ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ ΣΕ V-STROM 650;
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ ΣΕ V-STROM 650;
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!!!
boustrom
ΕΔΩ
Καλώς ήρθες.![]()
THANKS A LOT MAN
boustrom
ALL OF YOU ARE WELLCOME ...!!!![]()
(στα V-Strom βεβαίως - βεβαίως...)_
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα κιτ xenon H4 τελικα ποιο κανει για την v-strom? Το κιτ που κινειται η λαμπα ηλεκτρομαγνητικα μεσα-εξω για εναλλαγη της μεγαλης σκαλας ή το κιτ bi-xenon ποu εχει 2 λαμπες ξεχωριστες σε καθε φαναρι?το κιτ bi-xenon δεν θα επρεπε να περιλαμβανει 4 ballast ενα για καθε λυχνια??γιατι βρισκω αλλα με 2 ballast bi-xenon και αλλα με 4 ballast bi-xenon??Επισης καπου διαβασα οτι με το bi-xenon η δευτερη λαμπα δηλαδη της μεγαλης σκαλας επειδη βρισκετε ποιο πανω σε θεση απο την κανονικη χανεις λιγο..ισχυει κατι τετοιο.Μηπως τελικα ειναι καλυτερα η xenon που κινειται ηλεκτρομαγνητικα μεσα-εξω?αλλα σε αυτην την περιπτωση τι γινεται με το σινιαλο???Παρακαλω οποιος εχει τοπο8ετησει καποιο απο τα δυο ή μπορει να μου πει τελικα ποιο ειναι το ποιο σωστο .....ευχαριστω.
καταρχας η μηχανη φοραει Η4 λαμπες και στα 2 φαναρια. Μπορεις να βαλεις xenon με ηλεκτρομαγνητη για να εχεις και μεσαια αλλα κι μεγαλη σκαλα που ειναι και η καλυτερη επιλογη και το σινιαλο δεν λειτουργει ή βαζεις xenon με μια δευτερη λαμπα από διπλα που είναι αλογονου οποτε εχεις μεγαλη σκαλα αλογονου παλι μονο που επειδη η λαμπα δεν ειναι στον ιδιο αξονα το αποτελεσμα της μεγαλης ειναι πολυ χειροτερο απο τα Η4 αλογονου που εχεις τωρα. Βεβαια το σινιαλο λειτουργει χωρις προβλημα.
και αυτή που κινείται ηλεκτρομαγνητικά μέσα έξω bi-xenon είναι...γενικά όποιος από τους τρόπους σου δίνει και μικρή και μεγάλη σκάλα λέγεται bi-xenon..εγώ περιμένω απο εβδομάδα ένα σετάκι από αμερική με sliding sta 80euro με μεταφορικά.είδωμεν
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Aκουστε τι εγινε....πηγα το πρωι στην εταιρια xenoncity να ρωτησω καποια πραγματα και να παρω και τιμες.Μπηκα λοιπον μεσα ηταν μια δεσποινιδα και αρχισα τις ερωτησεις..τα γνωστα ποσο εγγυηση εχουν,αν ειναι αξιοπιστα,κ.λ.π Εκει που μιλαγαμε και με ειχε πεισει για το κιτακι bi-xenon με την λαμπα που κινειται ηλεκτρομαγνητικα και με τα slim ballast ΤΣΟΥΠ!! ΕΝΑΣ V-STROMAS σκαει μυτη μεσα στο μαγαζι φουντομενος ,αναψοκοκκινισμενος.ΟΠΑ λεω εδω ειμαστε!Ο τυπος τα ειχε παρει πριν μια βδομαδα αλλα πρωτη μερα σημερα τα εβαλε.Δεν δουλευε τιποτα............δεν αναβαν τα φωτα καθολου.το παλεψανε κανα μισαωρο ενω εγω κοιταγα και αρχιζα να αλλαζω γνωμη.Τελικα μαλλον κατεληξαν οτι φταιει η καλωδιωση και ο πελατης παραπονιοταν οτι ο ηλεκτρολογος του θελει αλλα 50 ευρο να του τα ξαναξηλωση και να τα βαλει.ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.....
(παραλιγο να πεσει πανω στην δικια μου).Αρκετα επεισοδειακο πρωινο θα ελεγα.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΙΚΑ XENON.
(α και κατι αλλο δεν ειχε τον αλλο τυπο bi-xenon με την διπλη την λαμπα xenon)
πωπω φαντάζομαι τσατίλα το παλικάρι....κοίτα ο τύπος με τη φυσαλίδα την δεύτερη έχει αρχίσει να εγκαταλείπεται...και τα κινέζικα πλέον είναι με κινούμενη ηλεκτρομαγνητικά λυχνία..δεν νομίζω ότι επειδή έτυχε να την πάθει ένας πρέπει να παρατήσεις το δικό σου εγχείρημα, χιλιάδες βάλή ανε και πήγαν όλα καλά, απλά είναι καλύτερο να στα τοποθετήσει αυτός που τα πουλάει αν είναι να ανησυχείς...εγώ είπα θα τα βάλω μονος και για αυτό έχω άγχος...αν όλα όμως πάνε καλά που στο χέρι μου είναι (υπομονή θέλει) θα έχω και 50ευράκια σωσμένα!![]()
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
εννοειται οτι θα τα βαλω μονος μου.Απλα ελα στην θεση μου λιγο.Πηγα ψημενος να τα παρω και ειδα μπροστα μου να μην δουλευουν,ξενερωσα λιγο...θα το ψαξω λιγο ακομα.εσυ απο που τα πηρες ? εχεις κανενα link?
εχω ξενον εδω και ενα χρονο κανενα προβλημα τα εβαλα μονοσ μου ειναι 6000κ τα πιο φωτεινα οταν ανεβαινουν τα κελβιν κερδιζεισ σε χρωμα χανεισ σε φωσ
1) Η κλασσικη πατατα με τα ΒΙ ΧΕΝΟΝ ειναι το καλωδιο που πρεπει να συνδεσεις στην μπαταρια. Αν δεν το συνδεσεις αυτο δεν αναβει καθολου το συστημα. Ευκολο μεν, αλλα θελει τον τροπο του.
2) Εχω εδω και καμποσους μηνες ΒΙΧΕΝΟΝ πανω. Οκ, φωτισμος καμια σχεση, και εχω παρατηρησει τεραστια διαφορα (κυριως κατα τη διαρκεια της ημερας) στο κατα ποσο γινομαι αντιληπτος απο τους οδηγους ΙΧ. Τη νυχτα ομως λογω Η4 (δλδ ενιαιο κατοπτρο για μεγαλη/μικρη) λογω εντασης ξεφευγει φως απο τη μικρη στο κατοπτρο της μεγαλης με συνεπεια να θαμπωνει τους μπροστινους σου λογω αντανακλασης.... Δυστυχως οσο καλα και να τα ρυθμισεις τα φωτα η αντανακλαση αυτη παραμενει.
3) Η καλυτερη λυση (κατα την ταπεινη μου αποψη)
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΜΠΑ Η4 HID ΑΠΛΗ, ΟΧΙ ΒΙΧΕΝΟΝ. Βαλε αυτη στο δεξι φαναρι. Στο αριστερο βαλε μια με λευκο φως αλογονου για ομοιομορφια αν θες. Ετσι θα εχεις τον εντονο φωτισμο του ΧΕΝΟΝ χωρις να τυφλωνεις κανενα, και μεγαλη/σινιαλο στο αριστερο φαναρι. (Οι απλες Η4 χωρις ΒΙΧΕΝΟΝ εχουν λιιιιιγο καλυτερο οδηγο δεσμης και μειωνουν την αντανακλαση προς το κατοπτρο της μεγαλης)
![]()
(αυτο το εχω προσεξει μονο στα Η4... Τα Η7 στο αμαξι δεν εχουν τυφλωσει ποτε μα ποτε κανενα, ακριβως επειδη ειναι σωστα ρυθμισμενα ΚΑΙ δεν δημιουργει αντανακλαση το κατοπτρο)