Έχει αντιμετωπίσει κανείς να μην δουλεύει σωστά το ταχύμετρο στο CB400 SF .?
Τι μου κάνει: Κατ' αρχήν δεν δουλεύει ο κάτω χιλιομετρητής (αυτός που μηδενίζουμε εμείς) και ο κανονικός μου στον δείκτη κλέβει 10 με 15 χιλιόμετρα αφού ξεκινάει η βελόνα μετά τα 10-15 χλμ και από εκεί και πέρα δουλεύει κανονικά αλλά με το κλέψιμο υποθέτω. Έτσι είναι η κανονική του λειτουργία? Δεν νομίζω αλλά δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ σε κάποιο άλλο SF. Τέλος πρόβλημα έχω και με τον δείκτη θερμοκρασίας αφού κάνει παρκινγκ σχεδόν στα μισά της διαδρομής, λίγο πιο πριν εκεί που θα έπρεπε να είναι κανονικά όταν ζεσταίνεται και όταν ζεσταίνεται πραγματικά ανεβαίνει μπρός το κόκκινο. Σαν να θέλει όλος ο δείκτης λίγο πίσω ή αρκετά θα έλεγα. Ακόμα και σβηστό δεν παρκάρει στο τέλος κάτω κάτω αλλά λίγο επάνω από την αρχή της χαμηλότερης θερμοκρασίας.
Κάποιος μου είπε ότι μέσα το όργανο τουλάχιστον όσον αφορά την θερμοκρασία έχει κάποια τριμεράκια και μπορώ να το ρυθμίσω αλλά δεν μου κολλάει αυτό γιατί σβηστό κανονικά τα τριμεράκια δεν θα παίζουν κανέναν ρόλο. Όποιος ξέρει κάτι η κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.