Καλησπέρα σε όλους,
τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει να αγοράσω το νεο Monster 695 και ψάχνω για να βρω καλύτερη προσφορά!
ΤΟ θέμα ειναι οτι οι εταιρίες της hellinmoto έχουν ως στανταρ οτι δεν δίνουν τπτ σαν δώρο αντε μια καλύτερη τιμή σε κάποιο αξεσουαρ ducati.
το θέμα ειναι πως αν το αγοράσεις απο κάποιο συνεργατη απλά σου δίνουν κάτι άχρηστα αξεσουαρ του κιλού που όταν τους λες οτι θέλω τπτ αλλο αλλα για παράδειγμα το συγκεκριμένο κράνος τότε σου αρχίζουν τα ξέρεις μα μου ξου σου με αποτέλεσμα να καταλήγεις στα ίδια πάλι πλαίσια.
Το σημαντικότερο δε ειναι πως αν δεν πάρεις την μηχανή απο κάποιο που συνδέετε με την hellinmoto εχεις κ το ρίσκο η αρχική προετοιμασία να γίνει απο όχι έμπειρα χέρια (παθών με την προηγούμενη μου μοτοσυκλέτα R1)
Και το χειρότερο της υπόθεσης ειναι το test ride.
Μα να μην υπάρχει ενα μηχανάκι διαθέσιμο να δω πως είναι περίπου? Και όταν τους το λες σου απαντούν πως το monster ειναι πολύ γνωστο κλπ κλπ και οι πωλήσεις του αποδεικνύουν την ποιότητα αρα πάρε το![]()
Είμαι λιγάκι απελπισμένος όπως βλέπεται και γι'αύτο γράφω με αυτό το ύφος, έχω φτάσει σε σημείο να τους παρακαλάω για να αγοράσω την μηχανή τουςΗ νέα εποχή του marketing σε όλο της το μεγαλείο!