σωστόοοοοοοςςςς
υπομονη!
Χωρις πολλα πολλα λοιπον αποφασισαμε με τον Ηλια (emix24) να παμε με το SV και το GS Πατρα-Ανκονα-Φλωρεντια. Σε 2 μερες ειχαμε κλεισει εισιτηρια αγωνα- εισιτηρια πλοιου-ξενοδοχειο και Παρασκευη μεσημερι ξεκινησαμε.
Αποφασισαμε να αποφυγουμε οσο μπορουμε την autostrada μιας και η Τοσκανη φημιζεται για την ομορφια της: τουνελ-γεφυρα-καταπρασινοι λοφοι-χωριουδακια-τουνελ-γεφυρα..... Μονο στη επιστροφη καναμε Forli-Ancona μεσω autostrada λογω περιορισμενου χρονου.
Το πηγαινε:
![]()
Βεβαια εγω απο Παρασκευη ξημερωματα ετρεχα σε υπουργεια,τραπεζες,εφοριες και αστυνομικα τμηματα για να βγαλω νεα ταυτοτητα και διπλωμα αφου πεμπτη απογευμα μου επεσε το πορτοφολι στην περιφερειακη υμηττου! Kαταφερα να βγαλω διπλωμα, θα εβγαζα και ταυτοτητα αλλα κολλησε το γ#$^#%^ police on line και δεν μπορουσαν να την τυπωσουν! (οπως θα φανταζεστε το σχετικο εργο εχει αναλαβει η ιντρασοφτ... :a31: )
Τελος παντων, φτασαμε πατρα με τη ψυχη στο στομα, στο check-in των εισιτηριων δε μου ζητησαν ταυτοτητα και μετα απο λιγη ωρα χαλαρωναμε στο καταστρωμα...
![]()