Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Προβλήματα Ducati monster

Προβλήματα Ducati monster

Μιας που έχω μπει στην τελική ευθεία για την αγορά Μ695 θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους και μη, αν ξέρουν για τυχών προβλήματα που παρουσιάζει το εν λόγω μοντέλο με την πάροδο του χρόνου!

Σε όποιον αντ/ο και αν έχω ρωτήσει μου είπε πως παρουσιάζει οτι και κάθε μηχανή τπτ παραπάνω αλλα αυτό δεν μου λέει κατι μιας και το R6 και R1 που είχα δεν μου παρουσίασε τπτ ποτέ σε συνολική διάρκεια 70,000km εκτός απο έναν ανορθωτή/σταθεροποιητή στην μπαταρία που αλλάχτηκε εντός εγγυήσεως!

Banned

Re: Προβλήματα Ducati monster

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris20vt
    Μιας που έχω μπει στην τελική ευθεία για την αγορά Μ695 θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους και μη, αν ξέρουν για τυχών προβλήματα που παρουσιάζει το εν λόγω μοντέλο με την πάροδο του χρόνου!

Σε όποιον αντ/ο και αν έχω ρωτήσει μου είπε πως παρουσιάζει οτι και κάθε μηχανή τπτ παραπάνω αλλα αυτό δεν μου λέει κατι μιας και το R6 και R1 που είχα δεν μου παρουσίασε τπτ ποτέ σε συνολική διάρκεια 70,000km εκτός απο έναν ανορθωτή/σταθεροποιητή στην μπαταρία που αλλάχτηκε εντός εγγυήσεως!

'Ολες οι monster έχουν τα κάτωθι προβλήματα:

1. Κουνάνε πίσω &
    2. Σηκόνται μπροστά....

Έχω μιλήσει με τον κατασκευαστή και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Τι να κάνουμε θα το υποστούμε..

Εγώ φίλε μου,έχω 2500 χιλιόμετρα στο 695 και... προφανώς δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.Το μόνο θέμα είναι οι θερμοκρασίες διότι πρόκειται για αερόψυκτη μηχανή αλλά το ήξερα αυτό πριν το πάρω.Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να σε αγχώνει όσον αφορα προβλήματα.Τα monster είναι χρόνια στην αγορά και θεωρούνται σκυλιά.

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
    Τα monster είναι χρόνια στην αγορά και θεωρούνται σκυλιά.
    +1:smilea:
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
    Εγώ φίλε μου,έχω 2500 χιλιόμετρα στο 695 και... προφανώς δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.Το μόνο θέμα είναι οι θερμοκρασίες διότι πρόκειται για αερόψυκτη μηχανή αλλά το ήξερα αυτό πριν το πάρω.Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να σε αγχώνει όσον αφορα προβλήματα.Τα monster είναι χρόνια στην αγορά και θεωρούνται σκυλιά.
    Μα αυτο με απασχολεί και εμένα πως ο πίσω κύλινδρος δεν εχει την ίδια θερμοκρασία με τον μπροστά. Αυτό μακροπρόθεσμα δημιουργεί προβλήματα σε αερόψυκτους κινητήρες

Οταν λες θερμοκρασίες τι εννοείς μπορείς να μου πεις περίπου τιμές που έχεις δει? Το εύρος?

Θυμάμαι με το R1 σε ανοικτούς δρόμους είχα απο 67-72 και στην πόλη απο 100-107 που έμπαινε το βεντιλατέρ.

Banned
    Μα αυτο με απασχολεί και εμένα πως ο πίσω κύλινδρος δεν εχει την ίδια θερμοκρασία με τον μπροστά. Αυτό μακροπρόθεσμα δημιουργεί προβλήματα σε αερόψυκτους κινητήρες

Τα πάντα πάνω στη mostro είναι σχεδιασμένα ώστε να υπάρχει και στους 2 κυλίνδρους σωστή ψύξη. Δεν έχεις τρελές θερμοκρασίες για να υπάρχει φθορά, μακροχρόνια στους κυλίνδρους. Στην πόλη έχεις μέχρι και 120C και στο ταξίδι εξαρτάτε τι θα της κάνεις... Τα λάδια θέλει αλλαγή μόνο και ο κινητήρας δεν παθαίνει κάτι.

Πάντως R1 με 60 βαθμούς στο λάδι δεν έχω δει. Με το καλημέρα ανεβάζει 100+ και η επαφή σου με το ντεπόζιτο είναι δυσβάσταχτη. Με duc δεν θα δεις τέτοια πράγματα.

Κινητήρας Pantah ME 2000000 χιλ υπάρχει. Απο R1 δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Πάντως R1 με 60 βαθμούς στο λάδι δεν έχω δει. Με το καλημέρα ανεβάζει 100+ και η επαφή σου με το ντεπόζιτο είναι δυσβάσταχτη. Με duc δεν θα δεις τέτοια πράγματα.

Για θερμοκρασίες νερού μίλαγα, αυτο δείχνει στο καντραν της!

Πάντως ειμαι σε δίλημμα με το παρών θέμα και σκέφτομαι για το 800 μεριά που εχει και ενα ψυγείο λαδιού τουλάχιστον...
    Είδωμεν...

Banned
    Για θερμοκρασίες νερού μίλαγα, αυτο δείχνει στο καντραν της!

Πάντως ειμαι σε δίλημμα με το παρών θέμα και σκέφτομαι για το 800 μεριά που εχει και ενα ψυγείο λαδιού τουλάχιστον...
    Είδωμεν...
    Το ψυγείο λαδιού ΔΕΝ σου εξασφαλίζει τρελές διαφορές στην θερμοκρασια.
    Το μοτερ αυτο πάντως, το απλό, το αερόψυκτο είναι ίσως το πιο αξιόπιστο που έχει βγάλει.

OK σε ευχαριστώ!

Ετσι κι αλλιώς μου αρέσει τόσο που θα το έπαιρνα και ας χάλαγε :rotflmao:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ακομα και το 600 παιρνει ψυγειο λαδιου...(αλλαγη στο καπακι του μπροστινου κυλινδρου) απλα δεν χρειαζεται.
    Οι αεροψυκτοι κινητηρες ειναι σκυλια.
    Εγω το Μ το εχω χρησιμοποιησει σαν παπακι,σαν εντουρο και σαν ταξιδιαρα και μονο μια φορα μου υπερθερμανθηκε στην Εθνικη...απο πατρα για Αθηνα με καυσωνα 2 το μεσημερι στο Κιατο.
    Ομως ειχα κανει 110χλμ με ταχυτητες 160/180 συνεχεια.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παρόμοια θέματα

1. Προσ ΚατοΧουσ Ducati Monster 620
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 17:54
  2. Ducati Monster 600 1998-2000
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 11:43
  3. Αγορα Ducati Monster 620/800
    από megatim στο forum Off topic