Σημερα το μεσημερι εγινε ενα σκηνικο που μπορει να με εκανε να λυθω στα γελια αλλα απο την αλλη με προβληματισε κιολας.......κινιομουνα επι τις 28 Οκτωβριου (Πατησιων).......περναω το Πολυτεχνειο.....περναω το φαναρι της Ακαδημιας,και πλησιαζω προς το φαναρι της Πανεπιστημιου οπου το φαναρι ειναι κοκκινο...κινουμαστε παραλληλα εγω,ενα transalp (οδηγος κοντα στα 45),και ενα cbr 125 (πιτσιρικι 20-21,ευτηχως με κρανος).....γι οποιον δεν γνωριζει,καποια μετρα πριν,εχει 2 διαβασεις πεζων (μισοσβησμενες βεβαια)........βλεποντας το κοκκινο,σχεδον αυτοματα εγω και το transalp (αφου βεβαια εχω τσεκαρει οτι δεν ερχεται πισω μας κανας μαλακας πατημενος).....σταματαμε να περασουν οι πεζοι......το πιτσιρικι κοκκαλωνει και αυτο......και εκει που περνανε οι πεζοι,το βλεπω να κοιταει δεξια....αριστερα....πανω.....πισω....ξανα πανω δεξια.....και παλι αριστερα......μονο κατω δεν κοιταξε.....και να εχει την εκφραση,''τι εγινε ρε πουστη μου???γιατι σταματησαμε???αφου δεν εχει ουτε φαναρι,ουτε μπατσους''....και αφου εχω πιασει τον τον εαυτο μου να γελαει (και μαζι ο Transalp)....του λεω......''φιλαρακι.....βλεπεις κατω τις λευκες γραμμουλες???αυτη ειναι μια διαβαση πεζων....γιαυτο σταματησαμε''......αφου περασαν οι πεζοι και ξεκινησαμε ξαφνικα το γελιο μου μετατραπηκε σε κατι που δεν μπορω να εκφρασω....λυπη,απογοητευση,προβληματισμος......
ποσο καιρο να εχει το διπλωμα και να ξεχασε κιολας τον ΚΟΚ.....η ακομα χειροτερα να μην τον εμαθε ποτε.......αυτα.....![]()