Ηταν ενας Ινδος και γ@μησε εναν Περση...
κι εναν προπερσι
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εχει ξαναμπει μην κανετε τον κοπο.Μπορω να ειρωνευομαι και μονος μου τον εαυτο μου.
Ηταν ενας Ινδος και γ@μησε εναν Περση...
κι εναν προπερσι
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εχει ξαναμπει μην κανετε τον κοπο.Μπορω να ειρωνευομαι και μονος μου τον εαυτο μου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν ξεκινάς σιγά-σιγά?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Burn burn burn burn burn burn burn
and then
burn a little more![]()
![]()
![]()
Ps RCT on the way
Εχω αρχισει απο τα 15 μου.Τοτε που πρωτοπεσα με Honda ss 50.
Παντως μ'αρεσει αυτος ο τροπος της συναδελφικης επικοινωνιας.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σου ξαναλέω ότι προφανώς, δεν κατάλαβες ότι σου έκανα πλάκα , και το υπονοούμενο της ήταν ότι έχει ξαναμπεί το ανέκδοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εχω αρχισει απο τα 15 μου.Τοτε που πρωτοπεσα με Honda ss 50.
Παντως μ'αρεσει αυτος ο τροπος της συναδελφικης επικοινωνιας.
Και ήταν πλάκα, πάνω σ'αυτό που ξεκίνησες
Αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
και πάλι....![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07: