Δεν ήθελα να σας χαλάσω τη διάθεση φίλοι μοτοσυκλετιστες.Αλλά σήμερα την πάτησα κι εγώ.
Ωρα 7:30 περίπου στην Πειραιώς στο φανάρι της Χαμοστέρνας.Ενα κόκκινο Seat δεν με βλέπει στο αριστερό ρευμα που κινιόμουν και κάνει απότομο ελιγμό να αποφύγει τον βλάκα ταρίφα που κοκκάλωσε μπροστά του.
Με βρήκε στο δεξί πόδι και βρέθηκα να φέρνω τούμπες στην Πειραιώς για μερικά μέτρα.Κράνος άψογο.Μπουφάν άψογο.Παντελόνι τζίν όχι άψογο.Το χτύπημα στο πόδι όμως πόνεσε τρομερά.
Ο άνθρωπος τρελλάθηκε σταμάτησε αμέσως πήγα να κινηθώ αλλά το πόδι δεν με κρατούσε.Μου έβαλε τη μηχανή στην άκρη δεν μπορούσα να περιμένω το ασθενοφόρο γιατί ο πόνος ήταν τρομερός και ειχα αρχίσει να κρυώνω.Σταμάτησαν και δυό παλληκάρια με βαραντερο και ΧΤ και βοήθησαν να με βάλουν στο αυτοκίνητο.Ηρθαν μαζί στο Κρατικό της Νίκαιας.
Ο ανθρωπος που με χτύπησε ειχε τρελλαθεί.Συνεχώς με ρωτούσε αν ειμαι καλύτερα.Εκατσε στο νοσοκομείο μαζί με τα δύο παληκάρια.Ηρθε και το ΤΟΤΑ για τα νόμιμα.Κληρονώμησα ένα κάταγμα στη κνήμη και λίγο πόνο παραπάνω.Και τώρα έχω ένα μεγαλοπρεπέστατο γύψο που είναι έτοιμος για υπογραφές.
Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά στο σπίτι με πατερίτσες γαμώ τη τύχη μου γαμώ![]()
Το μηχανάκι δεν το έχω δει ακόμα το πήρε η οδική.
Κύριε Κώστα συμβαίνουν αυτά...μακάρι όλοι στα τρακαρίσματα να συμπεριφέρονταν όπως εσείς.
Δημήτρη και Αγη ότι και να πώ είναι λίγο.ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ.
Φίλοι να είστε ολοι καλά καλες γιορτές και στο μαγαζί που θα πάτε πιείτε μια μπύρα και για μένα![]()
Το κέρατό μου μέσα...![]()