τωρα τελεταια το νευρα μου εχουν γινει θρυψαλα το ιδιο και η ψυχηκη μου και σωματικη υγεια μου ξυπναω καθε πρωι με νευρα και στεναχωρημενος και το βραδυ κυμαμε ελαχιστα τα παντα γυρω μου εχουν αρχισει να γκρεμιζοντε για αλλξ μια φορα γαμημενη γκαντεμια!
της στο διαολο ζηταω λιγη ησιχια στη ζωη μου να κυλανε τα
πραγματα σωστα και ομορφα και χωρις παρατραγουδα δεν με πειραζουν η δυσκολιες
αλλα αυτα
τα παρατραγουδα.
καποτε με ειπαν οτι
ειμαι ανευθυνος
και οτι ειμαι παιδι ρε μαλακες γιαυτο κανο σαν παιδι γιατι οταν τα μαζευω ολλα στο κεφαλι μου τρελενομε δεν ειμαι αναισθητος να τα προσπερνω απλα τα αντιμετωπιζω με το δικο μου τροπο.
και αυτα τα γαμημενα λεφτα εχουν ταραξει και την οικογενιακη γαλανη στο σπιτι ολα πουτανα εχουν γινει γαμο τον ανθρωπο που τα εβγαλε δεν μπορουσαμε να μινουνε στης ανταλαγες αγαθων!
και αυτες η γαμημενες αντιπρωσοπιες 10 ανταλακτικα και το εχουν κατι λες και ερχοντε απο τη μακρινη αυστραλια!
η ψυχη μου εχει αποκοπη απο το σωμα μου και παλευει να μην τρελαθει η μηπως δεν με δεχτουν σε κανα ιδρυμα γιατι τα εχω 400!!αρε ενα δανειο ζητησα και μετα τιποτα λιγη ευτυχεια και μετα παρτα ολα ρε πουστη!
να αυτο χρειαζομε ενα ταξιδι χωρις γυρισμο χωρις να χαραξω πορεια οπου με παει ο δρομος ισως γιαυτο να περιμενο και να μην γονατιζω ακομα γιατι ανιπομονο να παρω το τιμονι στα χερια μου και να φυγω οσο πιο μακρια γινετε και οταν φτασω καπου να ξαπλωσο κατο στο χωμα και να αρχιζω να κοιτο το φεγγαρι και τα αστρα και να τα μετρω μεχρι να ξεχαστω!!!