Ti egine re paidia????
Epese re gmt???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peite giati edo re gmt den pianoume ellinika kanalia!!!
Kalo tous taksidi..![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Kαλο ταξιδι στα παιδια
Ξερει κανεις τελικα τι εγινε γιατι ημουν εκτος?
Δυστυχως σημερα χαθηκαν στη μαχη 2 πιλοτοι μας
Το πληρωμα ενος canadair που εκανε ριψεις στη φωτια στα Στυρα Ευβοιας
Απο in.gr, 00:05
"Νεκροί ανασύρθηκαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους Canadair που συνετρίβη το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ πραγματοποιούσε ρίψεις νερού για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στα Στύρα Ευβοίας, κοντά στον οικισμό Δήλεσο.
Οι δύο πιλότοι ανήκαν στη Μοίρα 383 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στάθμευαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, για να συνδράμουν στη δασοπυρόσβεση στη νότια Ελλάδα.
Με εντολή του αρχηγού ΓΕΑ κηρύχθηκε διήμερο πένθος στην Πολεμική Αεροπορία και σε όλες τις μονάδες οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.
Το αεροσκάφος τύπου CL-415 κατέπεσε στις 15:46. Νεκροί είναι ο σμηναγός (Ι) Δ.Στοϊλίδης, 34 ετών, παντρεμένος, πατέρας δίδυμων αγοριών δύο ετών και εννέα μηνών, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.415, εκ των οποίων οι 970 ώρες στο CL-415, καθώς και ο υποσμηναγός (Ι) Ι.Χατζούδης, 27 ετών, ανύπαντρος, με σύνολο ωρών πτήσεως 784, εκ των οποίων οι 146 στο CL-415.
Κατά πληροφορίες, το Canadair πραγματοποίησε χαμηλή πτήση, έκανε τη ρίψη νερού και στη συνέχεια ο πιλότος προσπάθησε να του δώσει ύψος, όμως το αεροσκάφος έπεσε πάνω σε ορεινό όγκο, με αποτέλεσμα να συντριβεί.
Το αεροσκάφος που κατέπεσε ήταν το υπ' αριθμόν 2055, με ημερομηνία κατασκευής το 2001. Έφθασε στην Ελλάδα στις 15 Μαρτίου 2004 και είχε συμπληρώσει περίπου 1.400 ώρες πτήσεως. Ήταν το δέκατο και τελευταίο αεροσκάφος CL-415 που παρελήφθη από την Πολεμική Αεροπορία....."
![]()
![]()
![]()
Οταν ακουσα την ειδηση, ευτυχως προλαβα να κρατηθω απο μια καρεκλα μην πεσω
Αδερφικος μου φιλος, πεταει με canadair κ λογικα θα ηταν καπου εκει. Μεχρι να μαθω τα ονοματα δεν μπορουσα να κουνηθω..
Δεν μπορω να φανταστω καν τι περνανε οι δικοι του [κ οι συγγενεις ολων των πιλοτων] καθε φορα που ακουγεται κατι τετοιο...
![]()
![]()
![]()
Καλο ταξιδι...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Kαλο ταξιδι στα παιδια
Ξερει κανεις τελικα τι εγινε γιατι ημουν εκτος?
απο οτι ακουσα, αλλα ελεγχεται η ακριβεια του γιατι δεν επικοινωνουσα με το περιβαλλον μεχρι να μαθω τα ονοματα, εκανε ριψη, αλλα δεν προλαβε να παρει υψος κ να αποφυγει το βουνο
![]()
![]()
[i]......... [/B]
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti na po re gmt...Prospathoun na kanoun toso kala tin douleia tous pou merikes fores...
Thlipsi...kai sebasmos....oxi mono sta paidia pou efigan alla kai se ekeinous pou me to proto fos tou iliou tha pane na kanoun tin idia douleia...
Kouragio stis oikogeneies pou menoun piso...![]()
Kai xoris ta ftera den fovamai
to galazio zesti agkalia...
Sta psila ta vouna na koimamai
sto Aigaio na dino filia....
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Α ρε και να μ' έβγαζε ο διάολος μπροστά σε κάποιον που πάει να βάλει φωτιά......![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλο ταξιδι στα παιδια![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
...
Πεθαναν δυο αθωοι ανθρωποι για να χτισει καποιος το κωλοσπιτο του στο κωλοδασος...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μερικές φορές νομίζω ότι κάνω καλά που δεν βλέπω τηλεόραση, όμως συνεχώς τελικά ενημερώνομαι για πολύ άσχημα πράγματα!!!
![]()
Αυτούς τους ανθρώπους, ποιός....?
![]()
Αξιοι !!!!!!
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
να ειναι ελαφρυ το χωμα...![]()
πολυ μεγαλη μαλακια γαμωτο...αμαρτια απο το θεο...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()