εχω κανει ελαχιστα μετρα με μηχανες.μικροτερος λατρευα το ποδηλατο και παντα ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου να αποκτησω μηχανη.με παπια δεν ηθελα να αχοληθω,πιστευω πως δεν ειναι μηχανες.ουτε με σκουτερ.και ερχομαι λοιπον στην ηλικια οπου μπορω να αποκτησω πλεον δικη μου μοτοσυκλετα,κανονικη,απο αυτες που οταν ημουν μικρος τις θεωρουσα πολυ ψηλες.οπως καταλαβαινετε αυτο που θελω ειναι μια μηχανη για να παρω αερα και χρονο με τις μοτοσυκλετες.ο-300 school κλπ τα εχω υπ'οψιν.πρωτα ομως την μηχανη.διαθετω μεχρι 3000ε για την μοτοσυκλετα,μεταχειρισμενη αρχικα(συν 400ε για τα πρωτα μαζεματα,λαστιχα κλπ).στρεφομαι προς τις διπλης χρησης μηχανες.kawasaki klx 250,300,d-tracker,honda xr250 κλπ ειναι η κατηγορια που ψαχνω.θελω τις γνωμες σας.δεν εχω παρωπιδες σχετικα με την μαρκα.δεν θελω διχρονα.θελω κατι μεχρι εκει που φθανει το πρωτο διπλωμα μηχανης(αλλα ενταξει τωρα...!).ο προυπολογισμος ισως ανεβει στα 4000ε αναλογα το πως θα πανε τα καραβια μου.προτασεις για μεγαλυτερου κυβισμου μηχανες δεκτες!αξιοπιστια,σβελταδα και δυνατοτητες θα ηθελα να αιτιλογουν καθε απαντηση!
ευχαριστω για τον χρονο σας!!![]()