Δείτε κι αυτο !!!
http://www.honda.co.uk/motorcycles/2...00R/index.html
Πανέμορφο μου φάνηκε.
Άργησε αλλά τελικά θα κάνει πολλούς να κλάψουν.
USD από 1000RR, μονόμπρατσο, ΑΒS, καντράν απίστευτο, ......
Χαιρετώ
Δείτε κι αυτο !!!
http://www.honda.co.uk/motorcycles/2...00R/index.html
Πανέμορφο μου φάνηκε.
Άργησε αλλά τελικά θα κάνει πολλούς να κλάψουν.
USD από 1000RR, μονόμπρατσο, ΑΒS, καντράν απίστευτο, ......
Χαιρετώ
Το επόμενό μου μηχανάκι....αφού στύψω πρώτα αυτό που έχω....
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Πραγματικά είναι πολύ όμορφο αν και ίσως προτιμούσα το CB1300 Super For, δεν θυμάμαι αν βγαίνει σε 1000. Όπως και να χει η Honda ξέρει να φτιάχνει όμορφα μοτόρια, ίσως τα ομορφότερα. Αν πάρουμε παράδειγμα το Hornet και το συγκρίνουμε με το Fazer π.χ. το Hornet (υποκειμενικά) είναι μακράν ομορφότερο. Θεωρώ ότι και στην ποιότητα κατασκευής είναι Η κορυφή.
Αυτό ρε γμτ που μου την έσπαγε και μου την σπάει (οπτικά) γιατί λειτουργικά μπορεί να είναι καλύτερα είναι το πίσω μισό ψαλίδι. Θα προτιμούσα να δένει και από τις δύο πλευρές της ρόδας. Τέλος πάντα σε τετρακύλινδρο και προσωπικά με συναρπάζει το εν σειρά. Όλα έρχονται και παρέρχονται πάντως και αυτή την εποχή τα δικύλινδρα έχουν την μερίδα του λέοντος αλλά αυτό πάλι θα αλλάξει. Τα CB (εξού και το όνομα) είναι σταθερή αξία εν σειρά.!![]()
Panatha
τα είπαμε κ αλλού. το μοτόρι είναι τρέλα!!!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
sorry αλλα...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
... Όπως και να χει η Honda ξέρει να φτιάχνει όμορφα μοτόρια, ίσως τα ομορφότερα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ έτσι που το πας αν το μ.....νί δεν είναι καβασάκι δεν θα το πηδάς.... :a019: :a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
sorry αλλα...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ενα ΒΑΝ στο κυριο που βριζει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ έτσι που το πας αν το μ.....νί δεν είναι καβασάκι δεν θα το πηδάς.... :a019: :a12:
idi εχεις βάλει ψαχτήρι που ψαχνει για *'CB'*, * 'Hornet'* , η γενικά για *'Honda'*![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τον έχει πειράξει το τσάι και η πίπα που τρώει στον δρόμο απο αυτά και κάνει ότι μπορεί για να τα "δυσφημίσει" στο Internet..... ΦΕΥ!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
idi εχεις βάλει ψαχτήρι που ψαχνει για *'CB'*, * 'Hornet'* , η γενικά για *'Honda'*![]()
![]()
δε κανω κοντρες εγω ειμαι καλο παιδι
ενα ακομα BAN στο κυριο που εξωθεί τα μελη σε παρανομες πραξεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που να κάνεις ρε μαλέα με το παρτάλι που καβαλάς;;;;;; (το Freewind λέω... τα Ζ δεν τα βγάζετε απο την αυλή μην χαλάσουν)Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε κανω κοντρες εγω ειμαι καλο παιδι
ενα ακομα BAN στο κυριο που εξωθεί τα μελη σε παρανομες πραξεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Το freewind κερνάει τσαγακι βουνου (οταν δε χανει λαδια.. δηλ ποτε...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Που να κάνεις ρε μαλέα με το παρτάλι που καβαλάς;;;;;; (το Freewind λέω... τα Ζ δεν τα βγάζετε απο την αυλή μην χαλάσουν)![]()
![]()
![]()
![]()
το Ζ ετοιμαζεται για τα track days της ανοιξης![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Το freewind κερνάει τσαγακι βουνου (οταν δε χανει λαδια.. δηλ ποτε...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το Ζ ετοιμαζεται για τα track days της ανοιξης![]()
![]()
![]()
![]()
Και ποιος θα το καβαλάει; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: