μόνο εδώ μπορούσε να μπεί!!
http://www.youtube.com/watch?v=Pw8sNoodIDk
μόνο εδώ μπορούσε να μπεί!!
http://www.youtube.com/watch?v=Pw8sNoodIDk
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μλκ ειναι εντελως αθλιοι!!!!
εχω λιωσει απο τα γελια!!!![]()
ο ενας χειροτερος απο τον αλλον, αλλα ο τραγουδιστης ειναι ολα τα λεφτα!!!
![]()
![]()
το ακουω και το ξανακουω...και λιωνω!!!
κορυφαιο!!!
1000 φορες να το τραγουδαγε ενα απο τα αστερια του je t'aime
![]()
![]()
![]()
![]()
πω σε ποιο φεστιβάλ τραγουδάνε ...να κλείσω τώρα τώρα άωρα εισιτήριο....
δεν πάμε καλά......![]()
![]()
το πουλάω λέμε ....
προστεθηκε ηδη στα favorites του youtube
μηπως ομως ο τιτλος του επρεπε να ειναι The Final Countdown... DEAD! ??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
wasting space via Architecture
Θεέ μου τώρα τ'ακούω και με δυσκολία γράφω !:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Μ'αυτά τα πλήκτρα μοιάζει να παίζει το "Ένα πρωινό η Παναγιά μου" με την Άναμπελ και το Βόγλη :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαχχχχχχχχχχχχΑχαχαχΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ :rotflmao:![]()
![]()
αυτο ακριβως φιλε ηθελα να πω και εγω!!! ακυρος τελειως ο ηχος που επελεξε ο πληκτρας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μ'αυτά τα πλήκτρα μοιάζει να παίζει το "Ένα πρωινό η Παναγιά μου" με την Άναμπελ και το Βόγλη :rotflmao: :rotflmao:![]()
το θεϊκο ειναι που ο τραγουδιστης κανει και το echo που υπαρχει στα vocals στην original εκτελεση![]()
![]()
were heading for Venus ...Venus... ολα τα λεφτα μιλαμε![]()
![]()
![]()
Ξαναβάλτο να το δεις απ'την αρχή και παρατήρησε τον πληκτρά που φεύγει τελείως και τον τραγουδιστή που γυρίζει και τον κοιτάζει !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτο ακριβως φιλε ηθελα να πω και εγω!!! ακυρος τελειως ο ηχος που επελεξε ο πληκτρας!!
το θεϊκο ειναι που ο τραγουδιστης κανει και το echo που υπαρχει στα vocals στην original εκτελεση![]()
![]()
were heading for Venus ...Venus... ολα τα λεφτα μιλαμε![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
![]()
Άκου και την κορώνα που πετάει το συνθεσάιζερ στο 1:07 !! :rotflmao:
Σβήνω χάνομαι !:rotflmao:![]()
μετα θα τσακωθηκανε κιολας....ο τραγουδιστης θα κατηγορουσε τον πληκρα οτι τους καταστρεφει τον ηχο!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ξαναβάλτο να το δεις απ'την αρχή και παρατήρησε τον πληκτρά που φεύγει τελείως και τον τραγουδιστή που γυρίζει και τον κοιτάζει !
:rotflmao:![]()
![]()
Άκου και την κορώνα που πετάει το συνθεσάιζερ στο 1:07 !! :rotflmao:
Σβήνω χάνομαι !:rotflmao:![]()
![]()
![]()
ειναι και εντελως σουρεαλ το σκηνικο...αδεια εντελως η αρενα απο κοσμο....καλα ενας κολλητος, τιποτα γκομενακια δεν πηγαν να τους ακουσουνε; τοσο χαλια;;!!
![]()
Άντερο δεν μου'χει μείνει ! Όσο μιλάμε γι'αυτούς ξεκινάει καινούργιο σετ εκγύμνασης κοιλιακών :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μετα θα τσακωθηκανε κιολας....ο τραγουδιστης θα κατηγορουσε τον πληκρα οτι τους καταστρεφει τον ηχο!![]()
![]()
![]()
Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, ολόκληρο youtube πήγε για την αποκλειστικότηταΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειναι και εντελως σουρεαλ το σκηνικο...αδεια εντελως η αρενα απο κοσμο....καλα ενας κολλητος, τιποτα γκομενακια δεν πηγαν να τους ακουσουνε; τοσο χαλια;;!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ινδονησιακο metal!!![]()
![]()
ο τυπος ειναι εντελως ασχετος![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hjOyf2mg-hU
Αμάν ρε παιδιά λίγη δουλειά θέλουν ακόμα τα παλικάρια για να αγγίξουν την τελειότητακαι εσείς άμεσος να τους φάτε
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
που πετάει το συνθεσάιζερ στο 1:07 !! :rotflmao:
poio synthesizer re? axxaxaxaxaxaxaxa
afto einai armonika..
kala sto solo ta spasane![]()
![]()
![]()
ntaksi pantos pera apo tin plaka o tragoudistis ama figei tha einai kala
KAI NA KOURDISTOUNE LIGO METAKSI TOUS
![]()
![]()
![]()
p.s. vazei poli oraia tampoura sto 2:20
p.s. 2 an paizan aftoi to final countdown apokliete na vaze tis voles o kampouris![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy