Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: ΦΟΡΤΩΜΑ Monster

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden

ΦΟΡΤΩΜΑ Monster

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΕΝΑ MONSTER ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ?..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "TANK BAGSTER" KAΠΟΙΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΕΠΟΖΙΤΟ?
    Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΟΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Υπάρχουν πλαϊνές βάσεις (νομίζω της Peformance) οι οποίες μπαινοβγαίνουν πολύ εύκολα (αλλά και να τις αφήσεις επάνω δεν τρέχει τίποτε - είναι πολύ "διακριτικές") για μαλακές βαλίτσες (με ρυθμιζόμενο όγκο...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

Re: ΦΟΡΤΩΜΑ Monster

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΕΝΑ MONSTER ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ?..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "TANK BAGSTER" KAΠΟΙΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΕΠΟΖΙΤΟ?
    Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΟΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ..
    Υπαρχουν αρκετες λυσεις: tank bag, tail bag, πλαινες τσαντες.

Νομιζω μου εχει μεινει ενα μαγνητικο tank bag απο τοτε που ειχα το Μ. Θα δω και θα σΕ πω.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Thanks

Νέο μέλος
    Εγώ έχω βολευτεί με tang bag με μεταβλητή διάσταση και ψάχνω πλαϊνα σαμάρια για περισσότερο χώρο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρώ κάτι που να μην το καίει η εξάτμιση.Έμαθα πως υπάρχουν σίδερα αλλά που??
    La vie en Dark

TANK BANG BAG ΑΠΟ DUCATI?
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ? (S4R)
    ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΝΚ BAG...

Νέο μέλος
    Δεν είναι μαμα ducati αλλά after market με μαγνήτες και ιμάντα για να δένει και δεν υπάρχει φόβος να σου λυθεί ακόμη και με μεγάλη ταχύτητα.Έχω το monster 600 άρα πιθανότατα τα ντεπόζιτα είναι ίδια σε μέγεθος.
    La vie en Dark

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Θεωρητικα οι πλαινες βαλιτσες απο την μεσα μερια εχουν μια επενδυση η οποια δεν καιγεται...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ, εχουν περασει χρονια απο τοτε που ξεκινησα με ενα τρανσαλπ και στην εθνικη μου κορναρανε οτι καιγομαι...ακομα κλαιω τα ρουχαλακια μου...

Αν ειναι να βαλεις πλαινες βαλιτσες, πρεπει να παρεις και κατι "καγκελα" που τις κρατανε σταθερες και μακρια απο τις εξατμισεις.

Αν εχεις παλιοτερο Μ με τις εξατμισεις χαμηλα ή εχεις ανθρακονηματινα τελικα τοτε (θεωρητικα) δεν εχεις προβλημα.

Καγκελα θα βρεις απο εκει που θα παρεις και τις βαλιτσες ή αλλιως DP.

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Νέο μέλος
    Βαλίτσες δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω.Προτιμώ σαμάρια από κορντούρα ή ναϋλον.Έχω ρωτήσει παιδιά από το κλαμπ εδώ Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως έχουν πρόβλημα με την εξάτμιση αν δεν μπούν κάγκελα.Το μοντέλο είναι το 600άρι του 2000.Κάποιος βέβαια που είχε σαμάρια ο πίσω δεν μπορούσε να πατήσει πουθενά και ήταν λες και ήταν πάνω σε ξερό.
    La vie en Dark

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ TANK BAG ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ-βλεπε ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ...
    ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΤΑΝΚ BAG

desmoriders.gr κρίμα!!! Το avatar του/της nikos33ath
    βαζεις bagster και απο πάνω tank bag!!!
    Οταν πηρα την δικιά μου ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τα ειχε και φυσικα μου τα εδωσε,αλλα επειδη μου αρεσει να βλέπω το χρωμα του ρεζερβουάρ,βρισκονται στην ντουλάπα μου!
    Το bagster δένει με ιμάντες στο πλαίσιο σε τουλάχιστον 4 σημεία.

Νέο μέλος
    Ο Νίκος έχει δίκιο.Αν το ντεπόζιτο είναι πλαστικό τότε η μόνη λύση είναι το bagster όμως χαλάει τη μόστρα αρκετά. Πάντως βρήκα σαμάρια της oxford τα οποία κάθονται αξιοπρεπή στη μοτοσυκλέτα και ίσως είναι μια λύση σε περίπτωση καθαρά και μόνο δεύτερου ατόμου.
    La vie en Dark

ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ Η ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ (ΣΤΑ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ)..

Νέο μέλος
    Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε στο monser ούτε στις άλλες μηχανές αλλά σίγουρα θέλει προσοχή.Όπως και πριν την εφαρμογή του tang bag στο ντεπόζιτο με μαγνήτη θέλει πρώτα καλό καθάρισμα να φύγουν οι σκόνες ή βάζεις ένα πανί μεταξύ tang bag και ντεπόζιτου.
    La vie en Dark

desmoriders.gr κρίμα!!! Το avatar του/της nikos33ath
    το βγάλε ηταν αρκετά ευκολο,ελυνες τους ιμαντες,σηκωνες το ρεζερβυάρ και το τραβαγες, 3 λεπτά υποθεση!
    Το βάλε θεωρητικά(γιατι δεν το εχω ξαναβάλει εκτοτε)πρεπει να ειναι λιγο πιο δυσκολο,για να καθήσει καλά!Παρότι πρακτικο(για να βάζεις πραγματα ευκολα),και προστατευει το χρωμα απο ηλιο,σκονη,καθως και απο γραντζουνιές,εγω προτιμούσα την μοστρα απο την πρακτικοτητα και το εβγαλα αμέσως!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσ ΚατοΧουσ Ducati Monster 620
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 17:54
  2. Ducati Monster 600 1998-2000
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 11:43
  3. Αγορα Ducati Monster 620/800
    από megatim στο forum Off topic