Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΕΠΕΣΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?

Unhappy ΕΠΕΣΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?

ΧΘΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΑΒΟΥΡΑ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ, ΦΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΑΡΣΠΙΕ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΝΕΤΑ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΤΟΙΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    κατ'αρχας περαστικα σου...

θα κανει τη δηλωση αυτη στην ασφαλιστικη της...(καλο ειναι να κανεις και εσυ μια αρνητικη στην δικια σου)

μετα θα κανονισετε ραντεβου στο συνεργειο (με τον πραγματογνωμονα της..και πριν την φτιαξεις) για να βγει το κοστολογειο...

αν γινει φιλικη δηλωση μεταξυ των εταιριων θα πας με τα τιμολογια και θα πληρωθεις απο την δικια σου....αλλιως απο την δικια της...

καλη δυναμη...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    κατ'αρχας περαστικα σου...

θα κανει τη δηλωση αυτη στην ασφαλιστικη της...(καλο ειναι να κανεις και εσυ μια αρνητικη στην δικια σου)

μετα θα κανονισετε ραντεβου στο συνεργειο (με τον πραγματογνωμονα της..και πριν την φτιαξεις) για να βγει το κοστολογειο...

αν γινει φιλικη δηλωση μεταξυ των εταιριων θα πας με τα τιμολογια και θα πληρωθεις απο την δικια σου....αλλιως απο την δικια της...

καλη δυναμη...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Το πας στο συνεργειο που θελεις, λες στην ασφαλεια που το πηγες και θα στειλουνε αυτοι εμπειρογνωμονας να δει το μηχανακι. Απο'κει και περα εξαρταται απ'τον μηχανικο (αν ειναι γνωστος σου, αν ξυπνησε καλα το πρωι, κτλ) ποσο θελει να το κυνηγησει. Συνηθως οι εμπειρογνωμονες απλος γραφουν οτι τους λεει ο μηχανικος (αλλα και αυτοι το ιδιο, αναλογα σε τι διαθεση ειναι). Μπορει να στο βγαλουνε 150? η μπορει να το βγαλουνε 500?.. Συμφωνουνε για της ζημιες, προχωραει η επισκευη και στο τελος η πληρωνεις το συνεργειο, παιρνεις της αποδειξεις και πας στην ασφαλεια να πληρωθεις η αν δεν τα εχεις τα μετρητα και θελει/μπορει να σε εξυπηρετησει, θα σου κοψει της αποδειξεις πριν να φτιαχτει για να εχεις τα μετρητα μολις θα ειναι ετοιμο.

Αυτα περιπου..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Από την στιγμή που οι εταιρίες και των 2 είναι στον φιλικό μιλάς με την δική σου για ραντέβου με πραγμ/να(εννοείται ότι κάνετε και οι 2 δηλώσεις).Συμφώνει με το συνεργείο για την ζημιά,το φτιάχνεις,πέρνεις τιμολόγια,τα στέλνεις στην ασφαλιστική σου και ανάλογα την εταιρεία αποζημειώνεσαι(πχ Εθνική επιτοπου,σε άλλες 20+ μέρες).

Άμα δεν πάει μεσω φιλικού(αποζημειώνεσαι απο την άλλη εταιρεία) μίλα με αυτούς για πραγμ/να και τα τιμολόγια σε αυτούς(κάνε και αρνητική δήλωση καλού-κακού).Μπόρεις να κανονίσεις για πραγμ/να και με την δική σου αλλά καλύτερα όχι γιατί μπορεί να καθύστερήσει παραπάνω να πάει ο φάκελος της πραγματογνωμοσύνης στην άλλη εταιρεία,να φέρουν αντιρρήσεις κτλ...

Άμα έχεις και άλλες απορίες μίλα με τον ασφαλιστή σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Από την στιγμή που οι εταιρίες και των 2 είναι στον φιλικό μιλάς με την δική σου για ραντέβου με πραγμ/να(εννοείται ότι κάνετε και οι 2 δηλώσεις).Συμφώνει με το συνεργείο για την ζημιά,το φτιάχνεις,πέρνεις τιμολόγια,τα στέλνεις στην ασφαλιστική σου και ανάλογα την εταιρεία αποζημειώνεσαι(πχ Εθνική επιτοπου,σε άλλες 20+ μέρες).

Άμα δεν πάει μεσω φιλικού(αποζημειώνεσαι απο την άλλη εταιρεία) μίλα με αυτούς για πραγμ/να και τα τιμολόγια σε αυτούς(κάνε και αρνητική δήλωση καλού-κακού).Μπόρεις να κανονίσεις για πραγμ/να και με την δική σου αλλά καλύτερα όχι γιατί μπορεί να καθύστερήσει παραπάνω να πάει ο φάκελος της πραγματογνωμοσύνης στην άλλη εταιρεία,να φέρουν αντιρρήσεις κτλ...

Άμα έχεις και άλλες απορίες μίλα με τον ασφαλιστή σου

ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 23:56
  2. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝΟ
    από necromayhem στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2006, 18:14
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2006, 15:55
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2005, 17:21
  5. Πληροφοριεσ Για Το 36ωρο Κανεισ?????