δημαρχεια δεν εχετε;
πρεπει δηλαδη οοοοολοι να παντρευτειτε με θρησκευτικο;
μπαστα ρε! πηξαμε στην μπομπονιερα και στο κλισαδουρα... ''και στα δικα σας'', ''με το καλο'', ''αντε και σεις οι ελευθεροι μην αργειτε'' ουξω ρε!
ολα για τις γυναικες γινονται γαμοτι μου!! ειτε ειναι μαναδες (''ε οχι και πολιτικο ρε αγορι μου...'')
ειτε η μελουσσες συμβιες...( ''ε ναι και εμενα δεν μου αρεσει ο θρησκευτικος αλλα να...ολοι ετσι κανουνε...'')
Και στην τελικη για πιο μυστηριο μιλαμε;;; την καλυτερη ατακα την ειχε πεταξει ο αδερφος μου μετα τον γαμο του.....
''Μαλακα...το μονο μυστηριο σχετικα με τον γαμο, ειναι που διαλο πηγαν τοσα λεφτα...''
λεφτα......ενα καρο χρηματα για στολισμους και αηδιες, για να αναψει ο παππας τον κεντρικο πολυελαιο και ακομα περισσοτερα για να ντρολικοσει ολο το συγγενολοϊ (κατι τριτοξαδερφα που δεν εχεις ξαναδει στην ζωη σου..) και στο τελος το μονο που αποκομιζεις ειναι κιτσατες φρουτιερες και σερβιτισια απο μαχαιροπιρουνα...
ουστ λεμε ουστ!!
αντε στα θετικα να βαλω και την παρελαση απο γκομενακια στο τραπεζι μετα...
αλλιως...χαλια μαυρα!
ασε τα εθιμα ...κρεβατι σου λεει ...δηλαδη πιο απλα ελα μαλακα να τα σκασεις...και γιατι δεν μου ζηταγες ρε γυφτο στα ισια ενα 100ρικο;
στο γλεντι θα υποστεις κονσερβα (στην καλυτερη) η live ( στην χειροτερη) παραδοσιακη μουσικη αναλογως της καταγωγης...Κλαρινα , λυρες, βιολι απ ολα εχει ο μπαχτσες....
αλλα στον μπουφε αν δεν εχει σολωμο και gourmet εδεσματα δεν λεει....ειναι φανταστικος ο συνδυασμος του να απολαμβανεις μια γαστριμαργικη κρεασιον που κοστιζει 80€ κατα ατομο υπο τους ηχους της γκουνας - καραγκουνας...ημαρτον δηλαδη.
ΤΟ ΚΟΛΠΟ
Κανεις πολιτικο γαμο ωστε να μην σου ζαλισουν τα παπαρια τα σογια που δεν τους καλεσες...
και μετα απο κανα εξαμηνο-χρονο....
κανεις και θρησκευτικο αμα γουσταρεις σε κανα εκκλησακι στην επαρχια που δεν θα σου πιασουν τον κολο για να αναψουν τον πολυελαιο και καλεις οσους γουσταρεις και περνας super.
σιγα μην τα σκασεις χοντρα για αστικες ανοησιες ....ελεος!
.....μενουν αλλοι τρεις...υπομονη![]()