Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Ερωτηξης προς Gixxers!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Talking Ερωτηξης προς Gixxers!

Kαι οχι μονο,οποιος ξερει μΕ απανταει.

Θελω να μαθω αν στο Κ4 600 που εχω μπορουν να μπουν δισκοι απο Κ5-6 1000 και πως μπορει να γινει αυτο.Δηλαδης αν κανουν οι δισκοι και βιδωνουν κανονικα στον μπροστα τροχο και αν χρειαζεται καποιος ανταπτορας για την μεγαλυτερη διαμετρο των καινουργιων δισκων στις δαγκανες (ακτινικες ειναι και μενα).Οι δικοι μου απ'οσο ξερω ειναι 300χιλ και του 750 310χιλ,του Κ5-6 χιλια ειναι 320χιλ??

Αυτιααα...
    Keep spamming!!!:a13:

Re: Ερωτηξης προς Gixxers!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Kαι οχι μονο,οποιος ξερει μΕ απανταει.

Θελω να μαθω αν στο Κ4 600 που εχω μπορουν να μπουν δισκοι απο Κ5-6 1000 και πως μπορει να γινει αυτο.Δηλαδης αν κανουν οι δισκοι και βιδωνουν κανονικα στον μπροστα τροχο και αν χρειαζεται καποιος ανταπτορας για την μεγαλυτερη διαμετρο των καινουργιων δισκων στις δαγκανες (ακτινικες ειναι και μενα).Οι δικοι μου απ'οσο ξερω ειναι 300χιλ και του 750 310χιλ,του Κ5-6 χιλια ειναι 320χιλ??

Αυτιααα...

για ποιο λογο να το κανεις??

Re: Re: Ερωτηξης προς Gixxers!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    για ποιο λογο να το κανεις??
    Επειδη εχω ενα θεματακι με τα φρενα και στραβωμενους δισκους απ'οτι φαινεται,εχω δισκους απο χιλια και θελω να τους βαλω πανω και για καλυτερο φρενο αλλα και γιατι τους εχω ηδη.

FFWD Το avatar του/της DimST
    Όχι, δε ταιριάζουν γιατί έχουν διαφορετικό κέντρο, όπως διαφορετικό κέντρο έχει και το κ7 σε σχέση με το κ5/6 1000.
    Μπορείς όμως να βάλεις απο 600/750 y-k3 ή 1000 k1-4, υπόψην οτι τα μοντέλα με συμβατική στήριξη είχαν 320mm δισκόπλακες.

Επίσης εφόσον θα παίξεις με μεγαλύτερης διάστασης δισκόπλακα αναγκαστικά πρέπει να πάρεις αντάπτορες και νέες μακρύτερες βίδες. Κιτ υπάρχουν είτε στο εμπόριο, είτε μπορείς να φτιάξεις σε μηχανουργείο (1cm περίπου για 320mm δισκόπλακες).
    Τέλος, δές στην υπογραφή μου τις δισκόπλακες που πουλάω εγώ... --320mm

EDIT:
    y-k3 750, k1-3 600 & 1000 => 320mm
    k3-4 1000, k4-5 600/750 => 300mm αλλά ίδια κέντρα με τις 320mm δισκόπλακες των προγόνων
    k5-8 1000, k6-9 600/750 => 310mm αλλά διαφορετική σχεδίαση κέντρου στις δύο ξεχωριστές γενιές.

Tωρα με πεθανες Dim.

Ρε γμτ και γω νομιζα οτι μου κανουν οι δισκοι αυτοι.
    Θα δω ,πας και το λυσω και κανω καμμια προσπαθεια επι τοπου να δω τα κεντρα,γι'αυτο που λες.Το πολυ πολυ να παρω και τις ζαντες απο το 1000 (πλακα κανω )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Έχω να σου δώσω αν θες από 750 2000(y) ζευγάρι δισκόπλακες είναι ίσιες, δεν έχουν κάνει πατούρα αλλά έχουν χαλαρώσει τα περτσίνια ...αυτό δε ξέρω αν επισκευάζεται... Τις έχω και κάθονται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Έχω να σου δώσω αν θες από 750 2000(y) ζευγάρι δισκόπλακες είναι ίσιες, δεν έχουν κάνει πατούρα αλλά έχουν χαλαρώσει τα περτσίνια ...αυτό δε ξέρω αν επισκευάζεται... Τις έχω και κάθονται...
    Ευχαριστω bro αλλα δεν νομιζω οτι επισκευαζονται.

Τι εγινε ρε παιδια κανας αλλος θα μας πει τελικα αν κανουν η οχι??
    Να εχουμε και καμμια αντιπαραθεση μπας και εχω καμμια ελπιδα οτι κανουν βρε αδερφε!

Γμτ τα disc lock μου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Εχεις 2 επιλογες. 1ον Πετας το μπαζο και παιρνεις μηχανη. 2ον Αφου πας σαν κοτα, ανοιγεις τα φτερα σου και φρεναρει!!!!!! :a12: :a36: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ψάξε δισκόπλακες καινούριες και μην κάνεις modifes με τα φρένα σου.Εννοείται βέβαια ότι μαζί με τις πλάκες αλλάζεις και τα τακάκια.

Re: Re: Re: Ερωτηξης προς Gixxers!

Επειδη εχω ενα θεματακι με τα φρενα και στραβωμενους δισκους απ'οτι φαινεται,εχω δισκους απο χιλια και θελω να τους βαλω πανω και για καλυτερο φρενο αλλα και γιατι τους εχω ηδη.

στραβωμένοι είπες εε........................??

χχχμμμμ...............

είχα και εγώ το ίδιο μηχανάκι και είχε ένα απειροελάχιστο τρέμουλο όταν φρενάριζα πολύ δυνατά με πολλλλάααα χλμ...

μήπως λες το ίδιο??

αν ναι, μάλλον δεν είναι οι δίσκοι...

.........................

επίσης με το ντισκλοκ εγώ είχα σπάσει το φτερό από το Κ4...(ο μαλάκας έκανα όπισθεν και το είχα ξεχάσει)

τώρα δε νομίζω να έπαθε ζημιά ο δίσκος σου από το ντισκλοκ....έλεος...πόσα χλμ να μάζεψε?

μάλλον είναι ιδέα σου πιστεύω...

υπομονή..........

Υ.Γ. πως έβγαλες το συμπέρασμα? σου τρεμοπαίζει η μανέτα??

Re: Re: Re: Re: Ερωτηξης προς Gixxers!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    στραβωμένοι είπες εε........................??

χχχμμμμ...............

είχα και εγώ το ίδιο μηχανάκι και είχε ένα απειροελάχιστο τρέμουλο όταν φρενάριζα πολύ δυνατά με πολλλλάααα χλμ...

μήπως λες το ίδιο??

αν ναι, μάλλον δεν είναι οι δίσκοι...

.........................

επίσης με το ντισκλοκ εγώ είχα σπάσει το φτερό από το Κ4...(ο μαλάκας έκανα όπισθεν και το είχα ξεχάσει)

τώρα δε νομίζω να έπαθε ζημιά ο δίσκος σου από το ντισκλοκ....έλεος...πόσα χλμ να μάζεψε?

μάλλον είναι ιδέα σου πιστεύω...

υπομονή..........

Υ.Γ. πως έβγαλες το συμπέρασμα? σου τρεμοπαίζει η μανέτα??
    Και γω απλα με το disc lock εκανα λιγο πισω την μηχανη και μολις που ακουμπησε στο φτερο και εκανε ενα μικρο τακ και ραγισματακι στο χρωμα του φτερου.Αλλα ρε γμτ και γω αυτο λεω ειναι δυνατον?

Εχω το εξης προβλημα,φρεναροντας δυνατα απο πολλα χιλιομετρα κανενα προβλημα και χωρις ιχνος τρεμουλου..Μολις φτασει στα 100-90χιλ εκει εχει κουνημα στην μανετα και συντονισμο στο φαιρινγκ το μπροστινο,τρεμει μεχρι και η ζελατινα! (στην πιστα το φαινομενο ειναι πολυ πιο εντονο που ειναι τα φρενα συνεχεια ζεστα)

Απο κει και κατω (100-90χιλ) κανενα προβλημα παλι.:hypnotize Εχω τρελαθει ρε συ!Το εκανε και με τα παλια λαστιχα αλλα και με τα καινουργια.(στο λεω για να σε προλαβω αν ρωτηξεις για λαστιχα και ζυγοσταθμισεις )

Εσενα τι ηταν??

@DrIoannis:Τα φρενα που θα βαλω(αν κανουν) δεν θεωρειται μοτιφα,ποσο μαλλον σαν τα μοταρντ που βαζουν κατι αποστατες 5-6cm ).Τα δισκοφρενα απο το Κ6 ειναι με μολις 1.500χιλ και τα αλαζει γιατι βαζει αλλους δισκους βελτιωτικους.Ειναι καινουργιοι οι δισκοι αν εννοεις αυτο,οτι και καλα μπορει να ειναι στραβοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    You know best...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Χρήστο σε ευχαριστώ και θα κοιτάξω εάν επισκευάζονται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Τίποτα Νικ εγώ thanks!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Re: Re: Re: Re: Ερωτηξης προς Gixxers!

Εχω το εξης προβλημα,φρεναροντας δυνατα απο πολλα χιλιομετρα κανενα προβλημα και χωρις ιχνος τρεμουλου..Μολις φτασει στα 100-90χιλ εκει εχει κουνημα στην μανετα και συντονισμο στο φαιρινγκ το μπροστινο,τρεμει μεχρι και η ζελατινα! (στην πιστα το φαινομενο ειναι πολυ πιο εντονο που ειναι τα φρενα συνεχεια ζεστα)

Απο κει και κατω (100-90χιλ) κανενα προβλημα παλι.:hypnotize Εχω τρελαθει ρε συ!Το εκανε και με τα παλια λαστιχα αλλα και με τα καινουργια.(στο λεω για να σε προλαβω αν ρωτηξεις για λαστιχα και ζυγοσταθμισεις )

Ε
    sorry αλλά απλά και μόνο σαν υπόθεση το μπροστινό σου το έχεις τσεκάρει απο λάδια+τσιμούχες κτλ κτλ.

Όσο για τα φρένα θα σε φτιάξουμε και θα σε βελτιώσουμε όποτε θές, είτε με original είτε με τίγκα braking systems όποτε θέλεις στείλε μου πμ.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF