Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Σοβαρο η αστειο???

Σοβαρο η αστειο???

Σημερα το μεσημερι εγινε ενα σκηνικο που μπορει να με εκανε να λυθω στα γελια αλλα απο την αλλη με προβληματισε κιολας.......κινιομουνα επι τις 28 Οκτωβριου (Πατησιων).......περναω το Πολυτεχνειο.....περναω το φαναρι της Ακαδημιας,και πλησιαζω προς το φαναρι της Πανεπιστημιου οπου το φαναρι ειναι κοκκινο...κινουμαστε παραλληλα εγω,ενα transalp (οδηγος κοντα στα 45),και ενα cbr 125 (πιτσιρικι 20-21,ευτηχως με κρανος).....γι οποιον δεν γνωριζει,καποια μετρα πριν,εχει 2 διαβασεις πεζων (μισοσβησμενες βεβαια)........βλεποντας το κοκκινο,σχεδον αυτοματα εγω και το transalp (αφου βεβαια εχω τσεκαρει οτι δεν ερχεται πισω μας κανας μαλακας πατημενος).....σταματαμε να περασουν οι πεζοι......το πιτσιρικι κοκκαλωνει και αυτο......και εκει που περνανε οι πεζοι,το βλεπω να κοιταει δεξια....αριστερα....πανω.....πισω....ξανα πανω δεξια.....και παλι αριστερα......μονο κατω δεν κοιταξε.....και να εχει την εκφραση,''τι εγινε ρε πουστη μου???γιατι σταματησαμε???αφου δεν εχει ουτε φαναρι,ουτε μπατσους''....και αφου εχω πιασει τον τον εαυτο μου να γελαει (και μαζι ο Transalp)....του λεω......''φιλαρακι.....βλεπεις κατω τις λευκες γραμμουλες???αυτη ειναι μια διαβαση πεζων....γιαυτο σταματησαμε''......αφου περασαν οι πεζοι και ξεκινησαμε ξαφνικα το γελιο μου μετατραπηκε σε κατι που δεν μπορω να εκφρασω....λυπη,απογοητευση,προβληματισμος......

ποσο καιρο να εχει το διπλωμα και να ξεχασε κιολας τον ΚΟΚ.....η ακομα χειροτερα να μην τον εμαθε ποτε.......αυτα.....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    γελοίο είναι.
    Κάποιοι άνθρωποι δεν προβληματίζονται δυστηχώς. Κι αν δεν τους πει κάποιος κάτι, δεν θα το σκεφτούν ποτέ από μόνοι τους
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι.
    Ειδικά σ'αυτήν την περίπτωση, το ποτήρι είναι ήδη μισογεμάτο.
    Νεαρός με κράνος, που κινείται με τους ρυθμούς σας, σαν γνώστες.
    Που αντιλαμβάνεται ότι σταματήσατε και σταμάτησε κι αυτός, έστω μερικά μέτρα πιο κάτω.
    Που γύρισε, και την έψαξε την φάση, και δεν σήκωσε μια σούζα να το παίξει και μάγκας που σας τα έριξε.
    Δεν του το έμαθαν ίσως. Συνήθισε ίσως, επηρεαζόμενος από άλλους οδηγούς.
    Του το θυμίσατε ή του το μάθατε, με πολύ ωραίο τρόπο. Το πιο πιθανόν, να μην το ξεχάσει ποτέ, και να διηγείται την ιστορία του πως έμαθε να σταματάει στις διαβάσεις.
    Εύγε
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    δεν σταματάω ποτέ σε διαβάσεις παίζων

όσος κόσμος και να περιμένει

αν δεν τσεκάρω πίσω μου για κανέναν μανιακό που θα έρχεται φέτες

με έχουν χτυπήσει μια φορά και την έχω γλυτώσει άπειρες ....
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    δεν σταματάω ποτέ σε διαβάσεις παίζων

όσος κόσμος και να περιμένει

αν δεν τσεκάρω πίσω μου για κανέναν μανιακό που θα έρχεται φέτες

με έχουν χτυπήσει μια φορά και την έχω γλυτώσει άπειρες ....
    ase kai go..
    eidika palia pou den eixa sensitive kolofanaro...

eftixos pou o ellinas einai odigara kai se apofevgei
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Που αντιλαμβάνεται ότι σταματήσατε και σταμάτησε κι αυτός, έστω μερικά μέτρα πιο κάτω.
    Που γύρισε, και την έψαξε την φάση, και δεν σήκωσε μια σούζα να το παίξει και μάγκας που σας τα έριξε.
    Του το θυμίσατε ή του το μάθατε, με πολύ ωραίο τρόπο. Το πιο πιθανόν, να μην το ξεχάσει ποτέ, και να διηγείται την ιστορία του πως έμαθε να σταματάει στις διαβάσεις.
    Εύγε

+250!!

Παλαιό μέλος
    Μάλλον έγινε αυτό που περιγράφει ο λύκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Εύγε

ΑΥΤΟ!!! Ελπιζω δηλαδη!

Lupo

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Στην Ελλάδα οι διαβάσεις είναι κάτι ενοχλητικές,άσπρες γλυστερές γραμμές που τίς χρησιμοποιούν καμμιά φορά οι πεζοί,όταν δεν έχει αυτοκίνητα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Σοβαρο η αστειο???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Σημερα το μεσημερι εγινε ενα σκηνικο που μπορει να με εκανε να λυθω στα γελια αλλα απο την αλλη με προβληματισε κιολας.......κινιομουνα επι τις 28 Οκτωβριου (Πατησιων).......περναω το Πολυτεχνειο.....περναω το φαναρι της Ακαδημιας,και πλησιαζω προς το φαναρι της Πανεπιστημιου οπου το φαναρι ειναι κοκκινο...κινουμαστε παραλληλα εγω,ενα transalp (οδηγος κοντα στα 45),και ενα cbr 125 (πιτσιρικι 20-21,ευτηχως με κρανος).....γι οποιον δεν γνωριζει,καποια μετρα πριν,εχει 2 διαβασεις πεζων (μισοσβησμενες βεβαια)........βλεποντας το κοκκινο,σχεδον αυτοματα εγω και το transalp (αφου βεβαια εχω τσεκαρει οτι δεν ερχεται πισω μας κανας μαλακας πατημενος).....σταματαμε να περασουν οι πεζοι......το πιτσιρικι κοκκαλωνει και αυτο......και εκει που περνανε οι πεζοι,το βλεπω να κοιταει δεξια....αριστερα....πανω.....πισω....ξανα πανω δεξια.....και παλι αριστερα......μονο κατω δεν κοιταξε.....και να εχει την εκφραση,''τι εγινε ρε πουστη μου???γιατι σταματησαμε???αφου δεν εχει ουτε φαναρι,ουτε μπατσους''....και αφου εχω πιασει τον τον εαυτο μου να γελαει (και μαζι ο Transalp)....του λεω......''φιλαρακι.....βλεπεις κατω τις λευκες γραμμουλες???αυτη ειναι μια διαβαση πεζων....γιαυτο σταματησαμε''......αφου περασαν οι πεζοι και ξεκινησαμε ξαφνικα το γελιο μου μετατραπηκε σε κατι που δεν μπορω να εκφρασω....λυπη,απογοητευση,προβληματισμος......

ποσο καιρο να εχει το διπλωμα και να ξεχασε κιολας τον ΚΟΚ.....η ακομα χειροτερα να μην τον εμαθε ποτε.......αυτα.....

afou sou aresi na stamatas stis diavasis giati den pernis ena scooteraki pou stamatai ke efkola?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Νταξει πιτσιρικας ειναι...
    Κατι αλλοι μαντραχαλαδες που τα ξερουν ολα αυτα και κυκλοφορουν χυμα και καμμια φορα και χωρις κρανος ομως;;;;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Στην Ελλάδα οι διαβάσεις είναι κάτι ενοχλητικές,άσπρες γλυστερές γραμμές που τίς χρησιμοποιούν καμμιά φορά οι πεζοί,όταν δεν έχει αυτοκίνητα.
    ego to dilono ef8eos oti exo patisi gria pou pernage apo to pou8ena giati tis ksinize na pai mexri to fanari na perasi i kapou pou na exi diavasis

ke ama 8a petixo pezo malaka na pernai apo opou dipote me to amaksi ton patao efxaristos xalali tou merika mponous manus ke me tin mixani 8a tou tsakiso ta paidia (oxi pedia ) gia kokala milame

vrisidi ke vromoksilo stous pezous pou pane apo opou dipote ke kindinevoume na skoto8oume me tous malakes ston dromo

tsakiste tous

o dromos aniki sta oximata
    zito o dromos...:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Νταξει πιτσιρικας ειναι...
    Κατι αλλοι μαντραχαλαδες που τα ξερουν ολα αυτα και κυκλοφορουν χυμα και καμμια φορα και χωρις κρανος ομως;;;;
    pou na kserane poso stenaxoriese glikouli pou kikloforoun xoris kranos ke ponai i psixoula sou...

an to kserane omos na ise sigouros oti 8a foragane oloi...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιο τόμαρο
    Αυτό με τις άσπρες γραμμούλες "κάτω" είναι
    ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΖΩΝ

αλλά έχεις και εσυ τα δίκια σου... καλά τα λες...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    μπορει να πω και μαλακια αλλα αν το παλικαρι εγραφε η διαβαζε κανενα φορουμ εστω , εκτος απ τα ανεκδοτα και αλλες μαλακιες θεματα ισως να μαθαινε απο δω μεσα να σταματαει στις διαβασεις πεζων αν δεν του το μαθανε οταν επερνε το διπλομα και εβγαινε στους δρομους,

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ναρκωτικα και οδηγηση...αστειο-σοβαρο βιντεο
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 22:03
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!
    από deusXT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 15:58
  3. Δεν είναι αστείο
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ