Έλα να βλέπω χεράκια να σηκώνονται! Κάποιοι έχουν ήδη πάει Μαλακάσα κάποιοι τώρα ξεκινούν!
Εγώ έχω εδώ και καιρό κλείσει εισητηριάκια για την Τρίτη, κανείς άλλος για Metallica?
:a34:
![]()
Έλα να βλέπω χεράκια να σηκώνονται! Κάποιοι έχουν ήδη πάει Μαλακάσα κάποιοι τώρα ξεκινούν!
Εγώ έχω εδώ και καιρό κλείσει εισητηριάκια για την Τρίτη, κανείς άλλος για Metallica?
:a34:
![]()
τους μεταλικα τους ειδαμε οταν ηταν μεταλικα.φραγκο δε δινω πλεον.
καλα να περασετε οσοι πατε![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εμείς όμως που δεν τους έχουμε ξαναδεί θα σκάσουμε άμα δεν πάμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τους μεταλικα τους ειδαμε οταν ηταν μεταλικα.φραγκο δε δινω πλεον.
καλα να περασετε οσοι πατε![]()
![]()
![]()
![]()
BTW θύμισέ μου,πότε ξαναήρθαν Ελλάδα?
thanks fooo thi pints!![]()
για αυτο ειπα καλα να περασετε οσοι πατε !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
εμείς όμως που δεν τους έχουμε ξαναδεί θα σκάσουμε άμα δεν πάμε!
BTW θύμισέ μου,πότε ξαναήρθαν Ελλάδα?
thanks fooo thi pints!![]()
τελευταια το 99 στη ριζουπολη.![]()
ειχαν ερθει ανοιξη '99 στο γηπεδο απολλωνα στα πατησια.
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
ριζουπολη με σαπορτ monster magnet.....γαμω δηλαδη....
Αλλα η συναυλια ειναι μια.....
gagarin open festival 8/7
Paradise Lost
Type o negative
και οι δικοι μας
rotting christ
Αυριο απογευμα πεταω για Αθηνα και μεθαυριο........![]()
![]()
![]()
METALLICA.....
το ΄99 τους εχασα λογο πανελληνιων τωρα με τιποτα (εκτος κι αν πεσει το αεροπλανο).
Να ρωτησω και κατι.Θα μενω Αιγαλεω, με τι με βολευει να παω??Να νοικιασω κανα αυτοκινητο ή με τραινό.Περισσοτερο με προβληματιζει το πως θα φυγω.Φανταζομαι οτι στο τραίνο να γινεται ο χαμός...![]()
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...
Τελικα εχουμε δει πολυ καλες συναυλιες στην ζωη μας ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για αυτο ειπα καλα να περασετε οσοι πατε !!!!!!!!!!
![]()
Ο πυργος της Βαβελ
Αυτη ηταν η προτελευταια...τελευταια 200? Στον αγιο κοσμα με τους monstermagnetΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για αυτο ειπα καλα να περασετε οσοι πατε !!!!!!!!!!
phga xtes.kala htan.tha paw kai thn trith.gia na dw my dying bride kuriws.a kai metallica fusika, mias kai den exw 3anadei.
Κι εγω πηγα χτες...ειχαν λιγο χαλια ηχο οι Iced Earth η εμενα μου φανηκε....??![]()
Dream Theatre....απλα...αψογοι....![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
το 99 στη ριζουπολη με τους Monster magnet (που οταν μπηκα μεσα στο γηπεδο ειπαν <<να κανετε πολυ σεξ ελληνες>> και κατεβηκαν................δεν ακουσα ουτε ενα τραγουδι τους (αν και δε με ενοιαζε)Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Αυτη ηταν η προτελευταια...τελευταια 200? Στον αγιο κοσμα με τους monstermagnet
μπροστα οι σκλυροπυρινικοι![]()
πισω ολες οι ηλικιες ΟΛΕΣ ομως.
ξεκουραση στις κερκιδες η στα τερματα.
πισω ειχε τα σταντ με τις μπλουζες (δεν ειχα τοσα λεφτα τοτε ηταν πανακριβες -ειχαν και ποδοσφαιρικες μεταλικα) απεξω ηταν οι καντινες με τα βρωμικα που ερχωντε και στους αγωνες
οι μεταλλικα βγηκαν τρεχοντας στη σκηνη (για λιγο τους εχασα παιζαμε ΄΄ξυλο΄΄ απο κατω)
στο τελος εχασα το δρομο και προλαβα το τελευταιο τρενο στο τσακ!.
και τωρα σταματησα το ποστ και ανοιξα το κουτακι με τα εισητιρια ........................κααααλααα ηταν
ετσι ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ αλλα συμφωνω με τον τρουπε δε παω τωρα.
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
to '99 sti rizoupoli alla kai kapoia xronia prin sto gipedo tis neas smurnis pou mas eixan parei sto katopi oi mpatsoi me ta ntouuuuuuuuuu pou ginontousan. a re kati epoxes ola ta lefta leme!!!!!!!!!! tetoia group prepei na ta vlepeis otan einai sta ntouzenia tous opws persi me tous wasp ti na leei?ferte tous prin 15 xronia na ginei tis p......s tote pou to metal itan kai sta panw tou kai se olo tou to megaleio.twra stous metallica tha deis paidakia 13 xrona kai 15 xrona mazi me ton mpampaka tous mono pou den tha tous kratane apo to xeri.SWSTA DEN TO THETW TO THEMA TROOPER?????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
..............![]()
kai afou den einai kai o jason newsted sto bassaki tote den leei.opws tote irthan oi theoi gia tin epoxi tous SEPULTURA kai malista tous eferan tin katallili stigmi stin ellada twra ti na mas poune etsi ki erthoun?me ton blackman sta fwnitika ki oxi ton theo max cavalera g......a. oxi oti eimai ratsistria kathe allo tous goustarw tous maurous alla otan kati to exeis gnwrisei stin authentikotita tou kai meta t s......e tote x....e mesa