...Νο 164 – 1η Μαΐου 2007.
Σελίδα 175.
Υπάρχει αναφορά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντουρο, για τον 3ο γύρο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 15/4 στον Πύργο.
Στην σελίδα που αναφέρω πιο πάνω έχει διάφορες φωτογραφίες.
Μια από αυτές και για την ακρίβεια αυτή με τον αριθμό σχολιασμού 06 δείχνει έναν αναβάτη που έλαβε μέρος με ένα ON – OFF μηχανάκι και τον αριθμό συμμετοχής 668.
Ο σχολιασμός που ακολουθεί αυτήν την φωτογραφία είναι ο εξής:
«Εν έτη 2007 δεν περιμέναμε ότι θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Enduro μοτοσυκλέτες on – off και φλασάκια! Απλά κρίμα...»
Κρίμα? ΚΡΙΜΑ??? Κρίμα ως προς τι κύριοι????
Κρίμα επειδή ένας άνθρωπος που γουστάρει τις μοτοσυκλέτες, που γουστάρει το εντούρο αλλά επειδή μπορεί ο άνθρωπος να ΜΗΝ έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα σούπερ εργαλεία που έχουν οι υπόλοιποι, που κάνει το κέφι του??
Τι έγινε ρε παιδιά??
Σας χάλασε το image?? Σας χάλασε την εικόνα??
Για ποια εικόνα μιλάτε???
Παρακολουθώ τα περιοδικά μοτοσυκλέτας πάνω από μια δεκαετία!!
Ποτέ μα ποτέ δεν έχω στείλει καμία επιστολή διαμαρτυρίας ή κριτικής!!
Σας διαβάζω από τότε που όλοι εσείς ήσασταν μια παρέα! Που ήσασταν σε ένα περιοδικό!
Αυτό το σχόλιο όμως κύριοι με έκανε έξω φρενών!! Μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί για ποιον λόγο και που και σε ποιο σημείο μου πέφτει εμένα ο λόγος!!
Μου πέφτει λόγος σαν άνθρωπο που αγαπάει την μοτοσυκλέτα!
Μου πέφτει λόγος σαν άνθρωπο ο οποίος ήταν τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων και παράτησε αυτό που έκανε για να ασχοληθεί με την μοτοσυκλέτα!
Μου πέφτει λόγος σαν άνθρωπο που έχω προσωπικά βοηθήσει νέο άνθρωπο με ότι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου για να τρέχει στους αγώνες!
Μου πέφτει λόγος σαν αναγνώστης σας ο οποίος δεν θέλει να κάνετε τέτοια λάθη!
Κύριε Φώτη Σκαρη! Απευθύνομαι σε εσένα γιατί στην συγκεκριμένη σελίδα πάνω πάνω αναφέρει ότι το κείμενο (άρα και οι σχολιασμοί) είναι δικοί σου!!
Πες μου σε παρακαλώ!
Πως μπορεί άραγε να ένιωσε αυτό το παλικάρι όταν θα είδε την φωτογραφία στο περιοδικό σας με αυτόν τον σχολιασμό???
Πες μου επίσης σε παρακαλώ!!
Πως θα αισθανόσουν εσύ αν ήσουν στην θέση του??
Και να σας το πω διαφορετικά?
Όλοι όσοι τρέχετε αυτή τη στιγμή στους διάφορους αγώνες γιατί το κάνετε??
Για να ζήσετε από αυτό??
Είναι τόσο κερδοφόρο ώστε να ασχολείστε μόνο με αυτό και να ζείτε??
Φυσικά και όχι!! Και μην μου πει κανείς το αντίθετο!!
Γιατί έτσι και μου το υποστηρίξει κανείς αυτό θα αρχίσω να γελάω και θα σταματήσω όταν πλέον κλείσω τα μάτια μου και φύγω από τούτο τον κόσμο!!
Οπότε γιατί το κάνετε??
Γιατί είναι το χόμπι σας!
Γιατί γουστάρετε την μοτοσυκλέτα!
Γιατί γουστάρετε τους αγώνες!
Οπότε για ποιον λόγο αποπαίρνεται έναν άνθρωπο ο οποίος έκανε ακριβώς ότι κάνετε κι εσείς απλά με λιγότερα μέσα από ότι εσείς??
Ειλικρινά θέλω να πιστέψω ότι το περιστατικό αυτό ήταν ένα ατυχές γεγονός και ότι δεν είναι ο γενικός κανόνας και τρόπος σκέψης όλων όσων ασχολούνται με τους αγώνες!
Γιατί αν τελικά δεν είναι ένα ατυχές γεγονός..................
ΠΑΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΛΕΞΗΣ