Μόλις μίλαγα με τον ξάδερφο μου και μου είπε τι του συνέβη προ ολίγου.
Ανέβαινε την Γαλατσίου με το φορτηγάκι της δουλειάς και είχε ανοιχτό το παράθυρο λόγω κίνησης και χωρίς κλιματισμό. Πήζει λοιπόν στο σταμάτα - ξεκίνα....
Ακριβώς εκείνη την στιγμή , σταματάει παπάκι δίπλα και με μια κίνηση του βουτάει ενα σύνολο χαρτιών και χρημάτων που είχε στην μπροστινή τσέπη της φόρμας (μηχανικός Ι.Χ. γαρ).
Ώσπου να καταλάβει ο ξάδερφος , μόλις που προλαβαίνει και γραπώνει την μπλούζα του τσογλανιού που τον έβρισε στα Ιταλικά και την έκανε με σκισμένη μπλούζα.
Στο ίδιο σημείο προ 2-3 ωρών , μάλιστα Βενζινάς του είπε οτι είχαν σπάσει αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στο συγκεκριμένο φανάρι και του πήραν με απειλή μαχαιριού οτι είχε μέσα.
Και ρωτώ τώρα εγω.... αν όπως είμαι σταματημένος , δώσω μια πρώτη με full γκάζι , τέρμα αριστερά και τον σκοτώσω τον καριόλη χτυπώντας τον με το όχημα ... θα φταίω;
Αν κατορθώσω και τον αρπάξω την στιγμή που την κάνει και με την πόρτα του δώσω μία και τον ξαπλώσω θα φταίω...
Αν στην τελική , με το lock-wheel που έχω στο αυτοκίνητο , του δώσω μια στο κούτελο και τον αφήσω στον τόπο θα φταίω;
Ειλικρινά μιλάω οτι σε ανάλογη περίπτωση , είμαι σίγουρος το πως θα αντιδρούσα... είμαι σίγουρος οτι αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήμουν ή εγώ ή αυτός...
Έχει παραγίνει το κακό μιλάμε...
Gandalf