ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τόση ζέστη.... να κάνουν κανένα μπανιο..... την φωτιά την σβήνουν οι μ@λ@κες..... ή σβήνει μόνη της...Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Με τόση ζέστη.... να κάνουν κανένα μπανιο..... την φωτιά την σβήνουν οι μ@λ@κες..... ή σβήνει μόνη της...
δεν ειναι ετσι ...
συνηθως ειναι παραθεριστες μεγαλοι ανθρωποι με πιτσιρικια αυτοι που πανε στη θαλασσα...
εχεις βρεθει σε τετοια θεση ?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Για κατοίκους λέει... όχι για άμαχο πληθυσμό...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
δεν ειναι ετσι ...
συνηθως ειναι παραθεριστες μεγαλοι ανθρωποι με πιτσιρικια αυτοι που πανε στη θαλασσα...
εχεις βρεθει σε τετοια θεση ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για κατοίκους λέει... όχι για άμαχο πληθυσμό...![]()
οκ δεν θα τσακωθουμε τωρα γι αυτο ..
αλλα φαινεται οτι κρινεις χωρις να εχεις ζησει ουτε την περιοχη ουτε παρομοια κατασταση..
Το θεμα ειναι οτι δεν θα μεινει τπτ ετσι οπως παμε, και οπως ειπε και καποιος
συμφορουμιτης σε καποιο απο τα θρεντ για τις φωτιες, σε λιγο θα πληρονουμε
για να βλεπουμε κανα δεντρακι!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
oi katoikoi tin exoun kanei pros tin thalassa oxi autoi pou itan stin thalassa kai tin xairontousan kale
απο in.gr
'' Aθήνα
Τελευταία ενημέρωση 16:15
Μεγάλη πυργκαγιά που απειλεί σπίτια βρίσκεται υπό εξέλιξη στα Σελήνια της Σαλαμίνας. Πυρκαγιές σε εξέλιξη και στην Κυπαρισσία, στο Αλεποχώρι, στη Μάνη και στα Ψαχνά Ευβοίας. Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε και στο Ρέμα Χαλανδρίου, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.
Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο Αλεποχώρι και στη Σαλαμίνα.
Η πυρκαγιά στη Σαλαμίνα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στα Σελήνια και απειλεί σπίτια. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν προς την παραλία.
Σύμφωνα με το MEGA στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή πνέει δυνατός άνεμος.
Φέτος είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που ξεσπάει πυρκαγιά στη Σαλαμίνα.''
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οκ δεν θα τσακωθουμε τωρα γι αυτο ..
αλλα φαινεται οτι κρινεις χωρις να εχεις ζησει ουτε την περιοχη ουτε παρομοια κατασταση..![]()
Δεν ξερω και προς τα που φυσαει, αλλα εαν περασει το βουνο θα υπαρξει πολυ σοβαρο προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οκ παω πασο..
αλλα να ξερεις..
δεν συμφωνω!![]()
ελπιζω μονο να μην περασει το βουνο...
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
συνηθως βοριαδες εχει τετοιο καιρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Δεν ξερω και προς τα που φυσαει, αλλα εαν περασει το βουνο θα υπαρξει πολυ σοβαρο προβλημα.
γαμ...τα...
αλλα του π...στη πια...
''Σύμφωνα με το MEGA στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.''
5 αεροσκαφη κ 2 ελικοπτερα????![]()
![]()
Πόσα θες;Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
5 αεροσκαφη κ 2 ελικοπτερα????![]()
![]()
Έχει κι αλλου φωτιές και μην ξεχνάμε οτι το καλοκαίρι τα εναέρια μέσα βρίσκονται σε διασπορα ανα την επικράτεια.
(2 Canadair υπάρχουν μόνιμα στο Άκτιο πχ)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτο λεω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πόσα θες;
Έχει κι αλλου φωτιές και μην ξεχνάμε οτι το καλοκαίρι τα εναέρια μέσα βρίσκονται σε διασπορα ανα την επικράτεια.
(2 Canadair υπάρχουν μόνιμα στο Άκτιο πχ)
ειναι ηδη πολλα!!!
αποκλειεται να μην τη σβησουν κ να παει σε πιο πυκνο κατοικημενες περιοχες!