Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: ανεση και ταξιδια

ανεση και ταξιδια

θα ηθελα να ρωτησω για την ανεση του πισω στα ταξιδια με το 600,τωρα εχω ενα z και το σκεφτομαι για το 600
    BETTER FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: ανεση και ταξιδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisman
    θα ηθελα να ρωτησω για την ανεση του πισω στα ταξιδια με το 600,τωρα εχω ενα z και το σκεφτομαι για το 600
    για το 600 γενικως

δεν υπαρχει Z600 παντως...

ποιο μοντελο θες να παρεις;

edit:

τωρα ειδα σε ποια κατηγορια postαρες , sorry man...

λοιπον σαν κατοχος cbf600s σου λεω πως μια χαρα καθεται ο συνεπιβατης εκτος και αν ειναι γκρινιαρα, απαιτητικη και καλομαθημενη!!!

που μου χει φαει την ζωη γαμω το μου!!! που ημουν σαν τα κρυα τα νερα παλικαρι και εχω καταντησει σαψαλο!!! αλλα δεν φταει κανενας αλλος! εγω φταιω!! που στραβωθηκα και την αγαπησα !!

τεσπα sorry ....ανετη και καλη η θιεση του συνεπιβατη εχω κατσει σε ταξιδι Αθηνα - Κορινθο -Τριπολη και ουτε πιαστηκα αουτε τιποτα.....αλλα βεβαια εγω δεν ειμαι κανας μυστηριος σαν μερικες-μερικες!!! ...sorry

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

που μου χει φαει την ζωη γαμω το μου!!! που ημουν σαν τα κρυα τα νερα παλικαρι και εχω καταντησει σαψαλο!!! αλλα δεν φταει κανενας αλλος! εγω φταιω!! που στραβωθηκα και την αγαπησα !!

τεσπα sorry ....ανετη και καλη η θιεση του συνεπιβατη εχω κατσει σε ταξιδι Αθηνα - Κορινθο -Τριπολη και ουτε πιαστηκα αουτε τιποτα.....αλλα βεβαια εγω δεν ειμαι κανας μυστηριος σαν μερικες-μερικες!!! ...sorry
    Πωπωωωω γκρίνιααααα! Κάντο συνέχεια το συνεπιβατιλίκι και θα δεις τη γλύκα κι εσύ. Δεν είναι μόνο το πόσο άνετη είναι η θέση του πίσω είναι και το ότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ώστε να έχει το μυαλό του στην οδήγηση... Ε, μετά τις 2-3 ώρες θες ένα διάλειμμα να ισιώσεις, πώς να το κάνουμε... Τεσπά, εγώ σαν συνεπιβάτης προτιμώ κάτι σαν το τρανσάλπ, μετά κάτι σαν μπούσα και τελευταίο κάτι σαν το CBF..
    safety doesn't happen by accident

Οτι και να σου πώ ψεματα θα είναι.Εγώ πάω μόνος μου γιατί η συμβία μου ούτε να ακούσει για μηχανή και ταξίδι κι έτσι ταξιδευω μόνος σαν τον Λούκυ Λούκ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ε, μετά τις 2-3 ώρες θες ένα διάλειμμα να ισιώσεις, πώς να το κάνουμε...
    :rotflmao: :rotflmao:

ποιες δυο -τρεις ωρες;;;!!!

εδω μιλαμε στο πρωτο μιασαωρο εχει αρχισει την ξυνιλα και δωστου οι τσιμπιες στα πλευρα μολις καβατζωσουμε την υπερηχητικη ταχυτητα των 80χαω ...

Τι μπουφανακι trendy της αγορασα, τι ενδοεπικοινωνια, τι κρανη super...@@!!!

απλα δεν γουσταρει... it's a fact!!

Η μεγαλυετρη αποσταση που εχουμε διανυσει ειναι μεχρι την Κορινθο.....μετα μου κραταγε μουτρα για μια εβδομαδα λες και με εκανε τσακωτο σε στριπτιτζαδικο με ολες τις ''εργαζομενες'' πανω μου...

και οταν αρχιζει αυτα περι ''κοιτας μονο την παρτη σου και δεν ενδιαφερεσαι για μενα...'' ειναι που μου ερχεται το εγκεφαλικο!!! λες και εγω γουσταρω να μπαινω στο κουτι της και να πηγαινουμε βολτες ας πουμε...

τι να κανω ομως, την πατησα με την συγκεκριμενη ...it's a fact!!

τεσπα...

εδω μιλαμε στο πρωτο μιασαωρο εχει αρχισει την ξυνιλα και δωστου οι τσιμπιες στα πλευρα μολις καβατζωσουμε την υπερηχητικη ταχυτητα των 80χαω ...

Η μεγαλυετρη αποσταση που εχουμε διανυσει ειναι μεχρι την Κορινθο.....μετα μου κραταγε μουτρα για μια εβδομαδα λες και με εκανε τσακωτο σε στριπτιτζαδικο με ολες τις ''εργαζομενες'' πανω μου...

και οταν αρχιζει αυτα περι ''κοιτας μονο την παρτη σου και δεν ενδιαφερεσαι για μενα...'' ειναι που μου ερχεται το εγκεφαλικο!!! λες και εγω γουσταρω να μπαινω στο κουτι της και να πηγαινουμε βολτες ας πουμε...

τεσπα...
    Α, τόσο καλά...

Ντάξει... Πάω πάσο. You have my sympathy.
    safety doesn't happen by accident

Εσένα κάθεται τουλάχιστον, εμένα επουδενί !

Το καλό είναι πως δεν παραπονέθηκε ποτέ για την άνεση !:hypnotize

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εσένα κάθεται τουλάχιστον, εμένα επουδενί !

Το καλό είναι πως δεν παραπονέθηκε ποτέ για την άνεση !:hypnotize

Συμπάσχεις Μάκη ε?

τεσπα...
    πω πω πικρα εμενα η δικια μου το ακρως αντιθετο ισα ισα που καραγουσταρει τα ταξιδια οσο πιο μακρινα τοσο πορωνετε,εβγαλε και διπλωμα μηχανης και θα αγορασει για αρχη ενα 400 και μετα θα παρει z750 την προδοτρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Συμπάσχεις Μάκη ε?
    Γι'αυτό σου λέω Μιχαλιό μου, το επόμενο ή μονόσελο ή με κοκοβιό !

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γι'αυτό σου λέω Μιχαλιό μου, το επόμενο ή μονόσελο ή με κοκοβιό !

Αφού ξέρεις ότι μια Ιταλίδα σε περιμένει...

φιλε εαν κρινω απο αυτα που ακουω απο τους συνεπιβατες μου (απο φιλους αλλα και απο την 'απαιτητικη' γυναίκα) ακομα και για σχετικά μακρινα ταξιδια (π.χ πατρα-γιαννενα ή πατρα-λαμια) η θέση του συνεπιβατη ειναι πολυ προσεγμενη και δεν υπαρχουν παραπονα. εξ αλλου πιστευω οτι η μηχανη μπορει να χανει αλλου σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα στο θεμα αυτο παιρνει πολλους ποντους
    cbf600s

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    H μονιμη συνοδηγος μου, γυρω στο 1,60 και γυρω στα 50 κιλα, καλοπερναει πολυ στο cbf.
    Δεν γκρινιαζει ποτε για κουραση ή πιασιμο, και την προτιμαει πολυ περισσοτερο απο την σελα του ΧΤ600 που καβαλαγαμε προηγουμενως.

To Z750 το προηγουμενο ουτε καν θελει να το ακουει. Εχει κανει βεβαια μονο μικρη βολτα στην σελα του, καμια 20αρια χιλιομετρα, αλλα δεν την βολεψε. Οποτε τις λεω οτι το "κοιταω", τρομαζει.

Αν θες ντε και καλα στρητ, το cbf 600/1000 εχει ισως την πιο ανετη σελα και για οδηγο και συνεπιβατη. Τουλαχιστον στα στρητ με τιμονι. (και οχι κλιπονς)
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

kai egw epeiseis mporw na pw oti den exw akousei parapwna (megalhterh diadromh me thn kopela 162km)

eixe ligo problhma mexri na boleuth sthn arxh ka8ws exw topbox pou kalhptei ligo ta handlebars tou sunepibath.

mia kalh idea einai na pas gia test ride me thn kopela sou... (an einai auth hy suni8ws sunepibaths) k na kanete boltes..
    Panagiotis

παλικαρια ευχαριστω για τις απαντησεις σας μια ακομα για την καταναλωση καθως πηγαινοερχομαι καθημερινα χαλκιδα αθηνα,ευχαριστω
    BETTER FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βιντεακι απο εκδρομες και ταξιδια μου
    από Pattaya boy στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2013, 21:02
  2. Άνεση και ανέχεια.
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2010, 18:54
  3. Μονοκύλινδρο και ταξίδια
    από S705 στο forum Off topic