Χθες το βραδυ κατα τις 2.30 καποιοι herpestes neula εκλεψαν στην Κερκυρα την πολυαγαπημενη μου Multistrada .
Το γεγονος της διελευσης του φορτηγου εχει καταγραφει απο καμερα και εξεταζεται απο την ασφαλεια .
Χθες το βραδυ κατα τις 2.30 καποιοι herpestes neula εκλεψαν στην Κερκυρα την πολυαγαπημενη μου Multistrada .
Το γεγονος της διελευσης του φορτηγου εχει καταγραφει απο καμερα και εξεταζεται απο την ασφαλεια .
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Πολύ άσχημο πράγμα!!!Εζησα κι εγώ τέτοια κατάσταση.Κοιτούσα τον χώρο που την έβαζα,έβλεπα ότι λείπει και δεν το πίστευα.τελικά ευτυχώς την βρήκα!σου εύχομαι να βρεις την Ducati σου...!!!
Κάνε τους να βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που γεννηθήκαν άμα τους πιάσουν.![]()
πρόλαβες να το αντιληφθείς πριν φύγει το πρώτο καράβι???
ευχομαι να τη βρεις, σημερα κιολας!
Έλεος ρε με τα καθήκια!!!Και γω που νόμιζα ότι δεν "σηκώνουν" τα ducati!Αν τους εντοπίσετε φωναξέ μας να κάνουμε ένα "πάρτυ"...
Σου εύχομαι να την βρεις άμεσα!
οχι δεν καταλαβα τιποτα παιδια, υπαρχει ενα βιντεο καμερας απο λιγα μετρα μετα οπου εχουν καταγραφει τα οχηματα που περνανε , ο δρομος δεν ειναι πολυσυχναστος.
Δεν τη παλευω , αν τους πιασουνε θα κανω φονο σιγουρα .
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
κουράγια...
ευχομαι το καλύτερο!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Όχι ρε τα καργιόλια....
και στην Κέρκυρα;;;
Έλεος.........
Τι να σου πώ... Εύχομαι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει...
A-μήχανος
Παιδια βρεθηκε ......
Μαλλον δεν καταφερανε να την περασουν απεναντι (Αλβανια) και να τη βαλουν μπροστα ,ετσι τη πεταξαν σε ενα γκρεμο . Μικρη ζημια οκ ,θα σας δωσω φωτο σε λιγο , να ηρεμησω απο το κουβαλημα .....
ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση
![]()
![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Πάλι καλά....
Άντε τώρα, κουράγιο...... Ζημιές ???
Παιδια καντε ενα κοπο στο παρακατω λινκ να μην τις ξαναανεβαζω γιατι ειμαι κομματια απο το γκρεμο που κουβαλαγαμε το μηχανακι να το ανεβασουμε.
Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση ολους , τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ,οποιος το εχει περασει ξερει καλα , οι ζημιες ειναι βαψιματα και κατι ψιλα ..... ολα καλα .
http://www.mybike.gr/index.php?s=&sh...dpost&p=144774
ευχαριστω και παλι
Καλο Πασχα σε ολους
![]()
![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
αυτο το καλο εχουν τα duc .. δε περνουν με τιποτα μπροστα![]()
... αντε μικρο το κακο!
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
thx ρε Γιωργο , καταλαβαινεις τι περασα ομως !!Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
αυτο το καλο εχουν τα duc .. δε περνουν με τιποτα μπροστα![]()
... αντε μικρο το κακο!
![]()
![]()
![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS