Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Ti Ladia Se K6 1000

Νέο μέλος

Ti Ladia Se K6 1000

AFOY EYXHTHO SE OLOYS KALES GIORTES YGEIA KAI ASFALEIS VOLTES ME TIS MOTO MAS.THA HTHELA NA ROTHSO TI LADIA NA XRISIMOPOIISO SE SUZUKI GSXR 1000 K6 TO MHXANAKI EXEI KANEI 5000 XLM .STO PROTO SERVIS EBALA AYTA POY PTOTINEI H SUZUKI DEN EIMAI EYXARISTIMENOS APO PLEYRAS SASMAN (SKLHRO KAI THORYBO ) KAI GENIKA KAI TO MOTER AKOYGETE TRAXYS O HXOS TOY.TO MHXANAKI TO XRHSIMOPOIO MESA STHN ATHINA KAI GIA MIKRA TAXIDIA (XALKIDA) .EYXARISTO

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μια μαρκα λαδιου που θεωρω αρκετα καλη ειναι η motul.
    Τα εχω δοκιμασει σε διαφορες μηχανες που ειχα και εχω --ειτε ημι, ειτε φουλ-- και ειναι ενταξει..
    Κανε μια δοκιμη και μας λες τις εντυπωσεις σου..
    Μονο τηρησε οτι αναφερει ο κατασκευαστης ως προς τον τυπο του λαδιου κ τα διαστηματα αλλαγων.

File ego pantos vazo afta pou protinei i mama suzuki.Oute thorivo mou kanei oute akougetai traxis o kinitiras...:smilea:

A!Ksexasa...Kales giortes k se sena file mou me ugeia k eutixeia kai panta asfali xiliometra me to mixanaki!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1

Re: Ti Ladia Se K6 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkforce
    GENIKA KAI TO MOTER AKOYGETE TRAXYS O HXOS TOY.
    Ετσι ακουγονται ολα τα Suzuki δεν ειναι απο τα λαδια φιλε μου.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

εχω ακουσει απο διαφορους (και απο επισημο service) οτι η suzuki προτεινει ημι-συνθετικα.ισχυει κατι τετοιο?εγω παντως τωρα εχω τα motorex 10-40 ημι-συνθετικα.στην προηγουμενη αλλαγη ειχα βαλει elf αλλα ηταν τελειως απογοητευτικα(υπερβολικα σκληρο και θορυβωδες σασμαν)

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μια μαρκα λαδιου που θεωρω αρκετα καλη ειναι η motul.
    Τα εχω δοκιμασει σε διαφορες μηχανες που ειχα και εχω --ειτε ημι, ειτε φουλ-- και ειναι ενταξει..
    Κανε μια δοκιμη και μας λες τις εντυπωσεις σου..
    Μονο τηρησε οτι αναφερει ο κατασκευαστης ως προς τον τυπο του λαδιου κ τα διαστηματα αλλαγων.
    Τα Motul ειναι τα "επισημα" λαδια της Suzuki Hellas. Γενικα βαζουν τα 5100 10W40 εκτος και εαν ο πελατης ζητησει 300V.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Ti Ladia Se K6 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkforce
    AFOY EYXHTHO SE OLOYS KALES GIORTES YGEIA KAI ASFALEIS VOLTES ME TIS MOTO MAS.THA HTHELA NA ROTHSO TI LADIA NA XRISIMOPOIISO SE SUZUKI GSXR 1000 K6 TO MHXANAKI EXEI KANEI 5000 XLM .STO PROTO SERVIS EBALA AYTA POY PTOTINEI H SUZUKI DEN EIMAI EYXARISTIMENOS APO PLEYRAS SASMAN (SKLHRO KAI THORYBO ) KAI GENIKA KAI TO MOTER AKOYGETE TRAXYS O HXOS TOY.TO MHXANAKI TO XRHSIMOPOIO MESA STHN ATHINA KAI GIA MIKRA TAXIDIA (XALKIDA) .EYXARISTO

Φιλε μου καλες γιορτες με υγεια κ σε εσενα!!!
    Κριμα ομως ενα τετοιο εργαλειο να το δουλευεις μεσα στην Αθηνα!

Γνωμη μου!!!
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

FFWD Το avatar του/της DimST
    Εφόσον το χρησιμοποιείς κυρίως μέσα στην Αθήνα βάλε ημισυνθετικά, αν δε σ'αρέσουν τα motul (5100) δοκίμασε κάποιο άλλο επώνυμο. Εγώ βάζω torqo και ειμαι ευχαριστημένος. Αλλαγές κάθε 3-3500χλμ.

Καλές γιορτές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Στο Κ6 600 βάζω Motul 5100 15-50(ότι προτείνει ο κατασκευαστής σε ιξώδες).Το Αγγλικό βιβλιαράκι του γράφει 10-40(η 1η και 2η αλλαγή) αλλά όταν μου ήρθε το Ελληνικό γράφει 15-50(οι υπόλοιπες αλλαγές).Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κιβώτιο το οποίο είναι θετικότατο στις αλλαγές(προσέχω βέβαια).Πιστεύω ένα καλό επώνυμο λαδάκι δεν θα σε απογοητεύσει.

Το θέμα ημί- ή full συνθετικό έχει εξαντληθεί σε άλλο topic.

motul 300V 15-50 (επιλέξτε μεγάλο ιξώδες γενικά για το καλοκαίρι) πιστεύω ότι καλύτερο...

Υπ'όψιν...
    εγώ πάω μόνο γρήγορες βόλτες και καθόλου πόλη....

για μέση χρήση το 5100 είναι καλύτερο..

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Καλησπερα φιλε μου χρονια πολλα και καλες γιορτες...

Βαλε MOTOREX και θα δεις διαφορα οχι στον θορυβο του μοτερ αλλα στο κουμπομα τον ταχυτητων σιγουρα...

Παρόμοια θέματα

1. twra pia alex-gsxr (k6-1000)
    από alex-varadero στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 09:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ