Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πάντως έχει και σοβαρές διαφορές σε σχέση με την μηχανή μου...πχ...Όταν πέφτεις ΔΕΝ πονάει...![]()
Καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος...
Αναλογα πως θα πεσεις...
Ακου με που σου λεω...![]()
![]()
Δυστυχώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος...
Αναλογα πως θα πεσεις...
Ακου με που σου λεω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Άσε που όταν πας να κατέβεις μετά από βόλτα - τάπα δεν είσαι και πολύ σίγουρος αν θα τα καταφέρεις να φτάσεις στην ακτή..![]()
βρε συ αυτο ΕΧΕΙ τουρμπίνα...
το FZ1 σου όμως όχι...![]()
![]()
Ολα τα λεφτα τα jetski
Φανταζομαι θα καταλαβες οτι δεν οδηγειται οπως μια μοτοσυκλετα
Αν δεν στριψεις το τιμονι προς το εσωτερικο......μπλουμ![]()
Μια φορά που είχα κάνει πριν κάτι χρόνια πονούσα παντού για 4 μέρες μετά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Δυστυχώς..![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Άσε που όταν πας να κατέβεις μετά από βόλτα - τάπα δεν είσαι και πολύ σίγουρος αν θα τα καταφέρεις να φτάσεις στην ακτή..![]()
Πολύ πιάσιμο!!
Και απότι θυμάμαι ήταν 600 κυβικά ή κάτι τέτοιο!!
Πάντως 1000 δεν ήταν σίγουρα!!
Τα σπάει το τζετ σκί !!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
...το καλυτερο με αυτα ειναι πας ευθεια κλεινεις το γκαζι το κοβεις μετα ολο αριστερα η ολο δεξια δινεις τερμα γκαζι και να το ολο μεσα για βουτια!!...το γ@ματο ειναι να κρατηθεις και να βγεις μαζι του απο το νερο ...αλλιως το περνεις κολυμποντας και το βρισκεις λιγα μετρα πιο κατω...:rotflmao:
Ειχαμε νοικιασει ενα με τον ξαδερφο...οδηγαω εγω...μετα το παιρνει εκεινος ...πεφτουμε στο νερο...ανεβαινει πανω...παω να ανεβω και εγω απο πισω για να μην μπαταρουμε παλι και την ωρα που η βουβωνικη χωρα (τα @@ μου δηλαδη) ηταν ακριβως στη εξαγωγη της τουρμπινας, θεωρησε σωστο να ανοιξει το γκαζι - σκανδαλη για να μου κανει πλακα......
μιλαμε πονος![]()
στη καλικρατεια εχει ενα γιαμαχα 1100 και το οδιγισε ο ξαδερφος μου ( εγω δεν ειχα λεφτα) και ελεγε μετα οτι παει τον πολο του
![]()
Πάντως όταν έχει κύμα είναι τρόμος σκέτος...Όταν απογειώνεσαι και σκας στην βάση του επερχόμενου κύματος με την μούρη να βουλιάζει μέσα του, έχεις την ίδια τρομο-αίσθηση με το χάσιμο στο μότο κρος... Άσε που πάνω από τα 40 στο κοντέρ (δεν ξέρω αν ήταν μίλια ή χιλιόμετρα...) ουσιαστικά δεν το ελένχεις από τις αναπηδήσεις...Δυστυχώς τις ημέρες εκείνες είχε αρκετό κύμα και δεν τόλμησα να το τελικιάσω...κάποια στιγμή είδα φευγαλέα ένα νούμερο 48 στο κοντέρ και ταυτόχρονα τον Χριστό φαντάρο...Φαντάζομαι σε λάδι θάλασσα θα ήταν καλύτερα αν και από την άλλη δεν θα είχα τόσο διασκεδαστικά πετάγματα...
Η δύναμη και η επιτάχυνσή του πάντως είναι ασύληπτη για τα θαλασσινά δεδομένα...Ο ενοικιαστής μου είπε ότι αυτά τα τριθέσια YAMAHA είναι 1000 κυβικά και περίπου 120 άλογα...![]()
![]()
![]()
Με κάτι τέτοια δεν μου έλειψε καθόλου το μηχανάκι μου...![]()
Φαντάζομαι όλοι εσείς που έχετε οδηγήσει jetski έχετε κ το κατάλληλο δίπλωμα ε.;![]()
Φανταστείτε λίγο πώς θα πάει το Seadoo RXP δηλαδή...
Displacement/hp 1,494.00 cc. /215.00 hp.
Bore and Stroke 40.30 mm. x 63.00 mm.
Compression ratio 8.5:1
Intake system Supercharged
Carburetion/Fuel Injection Multi-port fuel injection
Cooling system Closed-loop cooling systen
Fuel type Regular unleaded
Να και το videaki που απαντάει στην ερώτησή μου![]()
![]()
![]()
Seadoo RXP
Fortis Fortuna Adiuvat
Aαααα γιαυτό δεν έστριβα γρήγορα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Φανταζομαι θα καταλαβες οτι δεν οδηγειται οπως μια μοτοσυκλετα
Αν δεν στριψεις το τιμονι προς το εσωτερικο......μπλουμ![]()
![]()
![]()
Προσπαθούσα να στρίψω γέρνοντας.... :rotflmao:
Πλάκα-πλάκα στην αρχή προσπαθούσα να στρίψω γέρνοντας και απορούσα που το ρημάδι πήγαινε ευθεία...μετά κατάλαβα ότι ήθελε τιμόνι και γκάζι ταυτόχρονα... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πάντως όταν έχει κύμα είναι τρόμος σκέτος...Όταν απογειώνεσαι και σκας στην βάση του επερχόμενου κύματος με την μούρη να βουλιάζει μέσα του, έχεις την ίδια τρομο-αίσθηση με το χάσιμο στο μότο κρος... Άσε που πάνω από τα 40 στο κοντέρ (δεν ξέρω αν ήταν μίλια ή χιλιόμετρα...) ουσιαστικά δεν το ελένχεις από τις αναπηδήσεις...Δυστυχώς τις ημέρες εκείνες είχε αρκετό κύμα και δεν τόλμησα να το τελικιάσω...κάποια στιγμή είδα φευγαλέα ένα νούμερο 48 στο κοντέρ και ταυτόχρονα τον Χριστό φαντάρο...Φαντάζομαι σε λάδι θάλασσα θα ήταν καλύτερα αν και από την άλλη δεν θα είχα τόσο διασκεδαστικά πετάγματα...
Η δύναμη και η επιτάχυνσή του πάντως είναι ασύληπτη για τα θαλασσινά δεδομένα...Ο ενοικιαστής μου είπε ότι αυτά τα τριθέσια YAMAHA είναι 1000 κυβικά και περίπου 120 άλογα...![]()
![]()
![]()
Με κάτι τέτοια δεν μου έλειψε καθόλου το μηχανάκι μου...![]()
Οτιδηποτε επιπλεει την ταχυτητα του την μετραει σε μιλια...
Τα 40 δικα σου αν δεν κανω λαθος σε χλμ ηταν γυρω στα 100-110...δεν ειμαι και σιγουρος ομως...
Τα 40 μιλια ειναι περιπου στα 71 χιλμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Οτιδηποτε επιπλεει την ταχυτητα του την μετραει σε μιλια...
Τα 40 δικα σου αν δεν κανω λαθος σε χλμ ηταν γυρω στα 100-110...δεν ειμαι και σιγουρος ομως...![]()
1ναυτικο μιλι περιπου στα 1.780 μ.![]()
![]()