Είπα κι εγώ θα γλίτωνε;![]()
Καίγονται και πεύκα της προηγούμενης αναδάσωσης εγκλωβίστηκε υδροφόρα κινδύνευσαν πυρισβέστες.
Ξέσπασε περίπου στις 10.30. Δυνατός άνεμος σύμμαχός της.
Απειλούνται και σπίτια.
Για άλλη μια φορά... περαστικά μας.![]()
Είπα κι εγώ θα γλίτωνε;![]()
Καίγονται και πεύκα της προηγούμενης αναδάσωσης εγκλωβίστηκε υδροφόρα κινδύνευσαν πυρισβέστες.
Ξέσπασε περίπου στις 10.30. Δυνατός άνεμος σύμμαχός της.
Απειλούνται και σπίτια.
Για άλλη μια φορά... περαστικά μας.![]()
ρε ποιος την χέζει την φωτια εδω έχουμε εκλογές τον Σεπτέμβρη...
Δεν θα μας μεινει ουτε ανάσα οξυγόνου
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΩΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!
ΒΡΕ ΔΕ Γ@ΜΙΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!![]()
![]()
Τελευταίο update:
Ανεξέλεγκτη μαίνεται μεγάλη φωτιά στη Νέα Πεντέλη, ενώ διάσπαρτες είναι οι εστίες της. Κάτοικοι της περιοχής απομακρύνονται. Πλησιάζει τα πρώτα σπίτια του οικισμού Κοκκιναρά.
Διεκόπη η κυκλοφορία περιφερειακά της Πεντέλης στις οδούς Ξενίας και Σποράδων, Αγίου Σίλα και Τενέδου, Θερμοπυλών και Τενέδου, Ελ. Βενιζέλου και Παναγούλη.
Επί τόπου βρίσκονται 35 οχήματα της Πυροσβεστικής, 105 πυροσβέστες, 7 ελικόπτερα 6 αεροσκάφη.
Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων, αδυνατούν να επιχειρήσουν ρίψεις νερού τα ελικόπτερα.
Συναγερμός έχει σημάνει στη ΔΕΗ, καθώς πυρκαγιά μαίνεται κάτω από τη γραμμή υψηλής τάσης που συνδέει τον Άγιο Στέφανο με την Παλλήνη.
Η πυροσβεστική ζήτησε από τη ΔΕΗ να γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης σε Βριλήσσια και Πεντέλη.
Δύο κυκλώματα έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, ενώ παρατηρούνται βυθίσεις τάσης σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου.
"Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το ρεύμα" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.
Η Τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο ΣΚΑΪ 100,3 καλύπτουν με συνεχή ροή ειδήσεων την εξέλιξη της καταστροφής στην Πεντέλη.
Πηγή http://www.skai.gr/master_story.php?id=56972
Εγώ κρατάω αυτό:
"Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το ρεύμα" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.
Γιατί το θέμα είναι να μην υπάρξει πρόβλημα με το ρέυμα......... Το ότι θα ψοφήσουμε όλοι μας από τον καρκίνο τα επόμενα χρόνια, δεν είναι πρόβλημα, δεν απασχολεί κανέναν αυτό προφανώς
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Γιατί ανησυχείτε;
Προχθες ορκίστηκαν οι αγροφύλακες που θα περιπολουν* για φωτιές
*με τα δικά τους κινητά και ΙΧ![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί ανησυχείτε;
Προχθες ορκίστηκαν οι αγροφύλακες που θα περιπολουν* για φωτιές
*με τα δικά τους κινητά και ΙΧ![]()
![]()
και με εκπαίδευση ΜΙΑΣ ημέρας!!!!!!! :a31: :a31:
![]()
![]()
![]()
![]()
8ΕΛΟΥΝ ::a015: :a015::a015: ΤΑ Κ@8ΙΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Τώρα που το θυμήθηκα... οι περιπολίες που θα εντείνονταν που είναι; Ο συχνότερος έλεγχος στα δάση της Αττικής;
Και επίσης... δεν έβγαλε κοτζάμ διαφημιστικό ο ΑΝΤ1 ότι περιοπολεί με τα συνεργεία του και το ελικόπτερο του για την αποφυγή νέων μεγάλων πυρκαγιών;
Που είναι όλα αυτά;
ΔΙΑΚΟΠΕΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τώρα που το θυμήθηκα... οι περιπολίες που θα εντείνονταν που είναι; Ο συχνότερος έλεγχος στα δάση της Αττικής;
Και επίσης... δεν έβγαλε κοτζάμ διαφημιστικό ο ΑΝΤ1 ότι περιοπολεί με τα συνεργεία του και το ελικόπτερο του για την αποφυγή νέων μεγάλων πυρκαγιών;
Που είναι όλα αυτά;![]()
![]()
![]()
Ακριβώς...
Όταν έχει καεί έτσι η Πάρνηθα, αμαχητί, υποτίθεται παίρνεις - εκ των υστέρων έστω - κάποια μέτρα...
Παρ' ολα αυτά, ξεσπάει φωτιά και μαίνεται ανεξέλεγκτη ουσιαστικά μέσα στην πόλη...![]()
Και σε απόσταση αναπνοής απο τα headquarters της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας...
![]()
τι να πει κανείς
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε παιδιά ...... εκείνο το παρκό με τα δέντρα δίπλα στην Βουλή... είναι οικοδομήσιμο;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΑΠΟ WWW.EMPRISTES.GR , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΙΤΗΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ?
ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ Γ@ΜΙΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ!!!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακριβώς...
Όταν έχει καεί έτσι η Πάρνηθα, αμαχητί, υποτίθεται παίρνεις - εκ των υστέρων έστω - κάποια μέτρα...
Παρ' ολα αυτά, ξεσπάει φωτιά και μαίνεται ανεξέλεγκτη ουσιαστικά μέσα στην πόλη...![]()
Και σε απόσταση αναπνοής απο τα headquarters της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας...
![]()
τι να πει κανείς
![]()
Ακριβώς! Τάχα μου πήραν μέτρα τάχα μου ήταν έτοιμοι! Πως ναι αμέ.
Αλλά Ηλία μου ξέρεις όλοι ξέρουμε τι να πούμε. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν μας σώζουν οι καραγκιόζηδες εκεί πάνω στη βουλή ας σωθούμε μόνοι μας. Μόνο έτσι! Μόνο εμείς ότι κάνουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ρε παιδιά ...... εκείνο το παρκό με τα δέντρα δίπλα στην Βουλή... είναι οικοδομήσιμο;
Gandalf
Ασε το παρκο και καψε τη Βουλη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Μα είναι δυνατόν;... κάποιος μαλάκας ...ανεγκέφαλος... παπάρας, λέει έκαιγε χόρτα στο χωράφι του και κατά πάσα πιθανότητα απο εκεί ξεκίνησε η φωτιά.
Πολιτεία, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια είναι λέει στον κλοιό της φωτιάς κατά την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.