Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: αγορα gsxr 750

αγορα gsxr 750

λεω να παρω το 750 καινουριο τι πρεπει να προσεξω πχ να μην ειναι κλειστο εχουν προβλημα στο πλαισιο κτλ. μου ειπαν για 11500ευρο το κ8

Banned Το avatar του/της crewdriver
    τα gsx r κ6-κ7 κοβουν το πλαισιο σχετικα ευκολα μετα απο πτωση η μικρο-τρακαρισμα(που τελοσπαντων δε θα επρεπε να κοπει ευκολα).για τους στροφαλους κατι λεγεται(σχετικα με την αξιοπιστια κλπ).κατα τ'αλλα καλες μηχανες ειναι,ομορφες και γρηγορες!συνεση θελουν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    an kovei plaisio kai exei provlima me ton strofalo....poso kali mixani einai?opos les esi panta....
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

το πλαισιο το κοβει ΜΟΝΟ στις περιπτωσεις που ανεφερα.το θεμα με τον στροφαλο δεν ειναι γενικο,απ'οσο ξερω μερικες μηχανες κ(750 και 1000)απο το κ3 και μετα το εχουν παρουσιασει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
    τα gsx r κ6-κ7 κοβουν το πλαισιο σχετικα ευκολα μετα απο πτωση η μικρο-τρακαρισμα(που τελοσπαντων δε θα επρεπε να κοπει ευκολα).για τους στροφαλους κατι λεγεται(σχετικα με την αξιοπιστια κλπ).κατα τ'αλλα καλες μηχανες ειναι,ομορφες και γρηγορες!συνεση θελουν!
    Μάλιστα για πες μας τώρα πως τα ξέρεις όλα αυτά...?Είχες gixxer που σου έβγαλε μηχανικό πρόβλημα?Εγω είχα δυο και μέχρι τώρα δεν είχα Κ Α Ν Ε Ν Α πρόβλημα ούτε έχω ακούσει στην πιάτσα για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα για οποιοδήποτε gixxer από το 2000 και μετά.
    Τώρα για τα κομμένα πλαίσια τι να πω υπάρχουν,θρεντς όπου το θέμα έχει αναλυθεί διεξοδικά (με μπόλικο spam βεβαίως βεβαίως).
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

το πλαισιο το κοβει ΜΟΝΟ στις περιπτωσεις που ανεφερα.

Και αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν την ενδεικτική χρήση για ss μοτοσυκλέτα,έτσι δεν είναι?
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,

προσωπικα οχι,αλλα φιλος μου ειχε 750(2003) και ειχε τετοιο θεμα με το στροφαλο,ο μαστορας του ειπε πως το εχουν βγαλει κι αλλα μηχανακια.τωρα για το πλαισιο εχω δει τρακαρισματα η απλες πτωσεις που κοπηκε...κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μηχανη!δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε!

Οχι ρε φίλε τι να μαλώνουμε....Το ψωμί μου τρως??
    Κουβέντα να γίνεται....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    RE PATE KALA LEME??EIXA KTM ...XALANE MOY LEGATE...ANTE TA POYLHSA TA KTM KAI PHRA SUZUKI 750 GIXER LEME KAI ..

:hypnotize

KAI MOY LETE OTI KAI AYTA XALANE??

RE THELETE NA SA MAMISO TIPOTA LEME PROI PROI?? :rotflmao:

ΟΟΟΟΟΟ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥ....................

Τι είναι αυτά που του λες του παιδιού???

το δέσαμε σκοινί-κορδόνι με τα πλαίσια και τους στροφάλους.....

τα σουζούκι, ντουκατι δε γινοντε!!!!!!!!!!
    παρτο χαμπάρι....

ΗΤΑΝ - ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..........

αααππαπαπαπαπαπα...............

περα απο αυτα τα προβληματα που κοβουν πλεσιο βαρανε μπιελες στροφαλους τα gixxer εχουνε προβλημα και στον πισω τροχο βαζεις καινουριο λαστιχο και το τρωει για τι πλακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    RE PATE KALA LEME??EIXA KTM ...XALANE MOY LEGATE...ANTE TA POYLHSA TA KTM KAI PHRA SUZUKI 750 GIXER LEME KAI ..

φιλαρακι δε σε φταιμε εμεις να επαιρνες honda που ειναι μπροστα στι τεχνολογια

FFWD Το avatar του/της DimST
    προσωπικα οχι,αλλα φιλος μου ειχε 750(2003) και ειχε τετοιο θεμα με το στροφαλο,ο μαστορας του ειπε πως το εχουν βγαλει κι αλλα μηχανακια.τωρα για το πλαισιο εχω δει τρακαρισματα η απλες πτωσεις που κοπηκε...κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μηχανη!δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε!
    Δε ξέρω τι μηχανάκια έχει δεί ο μάστορας σου και βγαίνεις με τέτοια σιγουριά και συμβουλεύεις.

Αλλά κατι τέτοιο απλά ΔΕΝ υπάρχει... τα μηχανάκια είναι ΠΑΝαξιόπιστα και μόνο περιπτώσεις τυπάδων που τα ξεχνάνε στον κόφτη για κανα τέταρτο για 1 κερδισμένο χιλιόμετρο τελική έχουν σκορπίσει μηχανάκια (μπιέλα), που και πάλι μιλάμε για μετά τις 50.000χλμ τέτοιας χρήσης.

Το θέμα πλαισίου είναι και αυτό υπο συζήτηση... σίγουρα δε σπάνε με απλές πτώσεις, κατα βάση σπάνε μετά απο τρακαρίσματα και μάλλον σπάνια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Δε ξέρω τι μηχανάκια έχει δεί ο μάστορας σου και βγαίνεις με τέτοια σιγουριά και συμβουλεύεις.

Αλλά κατι τέτοιο απλά ΔΕΝ υπάρχει... τα μηχανάκια είναι ΠΑΝαξιόπιστα και μόνο περιπτώσεις τυπάδων που τα ξεχνάνε στον κόφτη για κανα τέταρτο για 1 κερδισμένο χιλιόμετρο τελική έχουν σκορπίσει μηχανάκια (μπιέλα), που και πάλι μιλάμε για μετά τις 50.000χλμ τέτοιας χρήσης.

Το θέμα πλαισίου είναι και αυτό υπο συζήτηση... σίγουρα δε σπάνε με απλές πτώσεις, κατα βάση σπάνε μετά απο τρακαρίσματα και μάλλον σπάνια.

+1.234.567.890

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. αγορα Gsxr 1000 k8 η' 750 k8
    από funkyman στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 13:59
  2. αγορα gsxr 750
    από kounops23 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 18