Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Δερμάτινες (καυτές) σέλλες

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba

Δερμάτινες (καυτές) σέλλες

Γεια χαρά!

Όλες οι σέλλες (ή καλύμματα) που έχω δει είναι από συνθετικό υλικό..

Καλό αυτό γιατί είναι και αντιολισθητικό και αδιάβροχο..

Έχετε καμιά εμπειρία από δερμάτινες σέλλες (σουετ μάλλον....)

Θα ποτίζουν με τη βροχή φαντάζομαι ??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	49020826-l.jpg 
Προβολές:	352 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	85908

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    αυτη στη φωτο παντως δεν φαινεται για δερματινη..σαμουα μου φαινεται να ναι σαν υφασμα..το οποιο ποτιζει
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ενα φιλος παντως ταπετσερης που ειχε κανει στο δικο του ποτιζε και μετα απο πολλα ποτισματα γινοτανε χαλια....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ασχετο WTF is this???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	49020826-l.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	77,3 KB 
ID:	85944
    Keep spamming!!!:a13:

Μέχρι και 'γω ο άσχετος ξέρω τί είναι αυτό, βάζεις το χάρτη και ρολάρεις διαβάζοντας τη διαδρομή.

Θα μπορούσες να κάνεις πατέντα και να βάλεις από πάνω από την αδιάβροχη άλλο υλικό, αλλά δε ρωτάς και κάνα σελά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Μέχρι και 'γω ο άσχετος ξέρω τί είναι αυτό, βάζεις το χάρτη και ρολάρεις διαβάζοντας τη διαδρομή.
    Επειδη εγω ο ασχετος ακολουθω μονο την καρδια μου οταν ανεβαινω στο GSXR μου,δεν κοιταζω χαρτες και λοιπες παπ@ριτσες και εχω τα ματια μου στον δρομο!Αν θελω κατι σταματαω ρωταω εναν(μπορει και 2-3) ντοπιους και καθαριζω.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    what a spammer
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Αν θελω κατι σταματαω ρωταω εναν(μπορει και 2-3) ντοπιους και καθαριζω.
    Για να φτάσεις στο σημείο να βάλεις τέτοιο πράγμα στο τιμόνι τότε θα σημαίνει οτι βρίσκεσαι σε μέρος του οποίου οι ντόπιοι καβαλάνε καμήλες και ούτε αυτοί θα καταλάβουν τι τους ρωτάς αλλά ούτε κι εσύ θα καταλάβεις που σε στείλανε να πας

Μιας και το θρεντ μιλάει για σέλες θα συμφωνήσω με τον GST αφού έχω δει κάτι παρόμοιο σε βέσπα, απ'το πλύσιμο και την πολυκαιρία είχε γίνει σαν στουπί που μαζεύει τα νερά.

Είναι πολύ όμορφη οπτικά και καταφέρνει να κρατάει τον αναβάτη σταθερό πάνω της αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πλύσιμο και στις βροχές (νομίζω οτι η βέσπα έχει και κάλυμμα προστασίας γι'αυτό το σκοπό)

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Για να φτάσεις στο σημείο να βάλεις τέτοιο πράγμα στο τιμόνι τότε θα σημαίνει οτι βρίσκεσαι σε μέρος του οποίου οι ντόπιοι καβαλάνε καμήλες και ούτε αυτοί θα καταλάβουν τι τους ρωτάς αλλά ούτε κι εσύ θα καταλάβεις που σε στείλανε να πας

Μιας και το θρεντ μιλάει για σέλες θα συμφωνήσω με τον GST αφού έχω δει κάτι παρόμοιο σε βέσπα, απ'το πλύσιμο και την πολυκαιρία είχε γίνει σαν στουπί που μαζεύει τα νερά.

Είναι πολύ όμορφη οπτικά και καταφέρνει να κρατάει τον αναβάτη σταθερό πάνω της αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πλύσιμο και στις βροχές (νομίζω οτι η βέσπα έχει και κάλυμμα προστασίας γι'αυτό το σκοπό)

Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι όλοι (αν όχι, οι περισσότεροι..) αγωνιζόμενοι στο Dakar 2007, από όπου έχω δει πολλές φωτογραφίες έχουν τέτοιες σέλλες!!

Το πλαστικό θα πρέπει να "ανάβει" μάλλον σε τέτοιες συνθήκες...

Πάντως είναι πραγματικά πολύ όμορφες αλλά για καθημερινή χρήση τελικά ...δεν παίζει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    what a spammer
    Μιλησε ο αρχι.......

spammer!!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
    Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι όλοι (αν όχι, οι περισσότεροι..) αγωνιζόμενοι στο Dakar 2007, από όπου έχω δει πολλές φωτογραφίες έχουν τέτοιες σέλλες!!
    Πάντως είναι πραγματικά πολύ όμορφες αλλά για καθημερινή χρήση τελικά ...δεν παίζει...
    Πρόσθεσε ότι υπό αυτές τις συνθήκες (μεγάλες ταχύτητες στην έρημο) ο αναβάτης χρειάζεται κάτι να τον κρατάει ακόμα πιο σταθερό πάνω στο μηχανάκι !

να έβρεχε κιόλας στην έρημο...

(για πλύσιμο δεν το συζητάω)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο τίτλος του τόπικ σου λέει για καυτές σέλες, μήπως το σουέτ δέν είναι τόσο λάβρα σε τέτοιες θερμοκρασίες, γι' αυτό το προτιμάνε οι τύποι;

Ρε GIXXERAKIA, σοβαρά μιλάς, δέ το έχεις σκεφτεί ακόμα να πάς σε καμμιά έρημο με το gsxr;
    ...χάνεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Ρε GIXXERAKIA, σοβαρά μιλάς, δέ το έχεις σκεφτεί ακόμα να πάς σε καμμιά έρημο με το gsxr;
    ...χάνεις.
    Μηπως εννοεις χανεσαι??:hypnotize :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Δερμάτινες φόρμες
    από asphyx στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2009, 22:23
  2. Καυτές σέλλες;
    από gefr στο forum KTM
    Απαντήσεις: 4