Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Ducati ναι! από πού?

Ducati ναι! από πού?

Καλησπέρα σε όλους,
    τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει να αγοράσω το νεο Monster 695 και ψάχνω για να βρω καλύτερη προσφορά!
    ΤΟ θέμα ειναι οτι οι εταιρίες της hellinmoto έχουν ως στανταρ οτι δεν δίνουν τπτ σαν δώρο αντε μια καλύτερη τιμή σε κάποιο αξεσουαρ ducati.

το θέμα ειναι πως αν το αγοράσεις απο κάποιο συνεργατη απλά σου δίνουν κάτι άχρηστα αξεσουαρ του κιλού που όταν τους λες οτι θέλω τπτ αλλο αλλα για παράδειγμα το συγκεκριμένο κράνος τότε σου αρχίζουν τα ξέρεις μα μου ξου σου με αποτέλεσμα να καταλήγεις στα ίδια πάλι πλαίσια.

Το σημαντικότερο δε ειναι πως αν δεν πάρεις την μηχανή απο κάποιο που συνδέετε με την hellinmoto εχεις κ το ρίσκο η αρχική προετοιμασία να γίνει απο όχι έμπειρα χέρια (παθών με την προηγούμενη μου μοτοσυκλέτα R1)

Και το χειρότερο της υπόθεσης ειναι το test ride.
    Μα να μην υπάρχει ενα μηχανάκι διαθέσιμο να δω πως είναι περίπου? Και όταν τους το λες σου απαντούν πως το monster ειναι πολύ γνωστο κλπ κλπ και οι πωλήσεις του αποδεικνύουν την ποιότητα αρα πάρε το

Είμαι λιγάκι απελπισμένος όπως βλέπεται και γι'αύτο γράφω με αυτό το ύφος, έχω φτάσει σε σημείο να τους παρακαλάω για να αγοράσω την μηχανή τους Η νέα εποχή του marketing σε όλο της το μεγαλείο!

τι να τα κανεις τα δωρα... το monster θες!
    Αθηνα εισαι?
    θα σου ελεγα να κανεις μια βολτα απο το hellinstore 003 στην αρχη της βουλιαγμενης...
    My Xpression: http://www.costaspi.deviantart.com/
    www.docducatihellas.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Desmoquattro S4
    τι να τα κανεις τα δωρα... το monster θες!
    Αθηνα εισαι?
    θα σου ελεγα να κανεις μια βολτα απο το hellinstore 003 στην αρχη της βουλιαγμενης...
    το έκανα ήδη, πράγματι ειναι καλύτερη η αντιμετώπιση απο ότι σε άλλα.

Τώρα θα περιμένω καμια 10αρια μερες για ενα test ride και Ίδωμεν...

thanx anyway

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Να πας στο 003 και να βρεις τον Βαγγέλη οτι μπορεί θα κάνει...
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αν είναι ο Βαγγέλης που ήταν παλιά στο κατάστημα στην Μιχαλακοπούλου συνυπογράφω.. Πολύ σωστό παλληκάρι και με είχε βοηθήσει πολύ όταν του ζητούσα κάτι βλακείες για το ktmi μου...
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Σου προτεινω να παρεις σβαρνα ολα τα hellinstore κανοντας το εξης:

Μπαινεις μεσα, καλημερα σας, θα αγορασω το monster 695 μοντελο χχ, χρωμα ψ, και απλα δεν ξερω απο που. Υπαρχει καποιος λογος να το παρω απο εσας συγκεκριμενα;

Αν σου αρχισουν τα σουξουμουξου αρχιζεις την οπισθοχωρηση προς την εξοδο, δεν εχες καιρο για χασιμο γιατι ειναι πολλα τα hellinstore.

Αν σου αρχισουν τις παπαριες για after market service αγνοησε τις, δεν υπαρχει αυτο το πραγμα: αν δεν παρουσιαστει προβλημα δεν θα τους ξαναδεις, αν παρουσιαστει ολοι εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις.

Προφανως αν πληρωνεις μετρητα το αναφερεις.

Οταν το παρεις παντως καλοφαγωτο

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά να είστε καλά,
    θα ξεκινήσω απο σήμερα, πάντως κρίμα για μια εταιρία σαν αυτή να τους παρακαλάω να αγοράσω την μηχανή τους γιατί είτε δεν ειναι εδώ ο υπεύθυνος είτε δεν υπάρχει μια για τεστ ride μα καλα γουρούνι στο σακί θα πάρω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Αν είναι ο Βαγγέλης που ήταν παλιά στο κατάστημα στην Μιχαλακοπούλου συνυπογράφω.. Πολύ σωστό παλληκάρι και με είχε βοηθήσει πολύ όταν του ζητούσα κάτι βλακείες για το ktmi μου...
    Μετα απο 3 ducati, εχω να πω οτι ο Βαγγελης ειναι (ο μονος) σωστος!!!

Να πας εκει (003) με κλειστα ματια!!!

Μην ασχοληθεις με τα υπολοιπα hellinstore, ειναι σιγουρο οτι εχουν ακριβως την ιδια πολιτικη.

Απο R1 σε monster?
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Μετα απο 3 ducati, εχω να πω οτι ο Βαγγελης ειναι (ο μονος) σωστος!!!

Να πας εκει (003) με κλειστα ματια!!!

Μην ασχοληθεις με τα υπολοιπα hellinstore, ειναι σιγουρο οτι εχουν ακριβως την ιδια πολιτικη.

Απο R1 σε monster?
    Fysika kai egw logo tou Vaggou eipa na paei apo to 003!

exoun leei ena tis etairias alla den kseroun pou einai! gamo? lol....

kala einai kai ligo logiko meta apo ekthesi...
    My Xpression: http://www.costaspi.deviantart.com/
    www.docducatihellas.gr

Αμα θελεις Ducati πηγαινε στο Hellinstore018 του Πειραια, στον Δημητρη,πολυ ενταξει ατομο θα το διαπιστωσεις εαν πας...

Αν θες στειλε pm να σου δωσω το τηλ.

Τι μου θύμισες τώρα φιλαράκι:rotflmao: :rotflmao:

Διάβασε αυτό το post μου και θα καταλάβεις
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=536357#post536357

O Δημητρης Σταμ..... απο Hellinstore Πειραια ειναι απο τα πιο ξηγημενα ατομα που εχω γνωρισει στον χωρο της μοτοσυκλετας.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Αυτός είναι ο Βαγγέλης ή code name " Daffy"

Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    ο τασσος δουλευει ακομα στο 003?

paris και εγω ειχα το ιδιο προβλημα οταν εψαχνα monsteraki.ολα τα store ακολουθουν την ιδια πολιτικη.σου προτεινω να το παρεις απο εκεινον στον οποιο θα το κανεις και service γιατι standar θα παιζει αλλη αντιμετωπιση
    V POWER

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΝΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΠ/ΠΙΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ? ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 695 ΚΑΙ ΤΟ S2R 800 (KAI ΠΗΡΕ ΤΟ S2R) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΙΡΟΗΣ DUCATI ATHENS.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ TEST RIDE S4R 2007' (ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ,ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ 695) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ? 14000 Ε ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ S4R KAI ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ DUCATI ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ.
    ΑΥΤΑ...
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43
  2. Μα από που αγοράζουν όλοι αυτά τα οραία σιλικονάτα κολάρα?????
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 13:25
  3. Τι Ωρα Και Απο Που Φευγουμε Για....
    από BAD BOY στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 10:27
  4. Απο Που ΕρΧονται Τα Παιδια?
    από melsaltas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 12:03
  5. Από που να πάω????