καλησπέρα παιδιά
ήρθε η ώρα να αλλάξω το laptop μου και μέσα σε όλα σκέφτομαι και τον turbo-x από το πλαίσιο.
Τί λέτε, αξίζει;;
Ευχαριστώ
καλησπέρα παιδιά
ήρθε η ώρα να αλλάξω το laptop μου και μέσα σε όλα σκέφτομαι και τον turbo-x από το πλαίσιο.
Τί λέτε, αξίζει;;
Ευχαριστώ
για κοίτα και τα acer...
και τα toshiba...
Είμαστε εκτός θέματος, ε;![]()
Ξέρω από βέσπα!
μιας και μιλαμε για νοτεμπουκ..
που σπανε χαλανε για πλακα..
παρτο.
acer....κανα μηνα να ρθει απο ιταλία..
toshiba μη κάνεις το κοπο καν..
εγω αν αγοραζα για καποιο λογο νοτεμπουκ θα το προτιμουσα το turbo -x μιας και μολις παθει κατι πας στο πλαισιο και σου δινουν αλλο.
Κάνε μια βόλτα απ'τα Media Markt! Έχουν πολύ καλές τιμές! Και αν πάθει κάτι (χτύπα ξύλο) εφόσον είναι στην εγγύηση, αν θέλεις στο αντικαθιστούν αμέσως με καινούριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
καλησπέρα παιδιά
Τί λέτε, αξίζει;;
Ευχαριστώ
ΤΕΛΟΣ
Επειδή είμαι κάτοχος notebok turbo-x να σου πω τα εξής :
1. Αυτό που λέει ο Δούκας είναι πολύ σωστό. Αν πάρεις οποιοδήποτε επώνυμο και χαλάσει θα πάει αναλόγως Ιταλία, Ιαπωνία κλπ για φτιάξιμο, με οτι αυτό σημαίνει.
2. Το πλαίσιο δεν σου αλλάζει το notebook απλά στο επισκευάζει. Εμένα χάλασε η οθόνη και μου την έφτιαξαν χωρίς 2η κουβέντα. Το θέμα είναι οτι μετά απο μια εβδομάδα έκανε πάλι τα ίδια.
3. Η ποιότητα κατασκευής των turbo-x (καθώς και άλλα προιόντα του πλαίσιο πχ. connect κλπ) είναι τρισάθλια.
Εγώ πάντως αν αλλάξω το notebook μου δεν θα πάρω turbo-x με τιποτα. Θα πάρω hp ή toshiba ή dell και αν χαλάσει χάλασε. Για την ιστορία πάντως, 4 άτομα πήραμε μαζί notebook πριν 1 χρόνο, 1 turbo-x (εγώ) 2 toshiba και 1 hp, και μόνο το δικό μου χάλασε (κατάρα...).
καλα αλλα μιας και εγω τα βλεπω ολη μερα να σας πω πως και τα επωνυμα χαλανε ευκολα..μα παρα πολυ ευκολα..Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Επειδή είμαι κάτοχος notebok turbo-x να σου πω τα εξής :
1. Αυτό που λέει ο Δούκας είναι πολύ σωστό. Αν πάρεις οποιοδήποτε επώνυμο και χαλάσει θα πάει αναλόγως Ιταλία, Ιαπωνία κλπ για φτιάξιμο, με οτι αυτό σημαίνει.
2. Το πλαίσιο δεν σου αλλάζει το notebook απλά στο επισκευάζει. Εμένα χάλασε η οθόνη και μου την έφτιαξαν χωρίς 2η κουβέντα. Το θέμα είναι οτι μετά απο μια εβδομάδα έκανε πάλι τα ίδια.
3. Η ποιότητα κατασκευής των turbo-x (καθώς και άλλα προιόντα του πλαίσιο πχ. connect κλπ) είναι τρισάθλια.
Εγώ πάντως αν αλλάξω το notebook μου δεν θα πάρω turbo-x με τιποτα. Θα πάρω hp ή toshiba ή dell και αν χαλάσει χάλασε. Για την ιστορία πάντως, 4 άτομα πήραμε μαζί notebook πριν 1 χρόνο, 1 turbo-x (εγώ) 2 toshiba και 1 hp, και μόνο το δικό μου χάλασε (κατάρα...).
και αντε περιμενε μετα κανα μηνα τουλαχιστον με τηλεφωνα καθε μερα μπας και βγαλεις ακρη .
Εγώ έχω ένα Turbo-X notebook 2 χρόνια τώρα.
+ Φανταστική οθόνη (17'' 1680*1050)
+ Value for money
+ Δεν έχει χαλάσει τίποτα.
+ Δεν ζεσταίνεται πολύ πάνω από το σκληρό δίσκο (δεν καίγονται τα χέρια σου)
- Μία φορά έχυσα καφέ στο keyboard, 7 μήνες μετά την αγορά του. Στο Πλάισιο δεν είχαν ανταλλακτικό και περίμενα 2 εβδομάδες για keyboard. Οπότε τα περί 24 ώρες σέρβις κτλ είναι ΜΟΥΦΑ.
- Όταν ζεσταίνεται, τα ανεμιστηράκια κάνουν πολύ θόρυβο.
- Ούτε κάν σκέψη να στείσεις Linux. Δεν αναγνωρίζει τίποτα. Mainboard από την Clevo (κινέζικη)
- Τα αυτοκόλλητα "Turbo-X" ξεκολλάνε μόνα τους.
- Οι γρίλιες για την εισαγωγή του αέρα στα ανεμιστηράκια είναι στα χειρότερα σημεία. Πχ εκεί που ακουμπάει στα πόδια σου, πίσω χαμηλά κ.α. Δηλαδή δεν είναι για τρένο, λεωφορεία, κρεβάτι κτλ.
- Οι είσοδοι για USB είναι πολύ κοντά, με αποτέλεσμα αν η USB συσκευή που πας να συνδέσεις έχει χοντρό βίσμα, κλείνει την δίπλα είσοδο.
Αλλά γενικότερα είμαι ευχαριστημένος.
α, κάτι ακόμα.
ΜΗΝ πάρεις ACER.
![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Εντάξει είπαμε κατάρα (είμαι γκαντέμης), και δε λεω οτι κάποια κομμάτια turbo-x δεν θα βγουν πολύ καλά. Αλλά σε αυτά που είπε ο megatim προσθέστε και ερασιτεχνισμούς (πχ στο δικό μου τα usb είναι ανάποδα βαλμένα, αν βάλεις κάποια συσκευή με λαμπάκι, δεν θα το βλέπεις γιατι είναι προ τα κάτω). Να προσθέσω κιόλας οτι δεν το πολυ δουλεύω, δεν το σκίζω δηλαδή.
filaraki trava makria apo turbo-x.tha fas paketo xontro.kita apo acer kai toshiba meria.episis makria apo VISTA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pedes ta acer exoun 3 xronia egiisi gia opiadipote zimia akoma ke me ipetiotita tu xristi.ute italia pai ute kan ektos athinon.oso gia ta toshiba episkevazonte entos 5 imeron sta sepolia.afta
Η απάντησή σου με προβληματίζει, γιατί η ποιότητα κατασκευής είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Η ποιότητα κατασκευής των turbo-x (καθώς και άλλα προιόντα του πλαίσιο πχ. connect κλπ) είναι τρισάθλια.
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα hp (το omnibook xe2) οκτώ χρονών και δουλεύει ακόμα.
Βέβαια, είναι αργό και η μπαταρία του έχει "πεθάνει" εδώ και καιρό.
Και βέβαια, πλέον λειτουργεί μόνο σαν γραφομηχανή. Φανταστείτε ότι μου έκανα δώρο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και δεν τη "διαβάζει", γιατί έχω windows 98 και μάλιστα πρώτη έκδοση !!!
Επειδή όμως προβλέπω, ό,τι πάρω, να το κρατώ πάλι καμιά οκταετία, θέλω να πάρω κάτι καλό.
Από την άλλη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο θέλω να πάρω καλό επεξεργαστή, ώστε να μπορώ να το κρατήσω με αξιώσεις για αρκετό διάστημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από haig
akoma ke me ipetiotita tu xristi.![]()
![]()
οκ, τωρα που εγινες συγκεκριμενος...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Η απάντησή σου με προβληματίζει, γιατί η ποιότητα κατασκευής είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ.
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα hp (το omnibook xe2) οκτώ χρονών και δουλεύει ακόμα.
Βέβαια, είναι αργό και η μπαταρία του έχει "πεθάνει" εδώ και καιρό.
Και βέβαια, πλέον λειτουργεί μόνο σαν γραφομηχανή. Φανταστείτε ότι μου έκανα δώρο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και δεν τη "διαβάζει", γιατί έχω windows 98 και μάλιστα πρώτη έκδοση !!!
Επειδή όμως προβλέπω, ό,τι πάρω, να το κρατώ πάλι καμιά οκταετία, θέλω να πάρω κάτι καλό.
Από την άλλη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο θέλω να πάρω καλό επεξεργαστή, ώστε να μπορώ να το κρατήσω με αξιώσεις για αρκετό διάστημα.
1.Dell - ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο service, χωρις κουβεντα! Απο ποιοτητα και design πολυ καλα αλλα ολιγον τσιμπημενα στην τιμη
2. IBM thinkpad - υστερει καπως στο service (oxi οτι δεν ειναι καλο, αντιθετως σε σχεση με τα περισσοτερα ειναι καλυτερο - απλα, το service της dell ειναι πολυ μπροστα). Κατα τ αλλα, ισως η καλυτερη επιλογη: ποιοτικοτατη κατασκευη, ωραιο design, πολυ καλη εργονομια, σκυλι, δεν υστερει πουθενα... ακριβουτσικο επισης.
Δυστυχως, παιζει να εχει σταματησει η IBM την κατασκευη (εχει αναλαβει η lenovo τη συνεχιση της σειρας thinkpad), δεν θυμαμαι καλα
τα επομενα 2-3 ειναι τουλαχιστον 1 κλαση πιο κατω (sony vaio, HP, toshiba)
Πράγματι, έχει αναλάβει η lenovo.Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Δυστυχως, παιζει να εχει σταματησει η IBM την κατασκευη (εχει αναλαβει η lenovo τη συνεχιση της σειρας thinkpad), δεν θυμαμαι καλα
αλλά και η dell, αν θυμάμαι καλά, έχει συγχνευθεί με την hp.