Γ@μ@τ@ ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
τα νεα μου γαντακια για το χειμωνα αδιαβροχα!
acerbis neoprene
![]()
![]()
![]()
Δεν μου λες ειναι αδιαβροχα?
Απο που και ποσο?
απο το μοτομανια στη λενορμαν 107Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Γ@μ@τ@ ειναι...
Δεν μου λες ειναι αδιαβροχα?
Απο που και ποσο?![]()
οσο για τη τιμουλα δωρο με τα κανανε δεν ξερω![]()
ειναι παντως αδιαβροχα, πολυ βολικα και ομορφα!
στο λεω εγω αυτο που ειμαι περιεργος με τα γαντια!!![]()
![]()
http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=641
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!!!![]()
Μεγιες.
Εχε υποψιν οτι σε καποια πιο παλια συζητηση ειχε υποθει οτι ειναι πιο ευαισθητα απο αλλα συνθετικα υφασματα(gore-tex και τι αλλο βαζουν).
κακώς φοράς γάντια χωρίς προστασία...![]()
τέσπα αχρείαστα να είναι!
![]()
θα δουμε θα δοκιμαστουν στα προσεχη κρυα-βροχιες-χιονια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
Μεγιες.
Εχε υποψιν οτι σε καποια πιο παλια συζητηση ειχε υποθει οτι ειναι πιο ευαισθητα απο αλλα συνθετικα υφασματα(gore-tex και τι αλλο βαζουν).![]()
![]()
τα οικονομικα μ δεν μ επιτρεπουν προστασιες και στα χερια...Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
κακώς φοράς γάντια χωρίς προστασία...![]()
τέσπα αχρείαστα να είναι!
![]()
![]()
![]()
το ξέρω και σε καταλαβαίνω! κ εγώ πριν από 2 χρόνια κάτι dainese σαν τα δικά σου είχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
τα οικονομικα μ δεν μ επιτρεπουν προστασιες και στα χερια...![]()
![]()
έφαγα κάτι πτώσεις με τη βέσπα και είδα τα γάντια να γίνονται κώλος!
ξεσκίστηκε το ύφασμα στις παλάμες.
για καλοκαίρι είχα κάτι colori δερμάτινα κοφτά, ξέρεις σαν αυτά που έχουν οι μποντιμπιλντεράδες τρομάρα μου!![]()
έφαγα μια πτώση και μ'αυτά και το δέρμα δεν έπαθε τίποτα!
και τα 2 γάντια δεν είχαν προστασίες αλλά ευτυχώς δεν μου χρειάστηκαν...
τώρα που έχω μια σχετική οικονομική ευχέρεια φοράω χειμώνα-καλοκαίρι δερμάτινα γάντια με προστασίες!
ευτυχώς δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμη σε τεστ τριβής!
![]()
ευτυχως δεν εχω πεσει ακομα με το μηχανακι και δεν εχω εμπειρια πτωσης,Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
το ξέρω και σε καταλαβαίνω! κ εγώ πριν από 2 χρόνια κάτι dainese σαν τα δικά σου είχα.
έφαγα κάτι πτώσεις με τη βέσπα και είδα τα γάντια να γίνονται κώλος!
ξεσκίστηκε το ύφασμα στις παλάμες.
για καλοκαίρι είχα κάτι colori δερμάτινα κοφτά, ξέρεις σαν αυτά που έχουν οι μποντιμπιλντεράδες τρομάρα μου!![]()
έφαγα μια πτώση και μ'αυτά και το δέρμα δεν έπαθε τίποτα!
και τα 2 γάντια δεν είχαν προστασίες αλλά ευτυχώς δεν μου χρειάστηκαν...
τώρα που έχω μια σχετική οικονομική ευχέρεια φοράω χειμώνα-καλοκαίρι δερμάτινα γάντια με προστασίες!
ευτυχώς δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμη σε τεστ τριβής!
![]()
ελπιζω να μην μ χρειαστουν λοιπον ακομα κι οταν θα εχω την οικονομικη ευχερεια που σιγουρα θα αγορασω τοτε...
αλλα εσυ ρε συμφορουμιτη εχεις και ενα θεριο να κουμανταρεις σου ειναι απαραιτητα τα γαντακια
εγω και να θελω πανω απο 60-70 χιλιομετρα την ωρα δε μπορω να αναπτυξω![]()
με πηγαινεις με τη μιση πρωτη!![]()
παντα ορθιος φιλε αχρειαστα και τα δικα σ γαντακια!!![]()
![]()
τα νεοπρεν σε ψιλβροχο δεν εχουν προβλημα... σε συνεχης βροχη ομως ποτιζουν....
το καλο ειναι πως διατηρουν την θερμοκρασια των χεριων σταθερη, τουτ'εστιν πριν βγειτε ακουμπηστε τις παλαμες στο καλοριφερ και μολις παρουν μια βραση φορεστε τα γαντακια!
![]()
επισης χρησιμοποιουνται απο τους ζηταδες διοτη εχουν καλή αισθηση στην αφη και βολευονται με το οπλο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τα νεοπρεν σε ψιλβροχο δεν εχουν προβλημα... σε συνεχης βροχη ομως ποτιζουν....
το καλο ειναι πως διατηρουν την θερμοκρασια των χεριων σταθερη, τουτ'εστιν πριν βγειτε ακουμπηστε τις παλαμες στο καλοριφερ και μολις παρουν μια βραση φορεστε τα γαντακια!
![]()
επισης χρησιμοποιουνται απο τους ζηταδες διοτη εχουν καλή αισθηση στην αφη και βολευονται με το οπλο!
1)και με τα μαλλινα γαντακια που πουλανε στη λαικη το ιδιο εκανα ειλικρινα!! (καλοριφερ)![]()
2) αυτου για τους ζηταδες ισχυει???![]()
k to kalokairaki ta xeria sthn katapsi3h??Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
![]()
![]()
:rotflmao:
Panagiotis