριστήθηκα.
Όταν πήρα την απόφαση να περάσω σε μεγαλύτερα κυβικά\όγκο (1.92 ύψος...το ήθελα το μεγαλύτερο...) επικοινώνησα πάλι μαζί σας για να μάθω ότι μπορούσα για το 1200 gs.
Και τότε εμάθα πάρα πολλά,τα οποία έπρεπε να γνωρίζω πριν ακουμπήσω 16000+.
Τελικά δεν προχώρησα στην αγορά του 1200 λόγο χρημάτων (το πήγα από δω,το έφερα από κει αλλά 16000 δεν μαζεύονται ούτε με σφαίρες...στην δική μου τσέπη τουλάχιστον..).
Καθόλη την διάρκεια την αναζήτησης για μηχανή μεγαλύτερου όγκου τσέκρα το ΚΤΜ 990(πολλά προβλήμτα και πολύ ακριβό κι αυτό),την Varadero(καλή τιμή αλλά δεν την ερωτεύτηκα κιόλας) και την 1150 gs (για την οποία ο κολλητός μου είχε ζαλίσει τον έρωτα{αθάνατη},{σκυλί} κλπ..).Έτσι λοιπόν την Κυριακή που μας πέρασε δοκίμασα μία 1150,την πούλαγε ένας γνωστός του κολλητού μου.Η μηχανή πραγματικά με κέρδισε.Τα παραπανίσια κιλά τα οποία ένιωσα την ώρα που την ξεπάρκαρα χάνονται στην κυριολεξία την ώρα της πορείας.Αρκετά καλή δύναμη,όμορφη ροπή,αξιόπιστη στις στροφές(νομίζω τουλάχιστον) και καλά φρένα.Ως όγκο με κάλυψε,από δύναμη το ίδιο.Τα χρώματα μόνο δεν μου αρέσουν αλλά θα βαφτεί ως ασήμωμα από τον κολλητό(του επαγγέλματος είναι-γερός μάστορας και πανέμορφες αερογραφίες___άντε ρε Μητσάρα,σου έκανα και διαφήμιση...).
Έχω ακούσει (και διαβάσει) ότι τσιμπάνε λαδάκι αλλά απ'ότι κατάλαβα είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των boxer κινητήρων.
Άυτό που δεν ξέρω είναι το τι παίζει σχετικά με τις τιμές τους και την συντήρησή τους.
Η μηχανή που είδα εγώ είναι του 2003 με 47.000 χλμ με ABS,grips χωρίς συναγερμό(του έφαγε την μπαταρία και τον ξήλωσε),χωρίς βαλίτσες και τα σχετικά φορέματα.Service κάνει στον Παναγιωτόπουλο(έτσι μου είπε τουλάχιστον-δεν είδα το book και επιφυλλάσομαι) και την δίνει 9.000 λόγο ανάγκης.(By the way πως ξεχωρίζεις την απλή από την ADV___δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με την μηχανή ακόμα και δεν γνωρίζω τις διαφορές τους).
Σας φαίνεται ακριβή (λόγο του ότι αν εξαιρέσεις ABS και grips δεν έχει τίποτα άλλο)???
Μήπως έχετε ακούσει κάποια άλλη να πουλιέται??
Τα λεφτά θα είναι μετρητά.
Α ναι,τα λάστιχα της συγκεκριμένης αντέχουν ένα χρονάκο ακόμα.
Παίδες συγνώμη για την φλυαρία και ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε ευπρόσδεκτη γνώμη\συμβουλη.