Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ $%#@&^ Shoei Xr-1000

ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ $%#@&^ Shoei Xr-1000

Αλλη μια ιστορια για ενα κρανος 3 μηνων ρε γμτ...
    γυρναω απο τις διακοπες μου στην κρητη και εκει που δενω στο καραβι τη μηχανη,πιανω το μπλα μπλα με ενα συναδελφο μοτοσυκλετιστη για τα κρανη,και το ποσο πολυ του αρεσε το δικο μου....
    ευχαριστιμενος απο την επιλογη μου,και με ενα χαμογελο μεχρι τα αφτια,φορτωνω στο ενα χερι το κρανος και στο αλλο τα μπαγκαζια και πηγαινοντας να βγω απο το γκαραζ ωστε να ανεβω στο καταστρωμα....μπαμ...χτυπισα το κρανακι μου στο εξογκωμα της πορτας....(φωτο σε λιγο)
    χαλια σε ολο το ταξιδι...απο δω και απο κει το ξεπερασα!!!!

ολα αυτα πριν μια εβδομαδα...
    χθες λοιπον,παω να παρω κατι απο ενα μαγαζι,και μου λεει ενας πιτσιρικας παλι για το κρανος μου και απο που το πηρα,ποσο,και τετοια....βγαινοντας,το φτυνω δυο φορες γιατι λεω μη μου το ματιαξουν παλι,δε θα το αντεξω...καινουργιο ειναι την τυχη μου.....
    σημερα το πρωι λοιπον,βγαινοντας απο το σπιτι,το ξεκουμπωνω,παω να το βαλω,μου γλυστραει και παρτο κατω να κανει γκελες με τη ζελατινα....
    αποτελεσμα?γρατζουνιες (καλες γρατζουνιες) μπροστα στο αριστερο ματι ρε γμτ!
    την τυχη μου παλι!!!!
    να παω να με λιβανισουν μηπως?
    μηπως φταιει το κρανος??
    μηπως δε με θελει πια??
    να το πουλησω???
    καινουργιο ειναι γμτ...3 μηνες το εχω μονο...550 ευρω κανει μαζι με τη ζελατινα....

ξερω,ψυχολογικο ειναι...θα μου περασει....
    καμια εκδρομουλα ρε παιδια?

απο το χτυπημα στο πλοιο....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00496.jpg 
Προβολές:	428 
Μέγεθος:	33,4 KB 
ID:	100352

απλα να προσεχεις λιγο περισοτερο ρε φιλε,
    κ τις δυο φορες το κοπανησες ενω το κρατουσες στα χερια σου!!!

ελπιζω η τριτη να μην ειναι οταν θα το φορας!!!

προσοχη ρε!!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ένας φίλος μου έλεγε χθες που είδε το δικό μου ότι δεν είναι για πολλά μπαμ αυτά τα κράνη.

Αντέχει σα κράνος αλλά μια φορά. Τώρα τι να σου πω.. δε ξέρω που αρχίζει η υπερβολή σε αυτή την ιστορία.

550€; Γιατί τόσα πολλά;

ΥΓ. Φτου κακά από εδώ και μπρος!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

550€; Γιατί τόσα πολλά;

ΥΓ. Φτου κακά από εδώ και μπρος!
    μαζι και η ζελατινα....
    γυρω στα 500 εχουν τα xr-1000 και στα 70-90 (δε θυμαμαι ακριβως) η φιμε dark extra smoke...

οπως ειπε και ενας φιλος,μακαρι να ειναι μονο αυτα τα χτυπιματα του κρανος και οχι τπτ χειροτερο...
    απλα καινουργιο ειναι ρε γμτ,στολιδι το ειχα!!!
    ειπα κι εγω να παρω κατι ακριβο και να το χαρω....που τετοια τυχη!

αλλα οπως ειπα.....ψυχολογικο ειναι...θα μου περασει....δεν ειναι για πεταμα το κρανακι μου!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giatou
    ..δεν ειναι για πεταμα το κρανακι μου!
    Αν και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν δίνουν κάποια σαφή απάντηση, αυτό που είναι γνωστό, είναι πως οι απλές τούμπες (όχι να σου πέσει απ΄τον 1ο όροφο) είναι ασήμαντες για το κράνος εκτός και φύγει κομμάτι απ΄το κέλυφος. Το δικό σου απ΄ότι φαίνεται έπαθε ζημιά στο χρώμα του.

Την ζημιά την παθαίνουν στα χτυπήματα που θα παραμορφώσουν το εσωτερικό υλικό είτε φαίνεται, είτε δεν φαίνεται. (δηλ. αν τα έχουμε στο κεφάλι μας).
    Σε τέτοια περίπτωση το κράνος είναι για αλλαγή.

Το χτύπημα που φαίνεται στη φωτό (αν στην δίνει πολύ) επισκευάζεται χωρίς πρόβλημα.
    Το www.iridio.gr πχ κάνει τέτοια βαψίματα (και πολύ καλή δουλειά).

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αν και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν δίνουν κάποια σαφή απάντηση, αυτό που είναι γνωστό, είναι πως οι απλές τούμπες (όχι να σου πέσει απ΄τον 1ο όροφο) είναι ασήμαντες για το κράνος εκτός και φύγει κομμάτι απ΄το κέλυφος. Το δικό σου απ΄ότι φαίνεται έπαθε ζημιά στο χρώμα του.

Την ζημιά την παθαίνουν στα χτυπήματα που θα παραμορφώσουν το εσωτερικό υλικό είτε φαίνεται, είτε δεν φαίνεται. (δηλ. αν τα έχουμε στο κεφάλι μας).
    Σε τέτοια περίπτωση το κράνος είναι για αλλαγή.

Το χτύπημα που φαίνεται στη φωτό (αν στην δίνει πολύ) επισκευάζεται χωρίς πρόβλημα.
    Το www.iridio.gr πχ κάνει τέτοια βαψίματα (και πολύ καλή δουλειά).

οντως,η ζημια περιοριζεται μονο στο χρωμα...δυστηχως ειμαι βορρειος, θεσσαλονικη μερια, και αυτο το μαγαζι που εγραψες ειναι αθηνα-φιλαδελφεια...εδω θεσσαλονικη κανεις να ξερει κατι παρομοιο για να το φτιαξω??
    αν και η αληθεια ειναι πως μονο απο κοντα φαινεται,γιατι απο μακρια οσοι το ειδαν,δεν το παρατηρησαν και νομιζαν πως ειναι η συνεχεια των φτερων που εχει η αεροργραφια....

οσο για την τουμπα...την εφαγε απο υψος περιπου ενα μετρο ισως και λιγοτερο,εσκασε με τη ζελατινα,εκανε ενα γκελ σαν μισοξεφουσκωτη μπαλα μπασκετ (πραγματικα επαθα σοκ με το γκελ που εκανε,δε περιμενα τετοια ελαστικοτητα η ζελατινα) και ξαναηρθε στα χερια μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Φιλε το κρανος σου ειναι παρα πολυ ωραιο.

Μου αρεσε πολυ.

Εχω την εντυπωση οτι σε ματιαξαν.

Ετσι γινεται συνηθως οταν περνεις μια καινουργια μηχανη ή γενικα κατι καινουργιο και ωραιο.

Με γεια σου και να προσεχεις.

Αυτο το ψυχολογικο το εχω και εγω με το ARAI μου. 10 μηνες και το ειχα σαν καινουργιο.Μονο φρεσκολουσμενος(τα προηγουμενα 15 λεπτα,αλλιως SHOEI RAID I).Κουβαλαγα παντου την θηκη(την σακουλα ντε)του.Και το κοπανησα στο δοκαρι στην πιλοτη οπως πηγα να το βγαλω πριν 2 μερες

ΥΓ δεν επαθε την παραμικρη γρατζουνια αλλα η τρομαρα που πηρα και το ψυχολογικο σοκ δεν λεγονται

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF